Προς το περιεχόμενο

Ερώτηση αρχάριου για dreambox

petran_7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα παιδιά!

Θέλω να πάρω τον dreambox 500 και να βλέπω κανάλια N*v*.

Πήγα σε ένα κατάστημα στην Ομόνοια και μου είπε 150 ευρώ με την εγκατάσταση, τα καλώδια και ένα πιάτο.

Απ' ότι βλέπω γενικά στο νετ, τα dreambox δεν ειναι και πολύ εύκολα να σεταριστούν και έχουν ένα κάρο ρυθμίσεις.

Πέτυχα αυτό το σάιτ που έχει πολλά πράγματα για N*v* και πιστεύω ότι είναι ρυθμίσεις για συχνότητες κλπ

http://gr.kingofsat.net/

Επίσης σε αυτον τον παλιό http://www.klona.4t..../dbox-howto.htm οδηγό γράφει σε ένα σημείο

"Για την λήψη κλειδωμένων καναλιών, χρειάζεται την απαιτούμενη κάρτα από τον αντίστοιχο πάροχο και ένα PCMCIA CAM συμβατό με την κάρτα σας.

Εναλλακτικά μπορείτε να φορτώσετε κάποιο λογισμικό το οποίο θα εξουσιοδοτεί τα εσωτερικά αναγνωστικά καρτών να χειριστούν την κάρτα σας. Επειδή ο Dreambox είναι περισσότερο υπολογιστής παρά μια απλή καταναλωτική ηλεκτρονική συσκευή χρειάζεται περισσότερος χρόνος για να μάθεις να τον χειρίζεσαι πλήρως."

Το παρέθεσα αυτό γιατί δεν έχω ουτε ειχα ποτέ κάποια κάρτα της N*v* ή κάποιον δέκτη.

Μπορεί κάποιος να μου πει με δυό απλά λόγια το πως λειτουργει και να με κατατοπίσει στο θέμα της N*v* ??

Καλό βράδυ,

Πέτρος.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Να υποθέσω πως μιλάς για να βάλεις Nova.Αν ναι να ξέρεις πως πλέον δεν δίνει "ανύπαντρες" κάρτες.Άρα είναι πιθανόν πως και να τον αγοράσεις δεν θα μπορέσεις να τον χρησιμοποιήσεις στη Nova.Πλέον τον Pace δίνει.Αν δεν μιλάς για nova πες μας τι εννοείς με το N*v* .

Φίλε μου πέφτουμε σε πράγματα που δεν επιτρέπονται στο forum.Το cardsharing ή cardsplitting είτε οποιαδήποτε μορφή διαμοιρασμού εντός οικίας,πόσω μάλλον εκτός αυτής,απαγορεύεται.Το μόνο που μπορείς να κάνεις,με τις πιθανότητες να είναι μηδαμινές,είναι να τους πάρεις τηλ. και να τους πεις πως έχεις τον δέκτη αλλά θέλεις την κάρτα "ανύπαντρη".Με παλιούς συνδρομητές είναι διαλλακτικοί,με νέους πάλι όχι.Βέβαια με τα προβλήματα που έχει το forthnetgroup ποτέ δεν ξέρεις.

το dreambox είναι μονο για sharing...

Δεν ισχυει. Ειναι και για θεαση κανονικων νομιμοτατων πακετων με αγορασμενη καρτα απο τον παροχο. Πολλοι δουλευουν την ανυπαντρη καρτα τους στο συγκεκριμενο δεκτη και οι λογοι ειναι πολλοι περαν του cardsharing.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...