PANOS93GR Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Εχω ενα λευκο arc s και ο πατερας μου ενα μαυρο σε εμενα στην καμερα δεν βγαζει να επιλεξω αν 8ελω ηχω κλειστρου ενω στου πατερα μου το βγαζει εχω και στα δυο την 4.0.......Συνδευω το κινιτο μου με το pc και δεν μου βγαζει να κανω ενημερωση λογισμικου στην 4.1 ενω στου πατερα μου τι εκανε τι να κανω γιατι τα κανει ολα αυτα αφου ιδια ειναι τα κινητα.....HELP!!!!!!!!!!!!!!!!!
alexzzz Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Ο τρόπος με τον οποίο γράφεις κάνει πολύ δύσκολο να καταλάβει κάποιος τι ακριβώς θέλεις χωρίς να παιδευτεί.
taslikos Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Εχω ενα λευκο arc s και ο πατερας μου ενα μαυρο σε εμενα στην καμερα δεν βγαζει να επιλεξω αν 8ελω ηχω κλειστρου ενω στου πατερα μου το βγαζει εχω και στα δυο την 4.0.......Συνδευω το κινιτο μου με το pc και δεν μου βγαζει να κανω ενημερωση λογισμικου στην 4.1 ενω στου πατερα μου τι εκανε τι να κανω γιατι τα κανει ολα αυτα αφου ιδια ειναι τα κινητα.....HELP!!!!!!!!!!!!!!!!! Για το update μπορώ να σου απαντήσω αλλά για την κάμερα όχι.. Το update δεν γίνεται προσωρινά απλά περίμενε έτσι και εμένα στο ίδιο κινιτο με εσένα δεν μου εχοταν το update ενώ ένας φίλος μου το είχε αναβαθμησει.. Αποστολή από το LT18i με τη χρήση Insomnia App
olist Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Η λυση ειναι μια , παρε το κινητο του πατερα σου και δωστου το δικο σου....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα