Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους.Θα ηθελα να κανω μια ερωτηση.Εχω την εξης μητρικη και θα ηθελα αν γνωριζει καποιος να μου πει αν μπορω να βαλω τετραπυρηνο πανω ή εναν πιο δυνατο δυπυρηνο.Να πω πως αυτην την στιγμη εχω το ntel core duo 6300.

οριστε και η μητρικη

80061571.png

Δημοσ.

Δεν βλέπεις ρε μπάρμπα? Τι να σου κάνουν τα ips αν δεν τραβάνε τα μάτια... :X

MS 7250

Ρε αι στο ..... :devil: :devil: :devil: Παλιόσαύρα!!!

Κοίτα που σε πάει το 7250!!! Το είδα πριν από σένα. Σου κάνει για Intel? B)

Μάλλον 7258 είναι ;)

Δημοσ.

ο 7258 ειναι.ειμαι αρχαιοκαπηλος το ξερω... :ph34r: .δεν το θελω πια για games.δεν τραβα αλλωστε.απλα να δω αν μπορω να του βαλω κατι καλυτερο για να βαστα στις καθημερινες δουλειες αξιοπρεπεστατα. :-)

φιλε sothmos εισα το λινκ αλλα απογοητευομαι.ολα ειναι κοκκινα.δεν βαστω ουτε εναν τετραπυρηνο ή καποιον διπυρηνο στα 3 GHz :cry:

Δημοσ.

για μενα μην αλλαζεις επεξεργαστη, βαλε κανα 2gb ram ακομα και θα εισαι αρχοντας.

το μηχανημα που δουλευω τωρα εχει Ε6300 και 3gb ram και δουλευει μια χαρα σε ολα.

απο παιχνιδια μονο κατι απλα και πολυ μικρα ( angry birds ).

στο ιντερνέτ παει σφαίρα!!!

Δημοσ.

Σηκωνει και καλο overclock ο 6300.σε ενα φιλαρακι μου που το στησαμε τελειως Low budget,με ψυχτρα απο τετραπυρηνο 775 την χοντρη,εισαι στα 2.400 χωρις πολυ κοπο.

Δημοσ.

εχω ηδη 2gb ram.θα δω τοτε μηπως αλλαξω πιο μεγαλη ψυχτρα να κανω overclock.σας ευχαριστω για το χρονο σας και τις απαντησεις σας :-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...