Προς το περιεχόμενο

Εμφάνιση κωδικού από site.

Tablet

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εχω αποθηκευσει σε ενα site το password για login οχι ομως απο τον safari αλλα απο το ιδιο το site..

Ομως το site δεν εχει recovery password και ετσι κανει login μονο απο το laptop μου και οχι απο αλλο υπολογιστη διοτι δεν θυμαμαι τον κωδικό..

Υπαρχει τροπος να βρω τον κωδικο μου;

Στο site διαβασα οτι δεν υπαρχει δυνατότητα ανάκτησης και οτι εαν καποιος θέλει πρεπει να ξανακανει απο την αρχη account.Το site είναι αυτο

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Super Moderators

Εχω αποθηκευσει σε ενα site το password για login οχι ομως απο τον safari αλλα απο το ιδιο το site..

Ομως το site δεν εχει recovery password και ετσι κανει login μονο απο το laptop μου και οχι απο αλλο υπολογιστη διοτι δεν θυμαμαι τον κωδικό..

Υπαρχει τροπος να βρω τον κωδικο μου;

Στο site διαβασα οτι δεν υπαρχει δυνατότητα ανάκτησης και οτι εαν καποιος θέλει πρεπει να ξανακανει απο την αρχη account.Το site είναι αυτο

Σου εμφανίζει το username σου και το password με αστεράκια;

• Super Moderators

Δεν μου εμφανίζει τίποτα απλά μόλις παταω το εικονίδιο στα top sites με βγαζει στην σελίδα μου κατ´ ευθείαν.

Sent from my iPad using Insomnia

Εκτός από το Keychain Access που αναφέρθηκε παραπάνω, υπάρχει και άλλη λύση: κάνεις logout και μετά ξανά πας στο login. Λογικά θα σου εμφανίσει username και το password με αστέρια.

Αντέγραψε το παρακάτω Javascript σε ένα bookmark.

>void((function()%7Bvar%20a,b;b=%22%3C%22+%22html%3E%5Cn%3Cbody%3EPasswords%20in%20this%20page:%3Cp%3E%5Cn%22;(function(c)%7Bvar%20d,e,f,g,h;for(d=0;d%3Cc.length;d++)%7Btry%7Barguments.callee(c.frames%5Bd%5D);%7Dcatch(i)%7B%7D%7De=c.document.forms;for(f=0;f%3Ce.length;f++)%7Bg=e%5Bf%5D;for(h=0;h%3Cg.length;h++)%7Bif(g%5Bh%5D.type.toLowerCase()==%22password%22)b+=g%5Bh%5D.value+%22%3Cbr%3E%5Cn%22;%7D%7D%7D)(top);b+=%22%3C/body%3E%5Cn%3C/html%3E%5Cn%22;a=window.open(%22%22,%22%22,%22width=200,height=300%22).document;a.open();a.write(;a.close();%7D)())

Πατάς το bookmark όταν είσαι στη σελίδα και θα σου εμφανίσει το password.

• Like 1

1) Στο keychain δεν μου εμφανιζεται το site.

2) Αντιγραφώ το javascript, το κανω bookmark οταν ειμαι στην σελιδα μου πατάω το bookmark αλλα παιρνω "Safari can't open page.."

και δεν βλεπω τον κωδικό..

Υπαρχει περιπτωση να εχει αποθηκευτει ο κωδικος στο site τους μονο απο το computer μου με καποιο τροπο χωρις να μπορω βρω τον κωδικο στο computer μου;; κουλο μου ακουγετεαι..

Βασικά όχι ακριβώς. Απλά έχεις στον συγκεκριμένο υπολογιστή αποθηκευμένο ένα cookie που σε συνδέει αυτόματα. Αν δεν βλέπεις σελίδα login με αστερίσκους στον κωδικό σου, δυστυχώς δεν μπορείς να τον ανακτίσεις χωρίς τη συνδρομή της υπηρεσίας του εν λόγω σάιτ. Ισως αν τους έστελνες ένα μέιλ να βρίσκατε κάποιο τρόπο.

Αυτοί λένε πως δεν είναι δυνατή η ανάκτηση του κωδικού..καλά τη κουλο είναι αυτό ρε παιδιά;δεν γίνεται με κανένα άλλο τροπο;Εν τω μεταξύ φοβάμαι να κάνω και log out μην τυχόν και δεν μπαίνει μετά..

Προσωπικά χρησιμοποιώ ένα plug in, last pass λέγεται για διαχείριση κ αποθήκευση κωδικών. Επειδή έχω αρκετά pc-Mac -laptop κ ήθελα όλα να είναι συγχρονισμένα. Οταν το έκανα εγκατάσταση μόνο του διάβασε ότι αποθηκευμένα κωδικό είχα, κ μου τον εμφανίζει μέσα από κάποια επιλογή που τώρα δεν θυμάμαι. Απλά θυμάμαι πως ψάχνοντας το είχα βρει σαν λειτουργία.

Tην εκανα την πατατα εκανα καταλαθος reset safari και τωρα δεν μπορώ να μπω στο site ρε γμτο θα σκασω ρε παιδιά..

Οι τύποι στο site λενε πως δεν γινεται recovery απο αυτους..

Tην εκανα την πατατα εκανα καταλαθος reset safari και τωρα δεν μπορώ να μπω στο site ρε γμτο θα σκασω ρε παιδιά..

Οι τύποι στο site λενε πως δεν γινεται recovery απο αυτους..

Timemachine ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...