Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια καλημέρα. Έχω ενα μηχάνημα το οποίο είναι 3-4 χρόνων και μόλις του πέρασα windows 7 έχει 2gb ram (2 μονές στα 800 ΗΖ) και κολλάει (ειδκά στο google chrome συνεχεια βγαζει μυνημα για αναμονη προσωρινης μνήμης) και σκέφτομαι να βαλω επιπλέον μνήμη. Το ερώτημα είναι το εξής. Αγοράζω 2 ακόμα μονές RAM (ωστε να πάει στα 4 GB) - αγοράζω μια 2 GB και τη βάζω μαζί με τις υπάρχουσες- αγοράζω 2 2αρες - αγοράζω με 4αρα.

Οικονομικά θα με σύμφεραν τα 2 πρώτα αλλα στην πράξη γίνεται να λειτουργήσει το σύστημα έτσι ή θα έχω πρόβλημα?? (H μητρική μου είναι η ASUS P5E)

Eυχαριστω

Δημοσ.

Δεν είναι φυσιολογικό να σου κολλάει με 2 GB RAM στα Windows 7, κάτι άλλο παίζει. Πόσο καιρό έχει που του πέρασες τα 7; Δοκίμασε να του αυξήσεις την εικονική μνήμη. Δες εδώ πως θα το κάνεις. Όρισε και τα δύο πεδία 3000 MB.

Δημοσ.

Καλά δεν κολλάει και συνέχεια κυρίως στο google chrome. (όπου έχω και ένα πρόβλημα το flashware που κρασαρει συνέχεια.) Τα 7 έχω κανα μήνα που τα πέρασα και απο τότε παρατηρήθηκε το φαινόμενο

Δημοσ.

Δοκίμασε αυτό που σου είπα να δεις άμα βελτιωθεί η κατάσταση. Με απλό browsing δεν είναι φυσιολογικό να κολλάει. Εγώ τόσα χρόνια στα 7 με 2 GB RAM είμαι και δεν είχα κανένα πρόβλημα. Για το flash δοκίμασε να απενεργοποιήσεις το hardware accelaration.

Δημοσ.

Η αγορά που λες εξαρτάται απ τις απαιτήσεις σου.

Αν σκοπεύεις ν αλλάξεις pc σε κανα χρόνο ή δεν τρέχεις γενικά μνημοβόρες εφαρμογές, πάρε 2 modules του 1GB και κρατάς και το dual channel (όχι ότι δίνει και τίποτα σοβαρό από ταχύτητα αλλά αφού είναι τσάμπα, γιατί να το χάσεις).

Αν είχα κατά νου ν αυξήσω κι άλλο μελλοντικά την ποσότητα της RAM, θα περνα 1 module των 2GB.

Θα περνα 2x2GB μόνο αν σκόπευα ν ασχοληθώ με την πώληση της RAM που ήδη είχα.

Οι 2 τελευταίες περιπτώσεις ίσως να με προβλημάτιζαν λίγο παραπάνω λόγω των ανεβασμένων τιμών για DDR2.

Πάντως 2GB RAM εύκολα τερματίζουν με Win7, τίποτα ψιλοπρογράμματα να τρέχουν και chrome φορτωμένο με 10 tabs και κανα flashοπαίχνιδο.

Σε παρόμοιες συνθήκες, το memory usage του chrome κυμαινόταν σταθερά στα 1+GB σε μένα.

Δημοσ.

Aπο αποψη μητρικής δεν θα έχω πρόβλημα είτε με 3 ειτε με 4 ram ετσι δεν είναι . Γιατι απο όσο διαβασα μερικες έχουν πρόβλημα. Για το dual channel πως γινεται να το απενεργοποιησης/ ενεργοποιησης?? Στανταρ δνε ειναι αυτο?

Δημοσ.

Το dual channel συνήθως ενεργοποιείται αυτόματα εφόσον τα memory modules είναι σε ζευγάρια.

Δεν έχω ακούσει για κάποιο τέτοιο πρόβλημα με τη συγκεκριμένη μητρική. Δες και το manual για τι memory configurations μπορεί να δεχτεί μπας και λέει κάτι παραπάνω.

Δημοσ.

Εχω ιδια μητρικη, με Win7 και με 2 ram μνημη και ποτε δεν κολλησε.

Δοκιμασε αλλον browser και πες μας τι γινεται.

Δημοσ.

EΠεκτασεις τις εχω κοψει αν βγαλω το flash δεν θα τρεχει καποια προγραμματα ετσι δεν ειανι?

Εχω ιδια μητρικη, με Win7 και με 2 ram μνημη και ποτε δεν κολλησε.

Δοκιμασε αλλον browser και πες μας τι γινεται.

Με αλλο browser Κολλαει ελαχιστα

http://www.insomnia.gr/topic/431306-google-chrome-%CE%B5%CF%81%CF%89%CF%84%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B2%CE%BB%CE%AE%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BB%CF%8D%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82/page__st__165

Παθαινω κατι παρομοιο με αυτο που αναφερει ο χρηστης piyannis

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...