Stefanos-Markos Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Παιδιά ξέρει κανεις πως μπορώ να κάνω export όλα τα στοιχεια μου στο keychain access για να τα μεταφέρο στο καινούργιο μου μηχάνημα?? Το export μου το έχει γκρί και δεν ξέρω τι να κάνω. Help ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ozelot Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Δεν θα κάνεις restore από το Time Machine backup ;. Οπότε θα μεταφερθούν κι αυτά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stefanos-Markos Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Δεν δουλεύω το Time Machine. Κάποιος τρόπος θα υπάρχει να μπορώ να κάνω export τα αρχεία αυτά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ozelot Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Για ρίξε μια ματιά εδώ. Ή ίσως δουλέψει κοπιάρισμα σε φλασάκι και add από αυτό ;. Πάντως, πληροφοριακά, πως σκοπεύεις να μεταφέρεις το σύστημα σου στο καινούριο μηχάνημα ;. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stefanos-Markos Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Αυτό που με έκαιγε ηταν το parallels και τα windows που είχα εκεί (λόγο εργασίας). Τα υπόλοιπα, setup από την αρχή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ozelot Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Μάλιστα, πολύ ωραία. Για ρίξε και μια ματιά εδώ, ίσως σε βοηθήσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα