giorgis4886 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Γεια σας Έχω ενα πρόβλημα με το φορητό μου . Αρχικά κολαγε με μπλε οθόνες και έκανε επανακινιση μονο του και μετα άρχισε να μου βγάζει την οθονη χωρισμένη στα εξι ορισμένες φορες ώσπου έγινε μόνιμο.. Το φορητό εχει καρτα γραφικων ενσωματωμένη 8400M GS με T5450 Intel 14.1 οθόνη και 2giga μνημη αγορασμένο το 2009 απο Αμερική. Βάζω και μια φωτο για του λόγου το αληθές... Τι μπορει να φταιει ρε παιδια και αν εχει συμβει σε κανεναν σας. Ευχαριστω...
vaggospat13 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 οταν ανοιξεις το λαπτοπ πατα συνεχωμενα F8 για να μπεις σε ασφαλη λειτουργια κανε απργκατασταση τους οδγφους γραφικων και επανεκινηση αν και πρεπει να ναι θεμα υλικου αν δεν φτιαξει εχεις προβλημα με το hardware http://www.youtube.com/watch?v=uwXPhWFcHzE αν εχεις αυτο το προβλημα δυστυχως φιλε μου φταιει η μητρικη και πας για αλλαγη μητρικης ισως σε συμφαιρει να παρεις αλλο παρα να το φτιαξεις
giorgis4886 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Μαλλον ετσι ειναι τη πατησα ρε γμτ και δεν εχει δουλεψει πολυ κριμα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα