Προς το περιεχόμενο

Sony PS3 Motion Controller Sharp Shooter 20 euro

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

http://www.e-sakelar...axesouar?page=2

και το sub controller 11 euro και το motion controler charger 11 euro

δεν ξερω ποσο καλο ειναι το συγκεκριμενο αξεσουαρ ας μας πουν αυτοι που το εχουν,εγω παρηγγειλα ενα σετ με τα 3 για το ανηψι μου,ελπιζω να του αρεσουν.

για οπιον ενδιαφερομενο να ξερει οτι πρεπει να εχει και το move καθως και την καμερα φυσικα.

Δημοσ.

ειναι 8 ευρω μεταφ/αντικ,ειδα οτι και το πλαισιο το κατεβασε στα 30 ευρω οποτε αν εχεις το sub controller και δεν το παρεις ειναι σχεδον στα ιδια λεφτα(για αγορες πανω απο 100 ευρω νομιζω ειναι δωρεαν)

Δημοσ.

Εξαιρετικές τιμές γιά το subcontroller & το sharpshooter ! To sharpshooter το έχω και είναι εξαιρετικής ποιότητας και χρησιμότητας σε shooting games !

Δημοσ.

ειναι 8 ευρω μεταφ/αντικ,ειδα οτι και το πλαισιο το κατεβασε στα 30 ευρω οποτε αν εχεις το sub controller και δεν το παρεις ειναι σχεδον στα ιδια λεφτα(για αγορες πανω απο 100 ευρω νομιζω ειναι δωρεαν)

Ακριβά βγαίνει τότε. Αν το βρω με 20-22 κάπου θα το τσιμπήσω.

Δημοσ.

για να καταλαβω επειδη ειμαι ασχετος μ'αυτα...

η προσφορα ειναι μονο για τη θηκη?

ή περιλαμβάνει το move /controller

για ολο το πακετο μαζι υπαρχει τιποτα σε προσφορα (για δωρο) ?

Δημοσ.

για να καταλαβω επειδη ειμαι ασχετος μ'αυτα...

η προσφορα ειναι μονο για τη θηκη?

ή περιλαμβάνει το move /controller

για ολο το πακετο μαζι υπαρχει τιποτα σε προσφορα (για δωρο) ?

Όχι. τα move και navigation controller πωλούνται ξεχωριστά.

Δημοσ.

Για sharp controller εδω

http://www.amazon.co.uk/Sony-Sharp-Shooter-Move-Compatible/dp/B004IK8460/ref=sr_1_1?s=videogames&ie=UTF8&qid=1348420844&sr=1-1

και για sub controller εδω

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B003NSBMHQ/ref=nosim/?tag=hotukdeals-21

και τα δυο μαζι πακετακι στα 33,30 ευρω ... με δωρεαν εξοδα αποστολης .... B)

Δημοσ.

super!!οταν παρηγγειλα εδω Ελλαδα το ειχαν ολοι οι αλλοι πανω απο 45 ευρω και το amazon νομιζω στις £ 27.ο μικρος ξετρελαθηκε του πηρα και το time crisis razing storm(πιο light απο killzone και resistance) απο το seven με 10 ευρω,στο story θελει χρονο για να το συνηθισεις,στο arcade πιο ευκολο,αλλα αμα το μαθεις πρεπει να δινει αλλη αισθηση στο παιχνιδι

Δημοσ.

στο plaisio sharp shooter 25 ευρω και sub controller 10 ευρω,η τιμη πεφτει καθε μερα!!!ή ξεστοκαρουνε ή η SONY επιτελους κατεβασε τις τιμες στα περιφερειακά

Δημοσ.

στο plaisio sharp shooter 25 ευρω και sub controller 10 ευρω,η τιμη πεφτει καθε μερα!!!ή ξεστοκαρουνε ή η SONY επιτελους κατεβασε τις τιμες στα περιφερειακά

Στα 20 το έχω πάρει! :D

Δημοσ.

Στο public το sharpshooter 20 € και το navigation 10 €. Eγώ τα τσίμπησα χθες και τα 2. Πολύ καλή τιμή αν αναλογιστεις ότι μόνο το sharpshooter πριν λίγο καιρό το είχαν 57 €.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...