Προς το περιεχόμενο

Sonny ericsson arc s!!!!!!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω ενα λευκο arc s και ο πατερας μου ενα μαυρο σε εμενα στην καμερα δεν βγαζει να επιλεξω αν 8ελω ηχω κλειστρου ενω στου πατερα μου το βγαζει εχω και στα δυο την 4.0.......Συνδευω το κινιτο μου με το pc και δεν μου βγαζει να κανω ενημερωση λογισμικου στην 4.1 ενω στου πατερα μου τι εκανε τι να κανω γιατι τα κανει ολα αυτα αφου ιδια ειναι τα κινητα.....HELP!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσ.

Ο τρόπος με τον οποίο γράφεις κάνει πολύ δύσκολο να καταλάβει κάποιος τι ακριβώς θέλεις χωρίς να παιδευτεί.

Δημοσ.
Εχω ενα λευκο arc s και ο πατερας μου ενα μαυρο σε εμενα στην καμερα δεν βγαζει να επιλεξω αν 8ελω ηχω κλειστρου ενω στου πατερα μου το βγαζει εχω και στα δυο την 4.0.......Συνδευω το κινιτο μου με το pc και δεν μου βγαζει να κανω ενημερωση λογισμικου στην 4.1 ενω στου πατερα μου τι εκανε τι να κανω γιατι τα κανει ολα αυτα αφου ιδια ειναι τα κινητα.....HELP!!!!!!!!!!!!!!!!!

Για το update μπορώ να σου απαντήσω αλλά για την κάμερα όχι.. Το update δεν γίνεται προσωρινά απλά περίμενε έτσι και εμένα στο ίδιο κινιτο με εσένα δεν μου εχοταν το update ενώ ένας φίλος μου το είχε αναβαθμησει..

Αποστολή από το LT18i με τη χρήση Insomnia App

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...