dreamdok Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 προβλημα στο lion 10.8.2 ορθογραφος isquare δεν δουλευει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Corona Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Μια χαρά δουλεύει σε εμένα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ozelot Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Μια χαρά και σε 'μένα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dreamdok Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 ευχαριστώ φιλαράκια δικό μου λάθος κατέβασα άλλη έκδοση απο isquare 64bit αντι για 32 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
time out Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Την τελευταια βδομαδα ενω δουλευευ κανονικα ο ορθοφραφος μου μετα απο update που μου εστειλε η mac δεν δουλευει εχει χαθει. Το σβηνω εντελως το προγραμμα και το εγκαταστω απο την αρχη και μπορει να δουλεψει για λιγο και μετα να ξανα χαθει η να μην δουλεψει καθολου. Εχω δοκιμασει και τους δυο ορθογραφους και τον 32 και τον 64 επισης εβαλα και εναν ακομα να δοκιμασω την ελληνικη βιβλιοθηκη αλλα τιποτα και εκει. Πρεπει να περιμενω καμια καινουργια εκδοση? Ξερει κανενας? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Στον firefox πάντως έχω ορθογραφία χωρίς iSquare. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Snolly Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2012 ξερει κανεις πως σκατα το κανουμε uninstall; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα