liljim1234 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 καλησπερα παιδες!εχω προβλημα,βρηκα ενα modem/router Belkin στην δουλεια και επειδη δν ειχα στο σπιτι ασυρματο 100%(ειχα δηλαδη αλλα με πατεντες ενσυρματου adsl modem router με isdn modem router xaxa ) ειπα να το αξιοποιησω μιας και καθοταν ποσο καιρο εκει...το συνδεω με ethernet μιας και ειχαν απενεργοποιησει το wireless,μπενω στο i.p. του αλλα πρεπει να κανω log in λεει με ενα password και φυσικα και δεν εχω τον κωδικο υπαρχει περιπτωση να τον βρουμε κααπως?ευχαριστω εκ των πρωτερων!
lynch Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Σε ένα άλλο μοντέλο της Belkin που έχω, αφήνω το πεδίο κενό, πατάω submit και μπαίνει. Δοκίμασε το. Αν βέβεια έχει αλλαχτεί ο κωδικός, βρες και πάτησε για μερικά δευτερόλεπτα το κουμπί reset και μετά κοίτα αν μπαίνει αφήνοντας πάλι το πεδίο κενό
liljim1234 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 ολα καλα εφτιαξε,αλλα δεν βρισκω που θα βαλω τα στοιχεια μου για να συνχρονιστει με την συνδεση μου και επισης τι να προσεξω στις ρυθμισεις του να ειναι σωστα?
lynch Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Στο connection type, θα επιλέξεις PPPoE και θα βάλεις username και κωδικό από τον πάροχο σου. Λογικά το VPI/VCI πρέπει να είναι 8/35. Τα άλλα τα αφήνεις όπως είναι
liljim1234 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 ολα καλα!σε ευχαριστω παρα πολυ! κατι τελευταιο,πρεπει να κατεβασω καποιο new firmware?γιατι πολλοι το λενε αλλα δεν ξερω και τι ειναι.. χαχαχα πωω οολο προβληματα τωρα παταω 192.168.2.2 ΔΕΝ μπενει παταω 192.168.2.1 μπενει και οπου και να πατισω μου λεει Duplicate Administrator. Router is currently being administered by 192.168.2.2. τι πεζει?
lynch Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Μαλλον πρεπει να του κανεις ενα reset η μεσω του μενου ενα restore factory defaults, γιατι ισως εχει αποθηκευσει παλαιοτερες ρυμισεις και μετα να εισαγεις τα στοιχεια σου απο την αρχη.Αν δουλευει ως ρουτερ η ip σου λογικα πρεπει να ειναι η 192.168.2.1. Στο δικο μου το firmware, χωρις να ξερω γιατι, δεν αναθμιζεται αυτοματα μεσω internet απο την επιλογη στο μενου.Το κατεβασα απο το site της belkin και το εγκατεστησα απο το δισκο.
liljim1234 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 τελικα δουλεψαν ολα καλα!θα το κοιταξω για το firmware,σε ευχαριστω πολυ για την βοηθεια!
poulinos Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 ολα καλα!σε ευχαριστω παρα πολυ! κατι τελευταιο,πρεπει να κατεβασω καποιο new firmware?γιατι πολλοι το λενε αλλα δεν ξερω και τι ειναι.. χαχαχα πωω οολο προβληματα τωρα παταω 192.168.2.2 ΔΕΝ μπενει παταω 192.168.2.1 μπενει και οπου και να πατισω μου λεει Duplicate Administrator. Router is currently being administered by 192.168.2.2. τι πεζει? α.ναι κατεβασε το τελευταιο firmware απο το site Της belkin γιατι τα belkin ειναι λιγο παραξενα οποτε καλο θα του κανει.επισης αν το ρουτερ ειναι 192.168.2.1 και εσυ πας να μπεις και σου βγαζει το μυνημα οτι duplicate administrator σημαινει οτι μπηκες στο ρουτερ πιο πριν η απο αλλο pc η απο το ιδιο Pc αλλα ειχε διαφορετικη Ip και δεν εκανες logout οποτε το ρουτερ βλεπει οτι ειναι ηδη καποιος administrator μεσα και δεν σε αφηνει.εκει η το κλεινεις και το ξανανοιγεις η περιμενεις μερικα λεπτα για να κανει αυτοματα ο ρουτερ log off λογω inactivity τον παλιο admin.Πολλες φορες μεσα στο Interface του ρουτερ εχει επιλογη που λεει οτι οταν παει να μπει δευτερος administrator τι θες να κανω?να κανω Log off τον πρωτο η να μην αφησω τον δευτερο να μπει.και σου λεει και οπως βλεπεις στο μυνημα απο ποια Ip μπηκε ο administrator.to router μια Ip εχει μην μπερδευεσαι.αν δεν γινεται update το firmware αυτοματα τοτε το κανεις εσυ Manual. Μαλλον πρεπει να του κανεις ενα reset η μεσω του μενου ενα restore factory defaults, γιατι ισως εχει αποθηκευσει παλαιοτερες ρυμισεις και μετα να εισαγεις τα στοιχεια σου απο την αρχη.Αν δουλευει ως ρουτερ η ip σου λογικα πρεπει να ειναι η 192.168.2.1. Στο δικο μου το firmware, χωρις να ξερω γιατι, δεν αναθμιζεται αυτοματα μεσω internet απο την επιλογη στο μενου.Το κατεβασα απο το site της belkin και το εγκατεστησα απο το δισκο. για το duplicate administrator εγραψα πιο πανω τι ειναι.δεν χρειαζεται factory defaults απλα ειτε το κανει ενα απλο Reboot η περιμενει.απλα το μυνημα του ειπε οτι ο admin ηταν απο την ip 192.168.2.2. και οχι οτι το ρουτερ ειναι 192.168.2.2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα