Προς το περιεχόμενο

iOS 6 επίσημο topic

Beerloah

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εγώ πέρασα και το 6.0.1 και αντιμετωπίζω πολύ μεγάλο πρόβλημα με την μπαταρία, θέλει φόρτιση 3 φορές τη μέρα, και κλείνει ακόμα και στο 47% λόγο μπαταρίας. Έψαξα ελάχιστα και λένε ότι υπάρχουν προβλήματα με τους συγχρονισμούς... (έχω 3gs και μου κράταγε 1 μέρα η μπαταρία)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Παιδια εσεις που εχετε iphone 4s αξιζει να το παρω..??? ειμαι αναμεσα σε αυτο και το samsung galaxy s3...τι λετε??

Άλλο iPhone 4s άλλο Samsung Galaxy S3, δυο διαφορετικά κινητά με διαφορετικές δυνατότητες. Έχω το iPhone 4s προσωπικά και τα σπάει. Από την άλλη ο ξάδερφός μου έχει το Samsung Galaxy 3 το οποίο δεν μου αρέσει και τόσο, ωστόσο αρέσει σε εκείνον πολύ.

Είναι θέμα συνήθειας ίσως ή χαρακτηριστικών που προτιμάει ο καθένας. Καλή επιλογή εύχομαι.

Εγώ πέρασα και το 6.0.1 και αντιμετωπίζω πολύ μεγάλο πρόβλημα με την μπαταρία, θέλει φόρτιση 3 φορές τη μέρα, και κλείνει ακόμα και στο 47% λόγο μπαταρίας. Έψαξα ελάχιστα και λένε ότι υπάρχουν προβλήματα με τους συγχρονισμούς... (έχω 3gs και μου κράταγε 1 μέρα η μπαταρία)

Το ipad mini μου ξεχνάω να το φορτίσω...

H μπαταρία έχει όντως θέμα με το 6.0.1. :(

Μου βγάζει μια μέρα. Με 6.0 ήθελε φόρτιση στο τέλος της δεύτερης μέρας ποσοστό μπαταρίας 25%.

Με κανονική χρήση.

3G/data/WiFi=always on

Brightness= 20%+auto

6 email acccounts=push

Ο λόγος για iPhone 5.

Να το στείλω για service λέτε ή να περιμένω iOS update;

Μην ακούς του άλλους που λένε ότι τους κρατάει η μπαταρία περισσότερο. Η μπαταρίες στα Forums, είναι όπως οι θερμοκρασίες και οι καταναλώσεις στ' αυτοκίνητα.

Πάντα θα κοκορεύονται ότι έχουν τις χαμηλότερες θερμοκρασίες στο PC, ότι η μπαταρία στο κινητό τους κρατάει 3 μέρες, ότι το αυτοκίνητο τους, καταναλώνει 5ltr/100km, κλπ.

Έχεις πάρει iPhone 5, σου αρέσει, το πατάς όλη μέρα και η μπαταρία πέφτει. Αν τώρα είδες διαφορά μετά το update είναι λόγω του Update και όχι λόγω της μπαταρίας!

Τα παίρνω άσχημα αυτούς που ενώ έχουμε το ίδιο αντικείμενο σε αυτούς παίζει καλύτερα. Πως γίνεται ρε φίλε αυτό;

Αν έχεις στο σπίτι σου 11C λογικό να έχεις χαμηλότερη θερμοκρασία στο CPU. Αν στο κινητό έχεις απενεργοποιήσει τα πάντα και η οθόνη σβήνει μετά από 5seconds λογικό να σου κρατάει παραπάνω... Με το αυτοκίνητο όλοι λένε ψέματα. :P Μόνο τα παπιά δεν καίνε.

Ωστόσο από που μπορούμε να ενημερωνόμαστε για το ποτέ θα βγει iOS update;

Θέλω να πιστεύω πως μπορεί να υπάρξει καλύτερη αυτονομία.

Sent from my iPhone using Insomnia

Από τα Settings του κινητού ή όταν το συνδέεις το κινητό με το itunes σου γράφει αν έχει βγει update.

Θερμοαπαγωγέα δεν εννοώ αυτό! :)

Εννοώ αν σε style rumor site κλπ έχουμε info για το πότε προβλέπεται να βγουν iOS update

καθώς και τί ενδέχεται να διορθώνουν/βελτιώνουν/προσθέτουν/αφαιρούν κλπ... ;)

Κάνε όλα τα updates που βγαίνουν και μην σε απασχολεί τίποτα. :)

Όταν βγαίνει το update σου λέει τι διορθώνει. Το τι θα βγει δεν το ξέρουμε...

Δεν τα ξέρω τα σπασίματα, καθώς δεν το έχω σπάσει. (Για 3 μέρες το άφησα και το γύρισα στα κανονικά του).

Δεν βλέπω κάτι πάντως.

http://www.jailbreaknation.com/jailbreak-ios-6-6.0-5.1.1-on-iphone-5-4s-4-3gs-ipod-touch-5-4-and-ipad-3-2-tutorial

• Like 1

Ερωτήσεων συνέχεια...

Έχει βγεί Jailbreak για 6.0.1 για Α6;

Όχι. Φήμες λένε ότι παίχτηκε κάτι γι'αυτό...ακούγεται ότι η Apple δεν κάνει πίσω και προς έκπληξη φήμες λένε ότι νίκησε. Αν αυτό ισχύει -no more jailbreak-.

Βέβαια αν αυτό ισχύει, θα έχει και αρνητικές συνέπειες. Αλλά θα δείξει σύντομα...

Για ότι νεότερο θα επανέλθω σε αυτή τη στήλη.

Sent from my iPhone using Insomnia

• 1 μήνα μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...