Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια την βοηθεια σας!

εχω εδω κ 2 μερες το γαλαξυ το σ3

πως βαζω μουσικη και εικονες?

εχω κατεβασει το προγραμμα για μακ ποθ προτεινει η σαμσουνκ αλλα δεν το αναγνωριζει καθολου σαν σκληρο το μακ μου!

μονο φορτιζει!

Δημοσ.

Αφου το συνδεσεις με το mac τραβα την μπαρα ειδοποιησεων στο κινητο προς τα κατω και θα σου εχει λογικα επιλογη για συνδεση. Αν πετυχει, το κινητο σου θα αναγνωριστει ως εξωτερικος αποθηκευτικος χωρος.

Δημοσ.

Αυτο κανω αλλα στο μακ δν μου το βγαζει σαν σκληρο μονο φορτιζει

Υπαρχει καποιο ειδικο προγραμμα για το μακ μηπως? Εχω το επισημο της σαμσουνκ αλλα μου λεει συνδεσε τη συσκευη...ενω ειναι συνδεδεμενη

Δημοσ.

Τοτε κατεβασε το samsung kies και εγκατεστησε το. Λογικα θα σου το αναγνωρισει και θα μπορεσεις να περασεις απο εκει οτι θελεις

• Moderators
Δημοσ.

Το θέμα μεταφέρεται εδώ από την ενότητα Kινητή και Σταθερή Τηλεφωνία. Παρακαλώ να ελέγχετε προσεκτικά τις περιγραφές των ενοτήτων στον κεντρικό κατάλογο του forum ώστε να επιλέγετε αυτήν που είναι καταλληλότερη για να φιλοξενήσει το θέμα σας.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Βάλε το airdroid, στο κινητό θα βάλεις την εφαρμογή και στον υπολογιστή τρέχει σαν ιστοσελίδα μέσα από browser οπότε δεν θα έχεις προβλημα με το Mac. Είναι σαν το Kies απλά ΠΟΛΥ καλύτερο. Χρειάζεται μόνο να είναι και ο υπολογιστής και το κινητό συνδεδεμένα στο ίδιο router.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...