shadowlike Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Και μην ξεχνάμε ότι το "κάνω ουρά" είναι το αγαπημένο σπορ των Άγλλων. Κάνουν ουρά για τα πάντα! Ανταλάσω το σπορ της ουράς με το σπορ της καφετέριας στην Ελλάδα anytime ...πάμε παρακάτω. 1
markos9 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Hal αγόρι μου εμένα γίνετ να μου φέρεις ενα από τα αυτά τα μπλε μπλουζάκια που φοράνε εκεί τα παιδιά απο το κατάστημα;;;;;;;; Sent from my iPhone using Insomnia
damastes Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 με τα High five και τις κραυγές κατά την είσοδο, ειλικρινά πως ένιωθες; 2
idomeneas26 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Ενα σωικος κλεφτης δεν μπορει να βρεθει να κανει μια απαλλωτριωση την νυχτα στις σκηνες τους σε ολα αυτα τα fanboys .Αφου το χρημα ρεει πανω τους... Εχει βάλει security η Apple για να τους φυλάει.
tritonas00 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 1:40 PM Οι ετοιμασίες στον εξωτερικό χώρο που βρισκόμαστε αναμένεται να ξεκινήσουν σύντομα 4:15 PM H ουρά μεγαλώνει συνεχώς και αισίως έφτασε τα 60 άτομα :lol: 1
anttsit Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Αυτό ακριβώς φίλε (...) το γεγονός ότι είναι το πιο hot gadget του πλανήτη αυτή τη στιγμή. Χαίρομαι που συμφωνούμε 100%. Είναι το πιο χοτ γκάτζετ, δηλαδή το πιο χοτ ηλεκτρονικό καταναλωτικό προϊόν. Κορυφαίο ή πρωτοποριακό τεχνολογικό επίτευγμα, ΔΕΝ είναι - κι ας είναι κινητάρα.
Timonkaipumpa Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Το μπουζούκι είναι όργανο. Ο αστυνομικός είναι όργανο, άρα ο αστυνομικός είναι μπουζούκι. Ναι anttist συμφωνούμε όλοι.
CODEC Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=XNBP18nrRdw 7
Physics_Rulez Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Εχει βάλει security η Apple για να τους φυλάει. Έλα μην τρολλάρεις... στο χώρο της apple είναι όλα τόσο ασφαλή που δε χρειάζεται security.
tritonas00 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=JAncaV6WCt8 Κλαιω με τα σχολια
Vasilis 07 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Απορία, είσαι πρώτος στην ουρά έχεις στηθεί 3 μέρες και πουλάς την θέση για 1000 λίρες στην αρχή, 5000 στην συνέχεια. Δεν τσιμπάει κανείς και φτάνει η ώρα που ανοίγει το μαγαζί και είσαι ο ποιό τυχερός άνθρωπός στον κόσμο που θα πάρει το καλυτερότερο κινητό στον κόσμο (μέχρι να βγεί το επόμενο iphone). Τί κάνεις σκάς τα 700+ ή από την μια πόρτα μπαίνεις και από την άλλη βγαίνεις ? 3
Retromaniac Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Πλάκα πλάκα εκτός από το μειονέκτημα της αποθήκευσης οι εφαρμογές του μου άρεσαν! http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=XNBP18nrRdw
Timonkaipumpa Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Απορία, είσαι πρώτος στην ουρά έχεις στηθεί 3 μέρες και πουλάς την θέση για 1000 λίρες στην αρχή, 5000 στην συνέχεια. Δεν τσιμπάει κανείς και φτάνει η ώρα που ανοίγει το μαγαζί και είσαι ο ποιό τυχερός άνθρωπός στον κόσμο που θα πάρει το καλυτερότερο κινητό στον κόσμο (μέχρι να βγεί το επόμενο iphone). Τί κάνεις σκάς τα 700+ ή από την μια πόρτα μπαίνεις και από την άλλη βγαίνεις ? Εμ;!!! Αυτό θέλω να μάθω και εγώ, για αυτό ρωτούσα τι γίνεται με τις θέσεις και εάν πουλάει κανείς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα