Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν εχω εμπειρια απο φορθνετ. Απο Χολ, στην αιτηση πανω που κανεις συμπληρωνεις τα στοιχεια του νεου συνδρομητη και τα στοιχεια του νυν κατοχου της γραμμης(αν ειναι διαφορετικος). Ολα τα ειχα στειλει με φαξ. 20 μερες θα κανει η μεταφορα απο οτε στη φορθνετ τοσο ειχε κανει και στην χολ. Οι μερες χωρις τηλ ηταν σαφως πολυ λιγοτερες νομιζω 3-4.

Γι'αυτο σου ειπα να κανεις την αιτηση απο τωρα.

Αλλα το καλυτερο ειναι να συμβουλευτεις την φορθνετ.

Μην ξεχνας οτι αλλοι αλλαζουν παροχο με ενα τηλ που τους κανουν στο σπιτι τους. Ουτε υπογραφες ουτε συμβολαια. Μια ηχογραφημενη συνεντευξη και το τρεχουν οι εταιριες.

ευχαριστώ.

Απλώς προβληματίζομαι διότι αν κάνει 20 μέρες η μεταφορά τότε θα μπερδευτούμε στο λογαριασμό με τον προηγούμενο...

Τώρα δεν μπορώ ακόμα να κάνω την αίτηση διότι 1/10 θα πάω στην πόλη που θα έχω τη γραμμή.

Δημοσ.

Είναι μέσα σε κάποιο φυλλάδιο ή είναι κάποιο ανεξάρτητο "χαρτί"; Μη την αγοράσουμε και λείπει από μέσα... Κυκλοφορούν μακρυχέρηδες!

Δημοσ.

υπαρχει κανα κουπονι? μολις ειδα τη προσφορα, ειμαι σε φαση αλλαγης εταιριας και δυστυχως δε προλαβα την εφημεριδα

στειλτε μου μηνυματακι αν περισευει απο κανεναν σας

η εστω σκαναρετε το μηπως και δεχτουν την εκτυπωση

Δημοσ.

υπαρχει κανα κουπονι? μολις ειδα τη προσφορα, ειμαι σε φαση αλλαγης εταιριας και δυστυχως δε προλαβα την εφημεριδα

Λογικά η εφημερίδα θα μείνει στα περίπτερα και την Κυριακή, εννοείται όπου δεν έχει εξαντληθεί. Αυτό συμβαίνει αν δεν κάνω λάθος με εφημερίδες που κυκλοφορούν μόνο Σάββατο και δεν βγάζουν καθημερινά φύλλο. Δηλαδή τα περίπτερα τις επιστρέφουν στο πρακτορείο μαζί με τις κυριακάτικες, από Δευτέρα πρωί και μετά νομίζω. Κάνε καμιά βόλτα στα περίπτερα και όλο και κάποιο φύλλο θα πετύχεις.

Δημοσ.

Στις 25/9 έκανα αίτηση στη Forthnet για να πάω στο δίκτυο της κάνοντας χρήση του εν λόγω κουπονιού. Η πιθανή ημερομηνία ενεργοποίησης που μου δώσανε είναι 15/10.

Πριν από λίγο ωστόσο με καλέσανε από τον ΟΤΕ που ήδη βρίσκομαι και μου δώσανε μια προσφορά η οποία πιστεύω πως με συμφέρει. Και το ερώτημα που θέλω να θέσω είναι: Θα έχω πρόβλημα αν πάω στο κατάστημα της Forthnet να κάνω αίτηση υπαναχώρησης; Το παλικάρι που μίλησα μου είπε ότι είναι δικαίωμά μου, ισχύει πράγματι αυτό; Πόσες μέρες πριν την ενεργοποίηση της γραμμής έχω δικαίωμα να κάνω την αίτηση υπαναχώρησης;

Δημοσ.

Στις 25/9 έκανα αίτηση στη Forthnet για να πάω στο δίκτυο της κάνοντας χρήση του εν λόγω κουπονιού. Η πιθανή ημερομηνία ενεργοποίησης που μου δώσανε είναι 15/10.

Πριν από λίγο ωστόσο με καλέσανε από τον ΟΤΕ που ήδη βρίσκομαι και μου δώσανε μια προσφορά η οποία πιστεύω πως με συμφέρει. Και το ερώτημα που θέλω να θέσω είναι: Θα έχω πρόβλημα αν πάω στο κατάστημα της Forthnet να κάνω αίτηση υπαναχώρησης; Το παλικάρι που μίλησα μου είπε ότι είναι δικαίωμά μου, ισχύει πράγματι αυτό; Πόσες μέρες πριν την ενεργοποίηση της γραμμής έχω δικαίωμα να κάνω την αίτηση υπαναχώρησης;

Δεν μπορείς φίλε μου θα πρέπει πλέον πρώτα να ενεργοποιηθείς και μετα να ξανακάνει την αντίστροφη διαδικασία ο ΟΤΕ.

Αλλα πόσο φθηνότερα απο 19.90 στο δίνει ο ΟΤΕ ; 15 εχει μόνο το πάγιο έτσι για να υπάρχει. Ασε που δεν εχει σχέση η υπηρεσία που θα έχεις με αυτή του ΟΤΕ. Για μένα μείνε όπως είσαι και θα με θυμηθείς.

Δημοσ.

Δεν μπορείς φίλε μου θα πρέπει πλέον πρώτα να ενεργοποιηθείς και μετα να ξανακάνει την αντίστροφη διαδικασία ο ΟΤΕ.

Αλλα πόσο φθηνότερα απο 19.90 στο δίνει ο ΟΤΕ ; 15 εχει μόνο το πάγιο έτσι για να υπάρχει. Ασε που δεν εχει σχέση η υπηρεσία που θα έχεις με αυτή του ΟΤΕ. Για μένα μείνε όπως είσαι και θα με θυμηθείς.

Και από μένα OTE και παλι ΟΤΕ αν μιλάμε για μικρή διαφορά

• Moderators
Δημοσ.

...Για μένα μείνε όπως είσαι και θα με θυμηθείς.

:blink:

Μα αν μεινει οπως ειναι πώς θα σε "θυμηθει"; Αν αλλαζε και τυχαινε να ειχε προβληματα θα σε "θυμοταν"...

:-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...