Heatspreader Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Το σασί του imac δεν περιλαμβάνει τη βάση για το δεύτερο δίσκο, ούτε το καλώδιο sata. Το αν αυτά θα έπρεπε να κοστολογούνται 59 ευρώ, είναι άλλη υπόθεση βέβαια. Κατά τα άλλα, ο καθένας κοστολογεί τις γνώσεις και ικανότητες του όσο θεωρεί πως αξίζουν. Η document θεωρεί πως η εργασία του τεχνικού της κοστίζει 60 ευρώ. Αν συμφωνείς, τα πληρώνεις, αν όχι, κάνε το μόνος σου ή βρες κάποιον άλλον... Το κοστος για τα παρλκομενα του SSD και η εργασια στο καταστημα, δεν μπορω να πω οτι δεν ειναι λογικα. Το οτι δεν μπορεις να εισαι μπροστα την ωρα της αλλαγης στο καταστημα και ο μονος τροπος να βλεπεις την περιουσια σου, ειναι να δωσεις 190€ για να γινει κατ οικον και μαλιστα τα χρηματα πρεπει να μπουν προκαταβολικα ανεξαρτητου αποτελεσματος, παει πολυ. Ας μου επιτραπει η εκφραση, μου κανει λιγο πρεζοκατασταση. Κοιταει να σε δαγκωσει. έχεις applecare; δεν ξέρω για την εγγυήση. δεν νομίζω να παρει γραμμή κανείς τίποτα. Ναι εχω. Εχω αλλα δυο χρονια και 2 μηνες. Στα περισσότερα συμφωνώ μαζί σου,και είναι έτσι όπως τα λες,αν δεν βάλουμε όμως ένα χεράκι όλοι μας με αλληλοστήριξη κ λίγο μετριοπάθεια πρέπει να είμαστε κ έτοιμοι να οδευσουμε τον δρόμο μόνοι μας και στο παρακάτω,και στα υπόλοιπα.. Στην Ελλάδα του 2012 είναι ανεπίτρεπτο πάντα κατά την δική μου γνώμη να κάθεσαι και να σφυρίζεις αδιάφορα.. γιατί πολύ απλά αυτό που συμβαίνει είναι ευθύνη όλων μας.. Εμένα εκτός από το καλώδιο και την βάση μου έκανε επίσης εντύπωση η διαφορά της επίσκεψης στο σπίτι.Εγώ προσωπικά θα έστελνα ένα email στην apple και θα ζητούσα να μου προτείνουν μια οικονομική λύση στην Ελλαδα γιατί ούτε αυτά τα χρήματα μπορώ κ θέλω να διαθέσω ούτε να βρεθώ εκτός εγγύησης.και ξέρω η θέλω να φαντάζομαι οτι με την καλύτερη εξυπηρέτηση πελατών ίσως παγκοσμίως θα έβρισκα λύση. Λες να στειλω email στην Apple; Αισθανομαι ασχημα που ειμαι χρηστης Apple και μπορω να σου πω οτι ντρεπομαι και λιγο μεταξυ μας. Εχω δωσει τοοοσα λεφτα και εχω τετοια αντιμετωπιση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Δεν νομιζω οτι θα καταφερεις κατι με το μαιλ.. Η απαιτηση σου να εισαι μπροστα στο service ειναι αρκετα παραλογη.. Οι υπολοιπες χρεωσεις ειναι λογικες για ... apple service. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Ειναι παραλογο να θελω να βλεπω την περιουσια μου; Μεχρι και στο Πλαισιο μπορεις να βλεπεις την διαδικασια. Απο τα 60€ πως παμε στα 190€; Εχουν να φοβηθουν κατι στο εργαστηριο τους; Μολις μιλησα με iStorm εδωσα το Serial Number και ενημερωθηκα πως δεν μπαινει SSD στο συστημα μου. Ισως το Late 2011 και πιο σιγουρα το early 2012 παιρνει. Μιλαμε παντα για Official λυση. Δεν μπορω να καταλαβω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rounsmith Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Αυτοί μπορεί να σου κάνανε πατέντα , και ίσως να σου αλλάζανε το δίσκο απο μέσα και να βάζανε μόνο τον ssd. Και φυσικά αν τα βάλεις προκαταβολικά δεν μπορείς να εγγυηθείς ότι σου βάζουνε τον δίσκο(με πατέντα) και δουλεύει. ΤΟ πιθανότερο σου αλλάζουνε τον δίσκο από μέσα και σου βάζουνε ssd και μετά άντε βγάλε άκρη μαζί τους. Αν σου λένε δεν γίνεται από apple δεν γίνεται , πιστεύω είναι απλό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Μπορει λογω του βραχυκυκλωματος, να μην ειναι official λυση. Κατι τετοιο μου φαινεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rounsmith Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Ναι και να έχεις άλλα μετά. Εγώ πάντως θα σου έλεγα να αναζητήσεις και αλλού λύσεις. Γιατί αν πας σε αυτούς δεν υπάρχει περίπτωση , κάτι κακό θα γίνει(εγώ συγκλίνω ότι θα σου απλά θα σου αλλάξουνε τον δίσκο). Πήγαινε και αλλού ρώτα γνώμη μου.(αν και πήρες την απάντηση από apple). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Ειναι παραλογο να θελω να βλεπω την περιουσια μου;Μεχρι και στο Πλαισιο μπορεις να βλεπεις την διαδικασια. Απο τα 60€ πως παμε στα 190€; Εχουν να φοβηθουν κατι στο εργαστηριο τους; Μολις μιλησα με iStorm εδωσα το Serial Number και ενημερωθηκα πως δεν μπαινει SSD στο συστημα μου. Ισως το Late 2011 και πιο σιγουρα το early 2012 παιρνει. Μιλαμε παντα για Official λυση. Δεν μπορω να καταλαβω. Φυσικα κ ειναι παραλογο να απαιτεις να εισαι μπροστα οταν ο αλλος κανει την δουλεια του,ενω δεν ειναι απαραιτητη η παρουσια σου. Το αντιθετο μαλιστα,μονο προβληματα μπορει να προκαλεσει. Απο την στιγμη που το πας στο service ,δεν σημαινει οτι θα αρχισουν να το φτιαχνουν αμεσα. Τωρα αν εσυ θεωρεις λογικο οτι θα πρεπει να κλεισουν ραντεβου μαζι σου για το ποτε ακριβως θα το φτιαξουν, οτι θα πρεπει να εχουν τον πελατη πανω απο το κεφαλι τους οταν δουλευουν και οτι θα πρεπει να εχουν κ αιθουσα ειδικη για τους πελατες που εχουν αυτο το καπριτσιο ειναι αλλο θεμα. Αλλα λογικο δεν ειναι. ---------- Οχι βεβαια πως τα 190€ ειναι λογικο ποσο.. Δεν εχουν κατι να φοβηθουν στο εργαστηριο, αλλα οταν θα ερθουν στο σπιτι σου ειναι παντα μεγαλυτερο το κοστος. Σκεψου οτι μπορει με το πηγαινε-ελα να του παρει 2-3 ωρες, ενω στο εργαστηριο στην ιδια ωρα θα επισκευαζε 3-4 μηχανηματα,γιατι θα ειχε την ησυχια του, το χωρο προσαρμοσμενο οπως τον βολευει, ολα τα εργαλεια ,δεν θα εχανε χρονο στις μετακινησεις κλπ κλπ. Αυτος ο χαμενος χρονος κ εξτρα κοπος τοσο κοστολογειται απο την document. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Οταν ερθει στο σπιτι μου, δεν θα ειμαι πανω απο το κεφαλι του; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mercyful_Fate Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Οταν ερθει στο σπιτι μου, δεν θα ειμαι πανω απο το κεφαλι του; Γι' αυτο τον πληρώνεις έξτρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andypolitis Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Οταν ερθει στο σπιτι μου, δεν θα ειμαι πανω απο το κεφαλι του; Προσωπικά δεν θεωρώ σωστό να είσαι πάνω από το κεφάλι του. Πιό πολύ κακό παρά καλό μπορείς να κάνεις. Είμαι επιπλοποιός, και αν την ώρα που στείνω ένα έπιπλο πχ ντουλάπα κάθεται ο πελάτης πάνω από το κεφάλι μου με ενοχλεί αφάνταστα και του ευγενικά να περάσει έξω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Γι' αυτο τον πληρώνεις έξτρα. Τελικα το πληρωνω εξτρα επειδη θα χασει χρονο ή επειδη θα ειμαι πανω απο το κεφαλι του; Προσωπικά δεν θεωρώ σωστό να είσαι πάνω από το κεφάλι του. Πιό πολύ κακό παρά καλό μπορείς να κάνεις. Είμαι επιπλοποιός, και αν την ώρα που στείνω ένα έπιπλο πχ ντουλάπα κάθεται ο πελάτης πάνω από το κεφάλι μου με ενοχλεί αφάνταστα και του ευγενικά να περάσει έξω. Αλλο να μπορεις να βλεπεις τι κανει ο αλλος στην περιουσια σου και αλλο να του τα κανεις τουμπανα με ερωτησεις και οτι κανει να πηγαινεις πραγματι πανω απο το κεφαλι του. Το να κοιτας την ολη διαδικασια το θεωρω αναφαιρετο δικαιωμα μου και δικαιωμα του καθενος, καθως προκειται για δικο μου πραγμα. Οπως και να εχει, αν δεν βλεπω, εμπιστοσυνη δεν εχω και μαλιστα να βαλω τα λεφτα προκαταβολικα. Απο την αλλη δεν εχω τα λεφτα που ζητανε και τελος εχω γινει ακομα πιο καχυποπτος καθως η iStorm με ενημερωσε οτι δεν γινεται. Αν καποια στιγμη εχω τοσα χρηματα και ξεκαθαριστει τι συμβαινει με τους SSD στα iMac απο καποιον αξιοποστο ανθρωπο που με σοβαροτητα να πει τι συμβαινει, βλεπουμε. Προς το παρον δεν μπορει να γινει κατι, αφου χανεται και η εγγυηση αν γινει εκτος Service. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andypolitis Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Τελικα το πληρωνω εξτρα επειδη θα χασει χρονο ή επειδη θα ειμαι πανω απο το κεφαλι του; Αλλο να μπορεις να βλεπεις τι κανει ο αλλος στην περιουσια σου και αλλο να του τα κανεις τουμπανα με ερωτησεις και οτι κανει να πηγαινεις πραγματι πανω απο το κεφαλι του. Το να κοιτας την ολη διαδικασια το θεωρω αναφαιρετο δικαιωμα μου και δικαιωμα του καθενος, καθως προκειται για δικο μου πραγμα. Οπως και να εχει, αν δεν βλεπω, εμπιστοσυνη δεν εχω και μαλιστα να βαλω τα λεφτα προκαταβολικα. Απο την αλλη δεν εχω τα λεφτα που ζητανε και τελος εχω γινει ακομα πιο καχυποπτος καθως η iStorm με ενημερωσε οτι δεν γινεται. Αν καποια στιγμη εχω τοσα χρηματα και ξεκαθαριστει τι συμβαινει με τους SSD στα iMac απο καποιον αξιοποστο ανθρωπο που με σοβαροτητα να πει τι συμβαινει, βλεπουμε. Προς το παρον δεν μπορει να γινει κατι, αφου χανεται και η εγγυηση αν γινει εκτος Service. Να κρίνεις το αποτέλεσμα, αυτό είναι που μετράει το να είσαι πάνω από το κεφάλι του τεχνικού όπως και να το κάνουμε δεν είναι σωστό. Τουλάχιστον αυτή είναι η γνώμη μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Δεν μετραει το αποτελεσμα. Μετραει τι συμβαινει στο εσωτερικο. Ο SSD δουλευει ακομα και αν τον πιασεις με Tire Up. Διαφωνουμε λοιπον, αν και δεν ειναι κακο. Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Οταν ερθει στο σπιτι μου, δεν θα ειμαι πανω απο το κεφαλι του; Γι' αυτο τον πληρώνεις έξτρα. Τελικα το πληρωνω εξτρα επειδη θα χασει χρονο ή επειδη θα ειμαι πανω απο το κεφαλι του; Πολυ πιθανον να εισαι πανω απο το κεφαλι του οταν ερθει σπιτι σου. Ειναι ενας απο τους λογους που τον πληρωνεις εξτρα. Δεν εχουν κατι να φοβηθουν στο εργαστηριο, αλλα οταν θα ερθουν στο σπιτι σου ειναι παντα μεγαλυτερο το κοστος. Σκεψου οτι μπορει με το πηγαινε-ελα να του παρει 2-3 ωρες, ενω στο εργαστηριο στην ιδια ωρα θα επισκευαζε 3-4 μηχανηματα,γιατι θα ειχε την ησυχια του, το χωρο προσαρμοσμενο οπως τον βολευει, ολα τα εργαλεια ,δεν θα εχανε χρονο στις μετακινησεις κλπ κλπ. Αλλο να μπορεις να βλεπεις τι κανει ο αλλος στην περιουσια σου και αλλο να του τα κανεις τουμπανα με ερωτησεις και οτι κανει να πηγαινεις πραγματι πανω απο το κεφαλι του. Το τι θα κανει ενας πελατης(αν θα τα κανει τουμπανα ή οχι) που απαιτει να ειναι παρων στην επισκευη, δεν το ξερει το service. Το λογικο μαλιστα ειναι να πηγαινει το μυαλο τους στα χειροτερα. Επισης, το να ειναι παρων ο πελατης κατα τη διαρκεια του service, θα ηθελε τελειως διαφορετικο χωρο service: πιο μεγαλο, πιο τακτοποιημενο, πιο καθαρο, πιθανον πιο αυστηρο dress code για τους τεχνικους, αυστηροτερους κανονες ασφαλειας, γιατι ο περιεργος πελατης μπορει να κανει κανενα λαθος κλπ κλπ. Το να κοιτας την ολη διαδικασια το θεωρω αναφαιρετο δικαιωμα μου και δικαιωμα του καθενος, καθως προκειται για δικο μου πραγμα. Δεν ειναι αναφαιρετο δικαιωμα σου. Το περιεργο δεν ειναι μονο που θελεις να το βλεπεις(αυτο πες οτι ειναι ενα καπριτσιο), ειναι οτι θεωρεις οτι ειναι και αναφαιρετο δικαιωμα σου. ------------------------------------------ Και για το 2 χρονων παιδακι σου(του οποιου εισαι ο κηδεμονας και εχεις και νομικες ευθυνες/υποχρεωσεις κλπ) οταν μπαινει για χειρουργειο, δεν μπορεις να απαιτεις απο τον γιατρο να εισαι παρων στο χειρουργειο... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxaggelos Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Και μόνο που χρεώνουν τον ίδιο τον 128άρη δίσκο 190 ευρώ (πέρα από παρελκόμενα, εργασίες, κλπ) είναι τεράστιο fail. Και μάλιστα χωρίς να διευκρινίζουν μάρκα, γενιά, κλπ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα