Still_Shady Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Δεν ξερω τι εχει γινει, αλλα ξαφνικα μια μερα o Explorer του Desktop κολλαγε στο Youtube, και σε καποιες εικονες που ανοιγα. (πχ. στο facebook αντι να ανοιξουν σε παραθυρο, εβγαινε παραθυρο πισω απο τα γραμματα με την εικονα! ) Τι μπορω να κανω? Υπαρχει τροπος να το βγαλω τελειως και να το ξανα εγκαταστησω?
Tony_Ts Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Αντιλαμβάνομαι πως αυτό που θα πω είναι γραφικό, αλλά παρόλα αυτά παραμένει αληθινό. Ο IE 8 έχει προβλήματα. Αν θέλεις ντε και καλά να χρησιμοποιείς ΙΕ, αναβάθμισε στο 9 που είναι καλύτερος. Αν έχεις Windows XP και δε μπορείς να βάλεις τον 9, προτίμησε κάποιο άλλο πρόγραμμα. Συγγνώμη που δε σου δίνω καθαρή λύση στο πρόβλημά σου, αλλά νομίζω ότι ο ΙΕ είναι σε πολλές περιπτώσεις από μόνος του το πρόβλημα. Ειδικά στις μολύνσεις από αυτόν τον Ιο που σου εμφανίζει μια σελίδα, που υποτίθεται πως είναι της δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος.
jim_p Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Ο ie των windows 8 εινια ηδη στην εκδοση 10... 2
Still_Shady Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Αντιλαμβάνομαι πως αυτό που θα πω είναι γραφικό, αλλά παρόλα αυτά παραμένει αληθινό. Ο IE 8 έχει προβλήματα. Αν θέλεις ντε και καλά να χρησιμοποιείς ΙΕ, αναβάθμισε στο 9 που είναι καλύτερος. Αν έχεις Windows XP και δε μπορείς να βάλεις τον 9, προτίμησε κάποιο άλλο πρόγραμμα. Συγγνώμη που δε σου δίνω καθαρή λύση στο πρόβλημά σου, αλλά νομίζω ότι ο ΙΕ είναι σε πολλές περιπτώσεις από μόνος του το πρόβλημα. Ειδικά στις μολύνσεις από αυτόν τον Ιο που σου εμφανίζει μια σελίδα, που υποτίθεται πως είναι της δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος. Ευχαριστω μαν, απλα εχω τον IE10 των Windows 8.
Still_Shady Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Και οπως ειδα σημερα.. και του Metro o IE εχει το ιδιο προβλημα :\ Λιγη βοηθεια?
fylatos Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Δοκίμασες να κάνεις repair με το δισκάκι των w8; Εμένα είχε πρόβλημα στο people και το απεγκατέστησα και μετά έκανα repair και όλα μέλι γάλα. Τρέχω την rtm w8 pro εδώ και 2 βδομάδες άψογα. Επίσης, γιατί δεν βάζεις chrome? Η εφαρμογή στο metro μου φάνηκε σαφώς πιο σταθερή και γρήγορη (εγκαθίσταται αυτόματα μετά την εγκατάσταση του desktop browser).
Still_Shady Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Δοκίμασες να κάνεις repair με το δισκάκι των w8; Εμένα είχε πρόβλημα στο people και το απεγκατέστησα και μετά έκανα repair και όλα μέλι γάλα. Τρέχω την rtm w8 pro εδώ και 2 βδομάδες άψογα. Επίσης, γιατί δεν βάζεις chrome? Η εφαρμογή στο metro μου φάνηκε σαφώς πιο σταθερή και γρήγορη (εγκαθίσταται αυτόματα μετά την εγκατάσταση του desktop browser). Δεν εχω δισκακι μαν, γιατι τα εχω περασει σε netbook. Αλλος τροπος δεν υπαρχει;
lexmark Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 lol... δισκάκι windows... σε windows 8!!! Πηγή: Windows 8 Refresh Feature και ακολούθησε τις εκεί συμβουλές για την καλύτερη χρήση του refresh.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα