Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσπαθώ εδώ και μέρες να επικοινωνήσω με το support του 000webhost για να διαγράψω το personal account μου. Εννοώ όχι απλά το domain με τα δεδομένα του site αλλά όλες τις πληροφορίες για εμένα (ονοματεπώνυμο, email, χώρα, κλπ), το full account δηλαδή.

Μετά από 3 γύρους συζητήσεων με το support επιτέλους κατάλαβαν τι τους έλεγα (συνεχώς μου απαντούσαν πώς να διαγράψω το domain με τα δεδομένα του site παρ' όλο που το ανέφερα ρητά τι εννοούσα) και μου λένε πως δε γίνεται για "security reasons". Πιο άκυρη δικαιολογία δεν έχω ξαναδιαβάσει, τέλος πάντων...

Έχει επιχειρήσει γενικά κανείς να κάνει κάτι αντίστοιχο;

Το λάθος μου ήταν ότι ενώ είχα ήδη ένα account νόμιζα ότι χρειαζόταν νέο για να στήσω ένα site πάνω σε ένα νέο domain κι έτσι το έφτιαξα με τα "official" στοιχεία μου. Έτσι τώρα θέλω να μου το διαγράψουν και μου λένε πως κάτι τέτοιο δε γίνεται...

Δημοσ.

Aπολύτως λογικό το βρίσκω να μη διαγράφουν το λογαριασμό σου, ειδικά σε free hosting. Αν εσύ όσο είχες το site ειχες ανεβάσει σελίδα με phising ή ότι άλλη παράνομη δραστηριότητα πως θα γίνει η ταυτοποίηση;

Δημοσ.

Δηλαδή όσοι εγγράφονται σε free hosting είναι από την αρχή ύποπτοι για παράνομη δραστηριότητα; Καλό κι αυτό, αν και δεν μου ανέλυσαν παραπάνω με το τι ήθελαν να πουν περί security. Βέβαια έχει κάποια λογική αυτό που λες.

Κάποιος δηλαδή που θέλει να κάνει μια testing σελίδα πριν την ανεβάσει σε production server κι έχει βάλει τα προσωπικά του στοιχεία δε θα έπρεπε κανονικά να προβλέπεται ως ενδεχόμενο; Κι από την άλλη κάποιος που έχει κακόβουλο σκοπό δε νομίζω να βάζει πραγματικά στοιχεία. Να μου πεις θα τον βρουν μέσω IP tracking αν θέλουν.

Τέλος πάντων, τουλάχιστον βρήκα τρόπο να αλλάξω τα στοιχεία μου σε ψεύτικα, όπως και το mail μου. Έτσι όπως το είχαν κάνει δεν ήταν και πολύ προφανές πώς γίνεται (έπρεπε να πατήσεις πάνω στο email αλλά μετά σε αφήνει να αλλάξεις όλα τα στοιχεία σου). Έστω αυτό με καλύπτει.

Στο hosting επί πληρωμή γίνεται το ίδιο, άραγε;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...