Belial Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Στις 25/9 έκανα αίτηση στη Forthnet για να πάω στο δίκτυο της κάνοντας χρήση του εν λόγω κουπονιού. Η πιθανή ημερομηνία ενεργοποίησης που μου δώσανε είναι 15/10. Πριν από λίγο ωστόσο με καλέσανε από τον ΟΤΕ που ήδη βρίσκομαι και μου δώσανε μια προσφορά η οποία πιστεύω πως με συμφέρει. Και το ερώτημα που θέλω να θέσω είναι: Θα έχω πρόβλημα αν πάω στο κατάστημα της Forthnet να κάνω αίτηση υπαναχώρησης; Το παλικάρι που μίλησα μου είπε ότι είναι δικαίωμά μου' date=' ισχύει πράγματι αυτό; Πόσες μέρες πριν την ενεργοποίηση της γραμμής έχω δικαίωμα να κάνω την αίτηση υπαναχώρησης;[/quote'] Καλησπέρα για να σου έκαναν αντί προσφορά, λογικά θα υπάρχει δυνατότητα υπαναχώρησης. Να σου εξηγήσουν την διαδικασία για να παραμείνεις αφού το επιθυμείς. Μπορείς να μας πείς τί προσφορά σου έκανε ο ΟΤΕ που είναι καλύτερη από τα 19,90 € της forthnet; Sent from my iPhone using Insomnia
vtser Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Μα αν μεινει οπως ειναι πώς θα σε "θυμηθει"; Αν αλλαζε και τυχαινε να ειχε προβληματα θα σε "θυμοταν"... Εννοώ να μην παει και τα κάνει πουτάνα με τα μπρος πίσω. Να αφήσει την διαδικασία να ολοκληρωθεί και να πάει forthnet.αφου έχει κάνει αίτηση και έχει ημερομηνία ενεργοποιησης. Οχι και να μείνει ΟΤΕ! Πως το συμπερανατε άτυχο...χαχα...ο άνθρωπος περνει με 5 ευρώ αστικά υπεραστικά και Ίντερνετ forthnet.
Moderators matrixxx Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Οχι και να μείνει ΟΤΕ! Πως το συμπερανατε άτυχο...χαχα... "Ασε που δεν εχει σχέση η υπηρεσία που θα έχεις με αυτή του ΟΤΕ. Για μένα μείνε όπως είσαι και θα με θυμηθείς." Αυτη η φραση μας μπερδεψε! Απο που και ως που υπαρχει καλυτερη υπηρεσια απο του ΟΤΕ; Ολοι τον βριζουμε καθε μερα για τις τιμες του, αλλα παντα ολοι ειναι πισω του σε οτι αφορα ποιοτητα φωνης και νετ, εχουν περασει οι αλλοι μπροστα και δεν το ακουσαμε πουθενα; Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου 2012 από matrixxx
vermeer Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Μου πρότεινε τα εξής: 1. Για 6 μήνες 24αρι ίντερνετ με 15,25€ και πληρώνω ότι μιλήσω (συνήθως μιλάω 5€ το μήνα) 2. Για τους επόμενους μήνες μπορώ να διαλέξω όποιο πακέτο του ΟΤΕ θέλω (προσωπικά, μου αρκεί η 2αρα γραμμή με τα 210' προς σταθερά και τα 30' προς κινητά με κόστος 21,90€ για 6 μήνες και 26,90€ για άλλους 6 μήνες) 3. Έκπτωση στο λογαριασμό του κινητού μου (έχω cosmote) 10€ το μήνα για έναν χρόνο. Όπως τα υπολογίζω: Αν πάω forthnet θα μου βγει για ένα χρόνο 35€ η μεταφορά και 20€*12 μήνες, περίπου 275€ Αν μείνω ΟΤΕ για τον πρώτο χρόνο θα πληρώσω (15,25+5 που μιλάω)*6 μήνες + 21,90*6 μήνες - 10*12 η έκπτωση του κινητού, περίπου 133 ευρώ. Θα πει κάποιος ότι με αυτόν τον τρόπο στην πραγματικότητα δεσμεύομαι στον ΟΤΕ για 1,5 χρόνο αλλά αυτό δεν με πειράζει πολύ αφού είμαι πολύ ικανοποιημένος από τις υπηρεσίες του και αφού θα πληρώνω 27€ για τους υπόλοιπους 6 μήνες. Άλλωστε αν πάω forthnet μετά το χρόνο το πάγιο γίνεται 35€. Εκτός αν με το που κλείσω χρόνο στη forthnet ξαναλλάξω εταιρία για να εκμεταλλευτώ κάποια άλλη προσφορά αλλά δεν είμαι άνθρωπος τον συνεχών αλλαγών συν του ότι θα πρέπει να ξαναπληρώνω τέλος μεταφοράς και να έχω το ρίσκο της ποιότητας της υπηρεσίας.
Moderators matrixxx Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Μου πρότεινε τα εξής: 1. Για 6 μήνες 24αρι ίντερνετ με 15,25€ και πληρώνω ότι μιλήσω (συνήθως μιλάω 5€ το μήνα) .... Αν σου ειπε "24αρι ιντερνετ" και οχι "double play 24" μηπως στην τιμη αυτη μπει και παγιο που ειναι κανενα 15αρι το μηνα; Για διπλο-τσεκαρισε το αυτο. Σε ολες τις πραπανω τιμες θα βαλεις και 1€+ΦΠΑ που ειναι η αναγνωριση που μονο στον ΟΤΕ την πληρωνουμε. 1.23x12=15ευρω το χρονο. Μικρο το ποσο, αλλα ειναι μισο τελος ενεργοποιησης! Ο ενας τα παιρνει απο εδω, ο αλλος απο εκει, κρυφες χρεωσεις για την μαζα που δεν διαβαζει τα ψιλα γραμματα!
vermeer Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2012 Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις και τις συμβουλές σας. Αν σου ειπε "24αρι ιντερνετ" και οχι "double play 24" μηπως στην τιμη αυτη μπει και παγιο που ειναι κανενα 15αρι το μηνα; Για διπλο-τσεκαρισε το αυτο. Πάνω σε αυτό το θέμα τον ρώτησα αν τελικά θα πληρώνω αυτά τα 15,25€ συν τα 5€ περίπου των τηλεφωνημάτων που κάνω, δηλαδή κάπου 20€ και μου απάντησε καταφατικά. Σε ολες τις πραπανω τιμες θα βαλεις και 1€+ΦΠΑ που ειναι η αναγνωριση που μονο στον ΟΤΕ την πληρωνουμε. 1.23x12=15ευρω το χρονο. Μικρο το ποσο, αλλα ειναι μισο τελος ενεργοποιησης! Ο ενας τα παιρνει απο εδω, ο αλλος απο εκει, κρυφες χρεωσεις για την μαζα που δεν διαβαζει τα ψιλα γραμματα! Απάντηση σε αυτή την κρυφή χρέωση (που ομολογώ δεν υπολόγισα) μπορεί να θεωρηθεί η μείωση κάθε λογαριασμού κατά 2,5€ αν πληρώνω ηλεκτρονικά. Το θέμα είναι για πόσο ακόμη θα ισχύει η εν λόγω προσφορά. Αύριο θα προσπαθήσω να πάω στο κατάστημα της Forthnet που έκανα την αίτηση για να δω αν μπορώ πράγματι να υπαναχωρήσω. Ελπίζω να τα καταφέρω. Θα σας ενημερώσω αύριο για τις εξελίξεις.
akaloith Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 φυσικα και μπορεις να υπαναχωρησεις πριν την ενεργοποιηση!
dfourt Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Πάνω σε αυτό το θέμα τον ρώτησα αν τελικά θα πληρώνω αυτά τα 15,25€ συν τα 5€ περίπου των τηλεφωνημάτων που κάνω, δηλαδή κάπου 20€ και μου απάντησε καταφατικά. Επιβεβαίωσέ το πριν κάνεις υπαναχώρηση... Το λέω γιατί η τιμολογιακή πολιτική του ΟΤΕ ελέγχεται από την ΕΕΤΤ επειδή είναι πάροχος με "σημαντική ισχύ στην αγορά". Οπότε με αυτή τη λογική δεν νομίζω ότι μπορούν να κάνουν προσφορά με διαφορετικές τιμές από αυτές που αναγράφουν στο site.
jmallen3 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Ξέρουμε εαν θα ξαναβγεί κάποιο κουπόνι από την εφημερίδα για την προσφορά αυτή?
achillevs72 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Στην προσφορα του οτε να βαλεις και ενα 15αρι παγιο της γραμμης? θελει διευκρινηση. Απ'οτι βλεπω τα Παραπολιτικα συνεχιζουν την προσφορα.
giantdi Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Γνωρίζει κανείς άμα τρέχει ακόμα η προσφορά της Forthnet με την εφημερίδα "Παραπολιτικά"; Γιατί πήγα σήμερα να την αγοράσω και δεν είδα στο πρωτοσέλιδο τίποτα σχετικό. Αν την αγόρασε σήμερα κάποιος και μπορεί, ας ενημερώσει. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
zx Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 έχει ξανά προσφορά από την εφημερίδα από ότι λέει Για ακόμα ένα Σάββατο μοναδικά δώρα για τους αναγνώστες των "Παραπολιτικών" 1) Η εφημερίδα Παραπολιτικά, προσφέρει INTERNET και ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ ΣΤΑΘΕΡΑ με 27,90€/μήνα ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ και ΔΩΡΟ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΣ ΚΛΗΣΕΙΣ προς ΟΛΑ ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ FORTHNET http://www.parapolitika.gr/Portals/0/AuthorsImages/2013/6/Forthnet_600X400.jpg -------------------------------- edit στο site της forthnet δινει με 29.90 και τηλεοπτικά κανάλια μαζί με τα παραπάνω ( προσφορά μέχρι 10/06) http://www.forthnetgroup.gr/Services3PlayForm.aspx?a_id=6208
amalis Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Πολύ βολική και οικονομική προσφορά από την forthnet
maxdore217 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Σιγά την προσφορά ....πλέον δεν αξίζει, άλλωστε με 2 μόνο ευρώ παίρνεις τόσα κανάλια ( ντοκιμαντέρ ,σειρές ) + ότι το άλλο πακέτο είναι για πάντα ενώ αυτό 12 μήνες και μετά καπούτ ! Αν θέλει να λέγεται προσφορά ας έχει τουλάχιστον δωρεάν ενεργοποίηση γραμμής για νέες !! εκεί θα τους παραδεχτώ ( και η wind δίνει στο 19.90€ τα ίδια χωρίς τα κινητά !! όλο το κόστος είναι τα 72-73€ που ότι πακέτο και να βάλεις είναι + 6€ αν το υπολογίσεις στο 1 χρόνο.
katcos Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Σιγά την προσφορά ....πλέον δεν αξίζει, άλλωστε με 2 μόνο ευρώ παίρνεις τόσα κανάλια ( ντοκιμαντέρ ,σειρές ) + ότι το άλλο πακέτο είναι για πάντα ενώ αυτό 12 μήνες και μετά καπούτ ! Αν θέλει να λέγεται προσφορά ας έχει τουλάχιστον δωρεάν ενεργοποίηση γραμμής για νέες !! εκεί θα τους παραδεχτώ ( και η wind δίνει στο 19.90€ τα ίδια χωρίς τα κινητά !! όλο το κόστος είναι τα 72-73€ που ότι πακέτο και να βάλεις είναι + 6€ αν το υπολογίσεις στο 1 χρόνο. Ναι αλλά αν δεν δώσεις τα 3,5 ευρώ για την φυλλάδα εκτός από την αντικειμενική και αξιόπιστη ενημέρωση, χάνεις και ''Ένα μοναδικό διπλό CD με όλες τις επιτυχίες που αγαπήσαμε από την Πάολα'' [] 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα