Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

To τελευταίο δεν το ήξερα τότε αλλάζει το πράγμα, η εφημερίδα μια χαρά με τρομερή cdάρα από την ποιο αγαπημένη Ελληνίδα τραγουδίστρια (γαβ)

θα έχει και αυτό ξέρει κανείς?

• Like 1
  • Απαντ. 68
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Nαι η αληθεια ειναι οτι θα προτιμουσα την προσφορα της εφημεριδας ακριβως για αυτο το λογο, αλλα απο τη στιγμη που πηρα το Πασχα με τα ψωνια απο τα jumbo δωρο το CD της "νονάς" Στανιση εκλεισα ολα τα καλλιτεχνικα μου παραθυρα και δεν καταδεχομαι να ακουσω τιποτα αλλο.

• Like 3
Δημοσ.

Το τρέχον πακέτο της forthnet sta 29,90 έχει τη δορυφορική και τα κανάλια αλλά δεν έχει τα απεριόριστα προς κινητά που δινει η προσφορά της εφημεριδας. Αυτό και μόνο την κάνει πολύ ενδιαφέρουσα προσφορά για όποιον μιλά σε κινητά και δεν κολλά στο χαζοκούτι. Και μη συγκρίνετε τόσο διαφορετικά πράγματα (τις τραγουδιάρες)

Δημοσ.

Aντι να κοιτας τις τραγουδιαρες που ειρωνευομαστε ξαναδες λιγο την προσφορα των 29,90...

ΕΧΕΙ κινητα (για αιτησεις λεει εως 10/6).

• Like 2
Δημοσ.

Κάπου είδα ότι τελικά πήρε παράταση η πρόσφορα της forthnet 3play με 29,90 ευρώ μέχρι 30/6......

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Αν κάποιος από Αθήνα ενδιαφέρεται για το κουπόνι των Παραπολιτικών, το χαρίζω γιατί δεν μπορώ να φύγω ακόμα από τον ΟΤΕ, οπότε μου είναι άχρηστο! Η προσφορά ήταν αυτή για όσους δεν θυμούνται : http://www.parapolitika.gr/Portals/0/AuthorsImages/2013/6/Forthnet_600X400.jpg

Γι'αυτόν που δεν θέλει Nova δηλαδή, γλιτώνει το 50αρικο του αποκωδικοποιητή και δίνει 27.90 τον μήνα αντί των 29.90 του triple play.

Όποιος λοιπόν το χρειάζεται πραγματικά ας μου στείλει π.μ!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...