Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 πες μου ότι είναι στημένο, απλά πες το μου and my faith will be restored!
Bigi444444 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Κάτι τέτοια βλέπω ώρες ώρες και λέω: φίλε είσαι ωραίος, δεν έχεις προβλήματα ρε!Ρίξε μια ματιά γύρω σου... (στο βίντεο του priva αναφέρομαι)
deesnider Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Διεκδικείς το δικαίωμα να λες ό, τι θες χωρίς να σε χαρακτηρίζουν, αλλά αρνείσαι το δικαίωμα κάποιου να αγοράζει συγκεκριμένα προιόντα χωρίς να χαρακτηρίζεται αρνητικά (πρόβατο, θύμα, κλπ), πόσο μάλλον όταν δηλώνει δημόσια ότι του αρέσουν, κιόλας. Στην πυρά!!!! Κανείς δεν αρνείται κανένα δικαίωμα κανενός. Αυτό που σχολιάζεται - καυστικά διότι έτσι του πρέπει - δεν είναι η προτίμηση σ' ένα προϊόν. Είναι το να υποτιμάς σε τέτοιο βαθμό τον αυτοσεβασμό σου, ώστε να στήνεσαι τρεις μέρες στην ουρά. Όχι διότι αν δεν το κάνεις, δε θα αποκτήσεις το προϊόν. Διότι αν δεν το κάνεις, θα το αποκτήσεις λίγο αργότερα. Όσο είναι δικαίωμα αυτού που το κάνει να το κάνει, άλλο τόσο είναι δικαίωμα αυτού που το θεωρεί ακραίο, να το κριτικάρει. 1) Πώς κρίνεις πότε κάποιος ακολουθεί τυφλά οτιδήποτε και πότε όχι; Η περίπτωση να έχει επενδύσει (οικονομικά, σε χρόνο κλπ) σε ένα ολόκληρο "οικοσύστημα" με τέτοιο τρόπο ώστε να έχει προσαρμόσει τη δουλειά, τη διασκέδαση και τη ζωή του σε αυτό, δεν περνάει από το μυαλό μας, έτσι; 2) Το ενδεχόμενο να συζητάμε χωρίς τη χρήση χαρακτηρισμών, δεν περνάει ούτε αυτό από το μυαλό μας, έτσι; 3) Έχεις δίκιο, η προσωπική άποψη κάποιου, αν δε μας βρίσκει σύμφωνους (εσένα, εμένα, οποιονδήποτε), δικαιολογεί αυτομάτως βαρύτατους προσωπικούς χαρακτηρισμούς και χλεύη. Πόσο μάλλον αν είναι αντικειμενικά και κατά γενική ομολογία λανθασμένη!!! Λιθοβολισμός! 1) Όταν τον βλέπεις να κάνει αυτό που έγραψα παραπάνω (στήσιμο με τις μέρες στην ουρά). 2) Ο όρος «προβατοποίηση», είναι καθιερωμένος εδώ και χρόνια, χαρακτηρίζοντας άτομα που επιδεικνύουν ανάλογες συμπεριφορές, σε οποιοδήποτε τομέα, με έμφαση στις συμπεριφορές κυρίως και, μόνο κατ' επέκταση στα άτομα. Δεν είναι «βαρύτατος προσωπικός χαρακτηρισμός»... 3) Απαντήθηκε στο «2»... Για μένα είναι ένα άτομο που μπορεί ή θέλει να κάνει κάτι που δεν μπορείς η θες να κάνεις εσύ. Αν επιμένεις ότι αυτός για εσένα είναι κορόιδο επιμένω ότι αυτός για εμένα απλά είναι πιο ικανός από εσένα. Και οκ εσύ για μια συσκευής κινητής δεν ενδιαφέρεσε όσο εκείνος,... Θες να μας πεις κάτι άλλο που σε ενδιαφέρει ιδιαίτερα έντονα εσένα ως προϊόν, ιδέα, χόμπυ , οτιδήποτε να δούμε μήπως εσύ για αυτόν είσε κορόιδο ? Όποιος και για όποιο λόγο, εκτός λόγων επιβίωσης ή αυτοσυντήρησης, στήνεται τρεις μέρες σε ουρά, κατά τη γνώμη μου δε σέβεται τον εαυτό του και τον υποτιμά όσο δεν πάει άλλο. Η ουσία δε βρίσκεται στο αν και πως συγκεκριμένα θα τον χαρακτηρίσει ο καθένας (κορόιδο, πρόβατο κ.τ.λ.), αλλά στο ότι δέχεται να υποτιμά τον εαυτό του ΘΕΛΩ ΤΟ IPHONE - ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΧΩ ΤΟ IPHONE - ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΟ IPHONE δεν είμαι ούτε θύμα ούτε πρόβατο ούτε τίποτα από αυτά που μπορείς να πιστεύεις επειδή θέλω κάτι που δεν θες εσύ ή κάποιοι άλλοι ή επειδή κάνω κάτι που δεν θα έκανες εσύ οι κάποιοι άλλοι. Αυτός που θέλει/μπορεί/θα πάρει το οποιοδήποτε προϊόν (επαναλαμβάνω ότι δεν αναφέρομαι αποκλειστικά στο iPhone), δεν είναι ούτε θύμα, ούτε πρόβατο, ούτε τίποτε άλλο σχετικό... ...μέχρι τη στιγμή που στήνεται στην ουρά για μέρες προκειμένου - όπως ανέφερα νωρίτερα - όχι να μη χάσει τη δυνατότητα να το αποκτήσει (οπότε και κατά τη γνώμη μου θα ήταν δικαιολογημένος, ασχέτως του αν εγώ θα επέλεγα να κάνω το ίδιο), αλλά να μην είναι από αυτούς που θα το αποκτήσουν ένα μήνα αργότερα από κάποιους άλλους. Από τη στιγμή αυτή και μετά, όποιος χαρακτηρισμός και αν του αποδοθεί, είναι απελπιστικά φτωχός για να περιγράψει την κατάντια του... 4
kostas_dr Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 πες μου ότι είναι στημένο, απλά πες το μου and my faith will be restored! Στημένο πρέπει να' ναι. Η τύπισα αυτήν την εντύπωση μου έδωσε. Μπορεί να κάνω και λάθος βέβαια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα