Razor7 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Δυναμικά και στο παιχνίδι των προσφορών η νέα εφημερία του Σαββάτου! Εκτός από πλούσια ρεπορτάζ και αποκαλυπτική ύλη, η νέα εφημερίδα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ μπαίνει δυνατά και στο παιχνίδι των προσφορών! Το νέο φύλλο του Σαββάτου προσφέρει σε όλους τους αναγνώστες φθηνό (σχεδόν τσάμπα) τηλέφωνο και ίντερνετ. Συγκεκριμένα παρέχει την δυνατότητα μηναίου παγίου συνολικά 19 ευρώ, δίνοντας την δυνατότητα για απεριόριστες τηλεφωνικές κλήσεις, αλλά και χρήση internet. Παράλληλα, με τα «Παραπολιτικά» θα δίνεται μια δωροεπιταγή ύψους 10 ευρώ, για αγορές από τα καταστήματα intersport. Το πακέτο των προσφορών συμπληρώνεται με την μοναδική ταινία του Μουρ, Capitalism. ΜΟΝΟ στο ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ. Αυτό το Σάββατο, 22 Σεπτεμβρίου! http://www.parapolit...RAPOLITIKA.aspx http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ofdjMvuUrIE
diplo Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 live your myth in greece λεμε! εφημερίδα και κάνει λάθος στον τίτλο του άρθρου!!! Δυναμικά και στο παιχνίδι των προσφορών η νέα εφημερίΔΔΔα του Σαββάτου! έλεος
billstamaniac Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 καλή τιήμ ειναι πάντως και για 12 μηνες
apostolispk Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 ειναι με παγιο οτε? το ιντερνετ ποσα mb ειναι? απεριοριστες στην ελλαδα ή και στο εξωτερικο?
arxaggelos Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Ούτε καν από ποιά εταιρία παρέχεται δεν λέει. Ναι, έχει σημασία.
Razor7 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Ούτε καν από ποιά εταιρία παρέχεται δεν λέει. Ναι, έχει σημασία. Forthnet, το λέει....
zx Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 από την forthnet είναι φαίνεται στο link πιθανώς πρόκειται για το forthnet double play ecoomy http://www.forthnetgroup.gr/ServicesDefault.aspx?a_id=841
frankp Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 20€ αντί για 25, δεν έχεις τα 30 λεπτά προς κινητά, απ´ ότι φαίνεται, αλλά είναι καλή προσφορά, εκτός και αν δε δίνουν 24άρι ιντερνετ ή τρέχει κάτι άλλο (π.χ. πρέπει να προπληρωσεις όλο το ποσό του ενός έτους). Υπομονή μέχρι το Σάββατο για τις λεπτομέρειες. Sent from my iPad using Insomnia
android7 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 αν δεν μου χαρίσουν το τέλος ενεργοποίησης 34,90 δεν πάω πουθενά on και πάλι on με τη forthnet ούτε videaki στο youtube δεν μπορούσα να δω , έκανα μια 8αρα στην on και ησύχασε το κεφάλι μου 2
IcemanGr71 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 αν δεν μου χαρίσουν το τέλος ενεργοποίησης 34,90 δεν πάω πουθενά on και πάλι on με τη forthnet ούτε videaki στο youtube δεν μπορούσα να δω , έκανα μια 8αρα στην on και ησύχασε το κεφάλι μου Και γω φίλε στην ΟΝ είμαι αλλά την κάνω.... φεύγω.... άλλαξα σπίτι και δεν έχουν μεταφέρει το τηλ εδώ και δύο μήνες... Διάβαζα για προβλήματα που έχουν με τον ΟΤΕ και δεν τους δίνει γραμμές και η κοπέλα στην ΟΝ... όταν της είπα αν μπορώ να αλλάξω μου είπε βεβαίως.... ούτε καν να προσπαθήσει να με πείσει να μείνω... σου λεεω σαν να μου έλεγε... φύγε τώρα.... απίστευτο... Κάτι συμβαίνει.... είμαι εδώ και 2 μήνες χωρίς τηλ. γιατί λέει έχουν εσωτερικά προβλήματα... μάλλον για φούντο πάει η εταιρεία... Προσοχή λοιπόν..... 1
ekkli Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Και γω φίλε στην ΟΝ είμαι αλλά την κάνω.... φεύγω.... άλλαξα σπίτι και δεν έχουν μεταφέρει το τηλ εδώ και δύο μήνες... Διάβαζα για προβλήματα που έχουν με τον ΟΤΕ και δεν τους δίνει γραμμές και η κοπέλα στην ΟΝ... όταν της είπα αν μπορώ να αλλάξω μου είπε βεβαίως.... ούτε καν να προσπαθήσει να με πείσει να μείνω... σου λεεω σαν να μου έλεγε... φύγε τώρα.... απίστευτο... Κάτι συμβαίνει.... είμαι εδώ και 2 μήνες χωρίς τηλ. γιατί λέει έχουν εσωτερικά προβλήματα... μάλλον για φούντο πάει η εταιρεία... Προσοχή λοιπόν..... οφ τόπικ συνέχεια: φίλος καλός δουλεύει στην ον και λέει για πολύ μεγάλα οικονομικά προβλήματα και ότι ο οτες ζητάει κάτι παλιά χρωστούμενα και για αυτό δεν ανοίγει νέες γραμμές κλπ κλπ. και με βάση τις οικονομικές απολαβές τους, που να βρουν όρεξη οι εργαζόμενοι να σε κοροϊδεύουν και να σου λένε κάτσε-κάτσε και θα σε βολέψουμε και σένα....
dimigar Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 οφ τόπικ συνέχεια: φίλος καλός δουλεύει στην ον και λέει για πολύ μεγάλα οικονομικά προβλήματα και ότι ο οτες ζητάει κάτι παλιά χρωστούμενα και για αυτό δεν ανοίγει νέες γραμμές κλπ κλπ. Έτσι είναι. Βασικά με τη Vivodi είχε πρόβλημα ο πΟΤΕ και όταν άλλαξα σπίτι ήταν αδύνατο να με ξανασυνδέσουν σ΄αυτή.Η Vivodi μου πρότεινε τη on (ίδια εταιρία) και συνεχίζω χωρίς προβλήματα με 27 ευρώ τον μήνα. Ο πατέρας μου έχει ακόμα τη Vivodi..
Tigran Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Πήρα τηλ. και από ότι μου είπαν όντως δεν έχει τα 30' κινητά. Στην ουσία δεν είναι καν προσφορά. Απλά αφαίρεσαν τα 30' και το δίνουν 5€ φθηνότερα. Θα πάω τη Δευτέρα πάντως να το ενεργοποιήσω και ευελπιστώ ότι δεν θα μου ξεφουρνίσουν κανένα άλλο "περιορισμό". Επί τη ευκαιρία. Εγώ είμαι στη Wind τώρα (πλήρως απογοητευμένος!). Αν αφήσω τον τελευταίο λογαριασμό ανεξόφλητο για σπάσιμο θα προχωρήσει κανονικά η διαδικασία φορητότητας ή πρέπει να κλείσω τους λογαριασμούς μου με την Wind και μετά;
fonzi Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 24ρα δίνει τελικά + απεριόριστα; Διότι νομίζω παίζει στα 20 ευρώ 24ρα+200' από forthnet αυτό τον καιρό. Δεν πιστεύω να εννοούν αυτό;
fantakola Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Πήρα τηλ. και από ότι μου είπαν όντως δεν έχει τα 30' κινητά. Στην ουσία δεν είναι καν προσφορά. Απλά αφαίρεσαν τα 30' και το δίνουν 5€ φθηνότερα. Θα πάω τη Δευτέρα πάντως να το ενεργοποιήσω και ευελπιστώ ότι δεν θα μου ξεφουρνίσουν κανένα άλλο "περιορισμό". Επί τη ευκαιρία. Εγώ είμαι στη Wind τώρα (πλήρως απογοητευμένος!). Αν αφήσω τον τελευταίο λογαριασμό ανεξόφλητο για σπάσιμο θα προχωρήσει κανονικά η διαδικασία φορητότητας ή πρέπει να κλείσω τους λογαριασμούς μου με την Wind και μετά; Μια χαρα προσφορα ειναι ρε συ 5ευρω/μηνα για 30' προς κινητα με χρεωση ανα λεπτο δεν ειναι και κατι εξαιρετικο σαν χρεωση. Με ενα καρτοκινητο μπορεις να παρεις με 3ευρω/μηνα τον διπλασιο χρονο με τον ιδιο τροπο χρεωσης Μια ερωτηση μονο (προς εσενα και σε οσους τυχον ρωτησαν επισης): Σε ποιον πηρες τηλεφωνο?Στην εφημερηδα ή στην Forthnet?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα