katsikoula Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Πήρα τηλ. και από ότι μου είπαν όντως δεν έχει τα 30' κινητά. Στην ουσία δεν είναι καν προσφορά. Απλά αφαίρεσαν τα 30' και το δίνουν 5€ φθηνότερα.Θα πάω τη Δευτέρα πάντως να το ενεργοποιήσω και ευελπιστώ ότι δεν θα μου ξεφουρνίσουν κανένα άλλο "περιορισμό". Επί τη ευκαιρία. Εγώ είμαι στη Wind τώρα (πλήρως απογοητευμένος!). Αν αφήσω τον τελευταίο λογαριασμό ανεξόφλητο για σπάσιμο θα προχωρήσει κανονικά η διαδικασία φορητότητας ή πρέπει να κλείσω τους λογαριασμούς μου με την Wind και μετά; Θα σε καλεσει η Forthnet και θα σε παρακαλεσει να εξοφλησεις τους ανεξοφλητους λογαριασμους σου προς ην Wind γιατι αλλιως δεν μπορει να ξεκινησει η διαδικασια αλλαγης παροχου. Sent from my iPad using Insomnia
achillevs72 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Ως ποτε ισχυει η προσφορά; Εχει καποιο κουπονι στη εφημεριδα με κωδικο; Ειναι ο ιδιος κωδικος για ολους; Δυστυχως δεν πηρα την εφημεριδα. καποιος που την πηρε να μας πει. 1
Belial Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 αναφέρει ότι πρόκειται για το 2play economy.
assos01 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Ως ποτε ισχυει η προσφορά; Εχει καποιο κουπονι στη εφημεριδα με κωδικο; Ειναι ο ιδιος κωδικος για ολους; Δυστυχως δεν πηρα την εφημεριδα. καποιος που την πηρε να μας πει. Μεχρι 01/10/2012 ειναι η προσφορα. Δεν υπαρχει κωδικος. Πρεπει να προσκομισεις το κουπονι μονο σε καταστημα της Forthnet.
Belial Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Ως ποτε ισχυει η προσφορά; Εχει καποιο κουπονι στη εφημεριδα με κωδικο; Ειναι ο ιδιος κωδικος για ολους; Δυστυχως δεν πηρα την εφημεριδα. καποιος που την πηρε να μας πει. θα τρέξει και την επόμενη εβδομάδα η προσφορά. εκτός απροόπτου.
1 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Σήμερα είμουν σε κατάστημα και ενεργοποίησα την προσφορά. Η προσφορά ισχύει για νέους και υφιστάμενους πελάτες και αφορά το 2play economy (δεν έχει 30' λεπτά κινητά). Η νέοι πρέπει να πληρώσουν τέλη ενεργοποίησης, ενώ για υφιστάμενους δεν υπάρχει περιορισμός για το πρόγραμμα στο οποίο βρίσκονται και για πόσο ακόμα. Από την στιγμή της αίτησης αρχίζει και μετράει ο χρόνος. Το κουπόνι δεν έχει κωδικό και πρέπει ο καθένας να προσκομίσει κουπόνι για κάθε αριθμό στον οποίο θέλει την προσφορά. Προσφορά θα υπάρχει και τις επόμενες δύο εβδομάδες.
fantakola Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Σήμερα είμουν σε κατάστημα και ενεργοποίησα την προσφορά. Η προσφορά ισχύει για νέους και υφιστάμενους πελάτες και αφορά το 2play economy (δεν έχει 30' λεπτά κινητά). Η νέοι πρέπει να πληρώσουν τέλη ενεργοποίησης, ενώ για υφιστάμενους δεν υπάρχει περιορισμός για το πρόγραμμα στο οποίο βρίσκονται και για πόσο ακόμα. Από την στιγμή της αίτησης αρχίζει και μετράει ο χρόνος. Το κουπόνι δεν έχει κωδικό και πρέπει ο καθένας να προσκομίσει κουπόνι για κάθε αριθμό στον οποίο θέλει την προσφορά. Προσφορά θα υπάρχει και τις επόμενες δύο εβδομάδες. ευχαριστουμε για τις πληροφοριες
eko13 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 αν δεν μου χαρίσουν το τέλος ενεργοποίησης 34,90 δεν πάω πουθενά on και πάλι on με τη forthnet ούτε videaki στο youtube δεν μπορούσα να δω , έκανα μια 8αρα στην on και ησύχασε το κεφάλι μου παιζει και να εισαι η εξαιρεση!! Η πλειοψηφια εχει την χειριστη γνωμη για οn, εγω παντως μια χαρα ειμαι με φορθνετ, ενω με on ειχα αρκετα προβληματα... Η προσφορα τωρα ειναι αρκετα καλη για οποιον ψαχνει το φθηνοτερο double-play. πιθανοτα θα την προτιμουσα απο τα 25 με κινητα.
fonzi Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 γιατί γράφει ότι μετά το χρόνο πάει στα 34,90; Το ίδιο λένε και για το πακέτο πχ με τα 25 ευρώ αν το πάρεις κανονικά από κατάστημα;
achillevs72 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Μετα το χρονο δεν σε δευσμευει να συνεχισεις. Αν δεν θελεις να δινεις τα 35€ παιρνεις αλλο πακετο ή αλλαζεις παροχο. Σε ενα χρονο θα εχει αλλες προσφορες.
fonzi Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Έχω ένα θεματάκι... Θα μου μεταβιβάσουν 1/10 ένα conn-x σε σπίτι που θα νοικιάσω (το έχει ο προηγούμενος ενοικιαστής που θα φύγει στις 30/9). Πρόκειται για πακέτο ιντερνετ 2ρα και τηλέφωνο. Ζήτησα να μου το μεταβιβάσουν για να γλυτώσω το κόστος νέας ενεργοποίησης και τις κάποιες μέρες που θα έμενα χωρίς γραμμή αν ζητούσα από την αρχή νέα σύνδεση. Πως μπορώ να εκμεταλλευτώ την προσφορά της εφημερίδας που με καλύπτει στο 100%; Να κάνω πρώτα τη μεταβίβαση στο όνομά μου και αμέσως μετά να πάω σε κατάστημα forthnet;
achillevs72 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Αν καταλαβα καλα σου παραχωρει και το τηλεφωνικο νουμερο. Το κανεις ταυτοχρονα στο νεο παροχο. Κανε την αιτηση απο τωρα.
fonzi Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Πως να το κάνω ταυτόχρονα στο νέο πάροχο; Εννοείτε να πάω μαζί με τον προηγούμενο ενοικιαστή στη forthnet και να δηλώσει ταυτόχρονα μεταβίβαση σε μένα και εγώ να πάρω την προσφορά; Είχα ρωτήσει (προ προσφοράς) σε κατάστημα forthnet και μου είχαν πει ότι θα κάνει 20 μέρες να ολοκληρωθεί η διαδικασία και ότι πρέπει να πάω εκεί ταυτόχρονα με τον προηγούμενο ενοικιαστή. Σε ΟΤΕ την βολεύω διότι δέχονται να υπογράψει ο προηγούμενος τώρα (διότι θέλει να φύγει από την πόλη) και εγώ μόλις φτάσω (1/10).
achillevs72 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Δεν εχω εμπειρια απο φορθνετ. Απο Χολ, στην αιτηση πανω που κανεις συμπληρωνεις τα στοιχεια του νεου συνδρομητη και τα στοιχεια του νυν κατοχου της γραμμης(αν ειναι διαφορετικος). Ολα τα ειχα στειλει με φαξ. 20 μερες θα κανει η μεταφορα απο οτε στη φορθνετ τοσο ειχε κανει και στην χολ. Οι μερες χωρις τηλ ηταν σαφως πολυ λιγοτερες νομιζω 3-4. Γι'αυτο σου ειπα να κανεις την αιτηση απο τωρα. Αλλα το καλυτερο ειναι να συμβουλευτεις την φορθνετ. Μην ξεχνας οτι αλλοι αλλαζουν παροχο με ενα τηλ που τους κανουν στο σπιτι τους. Ουτε υπογραφες ουτε συμβολαια. Μια ηχογραφημενη συνεντευξη και το τρεχουν οι εταιριες.
astymagos Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 ξερει κανείς αν υπαρχει τροπος να γλιτώσουμε το τέλος ενεργοποίησης .. Εχω wind και θέλω να αλλάξω σε κατι αλλο..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα