Beerloah Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Παιδιά καλημέρα... Είμαι κάτοχος του iPhone 4s και χθές έκανα update σε iOS6. Σε καμία περίπτωση δεν περίμενα να δω προβλήματα στο Wifi (αν και τώρα έγινε...), πολύ slow loading σε app store ή μερικές κατηγορίες του δεν ανοίγουν καν μόνο αν το κλείσω και το ξανά ανοίξω (το app store). Το Facebook αργεί να κάνει αποσύνδεση 2 φορές περισσότερο σε iOS6... Τι άλλο..... γενικά το κινητό σου σπάει τα νεύρα. Το έχω και 1 μήνα μόνο, πάλι καλά το κέρδισα αλλιώς θα τα έκλαιγα τα φράγκα. Έκανα και επαναφορά, έσβησα τα πάντα και έκανα restore μόνο φωτογραφίες και επαφές για να μην υπάρχει κάτι από παλιά, αλλά πάλι τίποτα... Αντιμετωπίζει κάνεις άλλος τίποτα σχετικό; Πραγματική απογοήτευση χωρίς ίχνος υπερβολής. Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
taslikos Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Παιδιά καλημέρα... Είμαι κάτοχος του iPhone 4s και χθές έκανα update σε iOS6. Σε καμία περίπτωση δεν περίμενα να δω προβλήματα στο Wifi (αν και τώρα έγινε...)' date=' πολύ slow loading σε app store ή μερικές κατηγορίες του δεν ανοίγουν καν μόνο αν το κλείσω και το ξανά ανοίξω (το app store). Το Facebook αργεί να κάνει αποσύνδεση 2 φορές περισσότερο σε iOS6... Τι άλλο..... γενικά το κινητό σου σπάει τα νεύρα. Το έχω και 1 μήνα μόνο, πάλι καλά το κέρδισα αλλιώς θα τα έκλαιγα τα φράγκα. Έκανα και επαναφορά, έσβησα τα πάντα και έκανα restore μόνο φωτογραφίες και επαφές για να μην υπάρχει κάτι από παλιά, αλλά πάλι τίποτα... Αντιμετωπίζει κάνεις άλλος τίποτα σχετικό; Πραγματική απογοήτευση χωρίς ίχνος υπερβολής. Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας[/quote'] Πώς το έκανες αναβάθμιση με wifi η απο το iTunes? Αποστολή από το LT18i με τη χρήση Insomnia App Πώς το έκανες αναβάθμιση με wifi η απο το iTunes? Αποστολή από το LT18i με τη χρήση Insomnia App Αποστολή από το LT18i με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Beerloah Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Αρχικά έκανα αναβάθμιση σε iOS 6 μέσω wifi. Όταν είδα βέβαια τα αποτελέσματα, έκανα επαναφορά μέσω iTunes και κατά συνέπεια update από iTunes. Βελτίωση καμία... Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
taslikos Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Αρχικά έκανα αναβάθμιση σε iOS 6 μέσω wifi. Όταν είδα βέβαια τα αποτελέσματα' date=' έκανα επαναφορά μέσω iTunes και κατά συνέπεια update από iTunes. Βελτίωση καμία... Sent from my iPhone using Insomnia[/quote'] Αααα οκ περίμενε καλύτερα σου απαντήσει κάποιος πιο έμπειρος πάντως θεωριτηκα πρέπει να κάνεις το update από το iTunes αλλά αφού το δοκίμασες..... Δεν ξέρω κάτι άλλο να σε βοηθήσω.. Αποστολή από το LT18i με τη χρήση Insomnia App Κατι άλλο δεν δοκιμάζεις να κάνεις hard reset και μετά αναβάθμιση κατεφθειαν σε ios6?αυτό κατά 99.9 θα δουλέψει αλλά θα χασεις τα πάντα κάνε ένα backup πρώτα... Αποστολή από το LT18i με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Beerloah Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Έκανα reset και δουλεύει πολύ καλύτερα... κοίτα να δεις έπιασε το reset και δεν έπιασε το restore... περίεργο. Ευχαριστώ για τη βοήθεια man! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
taslikos Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Έκανα reset και δουλεύει πολύ καλύτερα... κοίτα να δεις έπιασε το reset και δεν έπιασε το restore... περίεργο. Ευχαριστώ για τη βοήθεια man! Να σε καλά.. Αποστολή από το LT18i με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leonidas_fs Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Γεια χαρά παιδιά, κανατε το update του iOS 6 ? Πως σας φαίνονται οι αλλαγές? Εμενα δεν μου πολυάρεσε να πω την αλήθεια..εχει μερικά καλα features ομως... By the way, αντιμετώπισε κανεις κάποιο πρόβλημα αφ'οτου το πέρασατε? Εγω νομίζω οτι το iPhone μου ( iPhone 4S) δεν συμπεριφέρεται όπως πριν τώρα που του πέρασα το iOS 6.... Κατι με το wi-fi δεν παίζει καλά, λίγο το App Store κάνει κατι κουλά... Εσείς κανένα πρόβλημα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikolai919 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Σε 3gs εκτος απο την διαχειριση επαφων που ειναι καλυτερη, δεν αξιζει η αναβαθμιση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mercyful_Fate Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Σε 3gs εκτος απο την διαχειριση επαφων που ειναι καλυτερη, δεν αξιζει η αναβαθμιση Γιατί δεν αξίζει? Έχει και κανα 2-3 πραγματάκια άλλα εκτός από τις επαφές. Επίσης, τα updates περιέχουν και bug fixes, και ας μην φαίνονται σε feature lists αυτά. btw, εμένα στο 3gs μέχρι τώρα πάει μια χαρά. Ούτε κολλήματα, ούτε τπτ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Beerloah Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Αισθητή αλλαγή στην απόδοση... αργό που και που το άνοιγμα του App Store ή Itunes. Λίγο πιο αργό άνοιγμα των ιστοσελίδων κτλπ. Ελπίζω να δούμε κάποιο fix σύντομα! (κάτοχος iPhone 4s) Υ.Γ Δεν τρελάθηκα, καλό είναι ρε παιδάκι μου αλλά θέλει βελτίωση σε μερικά "Bugs". εκτός και αν προορίζεται έτσι, ας ελπίσουμε πως όχι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Παίρνω την πρωτοβουλία (χωρίς να ρωτήσω τα άλλα δύο παιδιά που μαζί συντονίζουμε το mobile software section) να συγχωνεύσω 2 (έως τώρα) topic σε ένα, να το μετονομάσω και να το κάνω sticky ως επίσημο topic του ios6. Όλα σε ένα, νοικοκυρεμένα, νομίζω ότι είναι το καλύτερο όλων 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leonidas_fs Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Σωστός ο alexzzz! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kamounias Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Παιδια εσεις που εχετε iphone 4s αξιζει να το παρω..??? ειμαι αναμεσα σε αυτο και το samsung galaxy s3...τι λετε?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos_05 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΓΟΡΑΣΑ ΧΘΕΣ ΕΝΑ IPHONE 4S ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΚΑΝΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΣΕ IOS6 ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΤΑΝΙΩΣΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑ ΓΥΡΙΣΩ ΣΕ IOS5 ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 giorgos_05 τα κεφαλαία γράμματα στα φόρουμ σημαίνει ότι φωνάζουμε. Διόρθωσε το σε παρακαλώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα