NOTIOS1981 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 @paredwse 1) προφανως και το θεμα περι χουντας το πηρε στραβα γιατι παρανοησε νομιζοντας οτι μιλουσα για το σαιτ. Εγω μιλουσα για καποια μηνυματα. Παρολα αυτα θα συμφωνισω με πολλους οτι και εμενα η αποψη μου ειναι οτι ο ιδιος δεν ειναι παντα αντικειμενικος και πολλες φορες υπερβαλει βαλλοντας κατα μελων (και δεν εννοω για διαγραφη μηνυματων). Αν θεωρουσα οτι το σαιτ ειναι χουντα πολυ απλα δεν θα ξαναεμπαινα. Αυτο για να τελειωνει το θεμα αυτο. 2) Προφανως και εχουμε δημοκρατια και ο καθενας μπορει να παει να στηθει στην ουρα και οτι αλλο θελει. Ομως η κριτικη ειναι και αυτο κατι που ανηκει στην δημοκρατια και αν καποιος θεωρει τον αλλο προβατο αν το κανει αυτο ειναι δικαιωμα του. 3) Και παλι θα καταλαβεις οτι το μεγαλο προβλημα ολων δεν ειναι το ατομο που παει και χαρακτηριζεται. Το προβλημα ειναι η πολιτικη τις apple που για να ασχολουντε ολα τα μεσα ενημερωσης αφηνει αυτη την ζωφερη εικονα επι σειρα ετων. Αν ηθελε θα μπορουσε να ανοιξει ενα χωρο να εκθετει το προϊον της και να κανει προπαραγελιες και οχι να βγαζει καποια κομματια πριν την μαζικη διαθεση στην αγορα. Ο λογος που χαρακτηριζοντε αυτοι ως προβατα ειναι γιατι αυτοι οι ανθρωποι αποτελουν οικιοθελως και αφιλοκερδος (ταλαιπορωντας τον εαυτο τους) την διαφημιστικη καμπανια μιας πολυεθνικης. Ναι ειναι δικαιωμα τους να πανε οπως ειναι δικαιωμα μου να εκθετω την αποψη μου για αυτους. 2
marios_geo Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Για να λαϊκίσω λίγο... Ο ναρκομανής φταίει για την εξάρτησή του. Ο έμπορος όμως έχει ευθύνη ή όχι; EDIT: Τι θα γίνει άραγε, αν δυο που περιμένουν στην ουρά, αλληλοσφαχτουν για την θέση ή το τελευταίο iphone; 1
panther_512 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Εντάξει, ο hal πήγε να κάνει το χαβαλέ του, και να μας μεταφέρει και σε μάς λίγο από το χαβαλέ αυτό, και για άλλη μιά φορά αναλωνόμαστε σε διαφωνίες για την κοινωνικο-πολιτικο-οικονομική εξαθλίωση του σύγχρονου ανθρώπου. Λές και αν δεν υπήρχε η apple, δεν θα σκοτωνόμασταν μεταξύ μας, από το καναπέ μας πάντα, για άλλα προϊόντα/εταιρίες, ενώ ταυτόχρονα άλλοι άνθρωποι παντού έχουν τόσα και τόσα βασικά προβλήματα. Αφήστε τον άνθρωπο να γουστάρει και να γελάσουμε (με την καλή έννοια) και μείς λίγο, apple fans ή μή. Αφού δεν σας άρεσε εκεί που πήγε, εγώ λέω κάθε χρόνο να κάνουμε ψηφοφορία με θέμα "Πού να στείλουμε τον Hal". 5
NOTIOS1981 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 EDIT: Τι θα γίνει άραγε, αν δυο που περιμένουν στην ουρά, αλληλοσφαχτουν για την θέση ή το τελευταίο iphone; Ειδηση και θα αυξηθουν οι πωλησεις. Μην τους βαζεις ιδεες..... 1
shadowlike Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 απο όσα διάβασα μέχρι τώρα, το μόνο που έχω να πώ είναι ότι κανέναν δεν μπορώ να κατηγορήσω για τίποτα ...σημεία των καιρών είναι αυτά. ναι είναι τραγικό να σκέφτεσαι ότι στήνονται άνθρωποι στην ουρά για ένα κινητό όταν άλλοι στήνονται για το συσσίτιο, αλλά στο κάτω κάτω τέτοιου είδους κοινωνικές αντιθέσεις βρίσκονται παντού και ανέκαθεν. Απλά πλέον είναι περισσότερο διαδεδομένες λόγο του internet ,γιἀυτό και προκαλλούν αντιδράσεις ...στα πλαίσια του internet παλι. Γιατί δεν είδα κανένα απο εσάς να πάει έκει να πει σε όλους αυτούς πόσο πρόβατα είναι. Η παθητική κριτική εξἀλλου, είναι και αυτή σημείο των καιρών μας, ενώ είναι συνιφασμένη με την πραγματικότητα που έχει δημιουργήσει το διαδύκτιο.
firewalker Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Έπρεπε να πάει κάποιος εκεί και να να ζωγραφίσει προσβλητικά προς τον Προφήτη σκίτσα σχετικά με αυτό το gadget. Μετά να το σφυρίξει στην τοπική μουσουλμανική κοινότητα. Θα είχε γέλιο. Gadget fanatics VS Religion fanatics.
ga25 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Δεν κατακρινω οταν καποιος αγοραζει κατι ανθρωπινο ειναι αλλα υπαρχουν και καποια ορια προσωπικη γνωμη. . Δεν ήθελα να το συνεχίσω αλλά με προκαλεί λίγο το παραπάνω.. Το ανθρώπινο ή τα όποια όρια για εσένα μπορεί να είναι διαφορετικό/α του δικού μου ανθρώπινου ή των δικών μου ορίων. Ποιος είμαι εγώ η εσύ που θα κρίνουμε τι είναι ανθρώπινο για εσένα η για εμένα και θα χαρακτηρίσουμε ο ένας τον άλλον με βάση αυτό. Οκ λοιπόν όσοι αγοράζετε παντόφλες γνώμη μου είστε κορόιδα ακόμα και αν δώσατε έστω και 5 ευρώ.. Οι παντόφλες για εμένα είναι το πιο άχρηστο πράγμα και όποιος αγοράζει θέλει κράξιμο που δίνει 5 ευρώ για παντόφλες και δεν τα δίνει σε ένα ίδρυμα. Θεωρείς την παραπάνω άποψη μου λογική. Κρίνω υποκειμενικά τι είναι ανθρώπινο ή όχι και χαρακτηρίζω τον κόσμο με βάση αυτό ή όχι? Για εσένα πάλι είναι το Iphone το Samsung η οτιδήποτε άλλο. Οκ συμφωνώ ότι διαφωνούμε. Δεν συμφωνώ στο ότι για εσένα εγώ είμαι κορόιδο που αγοράζω iphone 700 € και ότι πρέπει να ανεχθώ να μου το λές στα μούτρα (το θεωρείς κράτα το για την πάρτη σου) και αντίστοιχα ότι για εμένα εσύ είσαι κορόιδο που έδωσες 5 ευρω για παντόφλες (δεν το θεωρώ απλά αποδέχομαι την διαφορετικότητα των προσωπικοτήτων μας και αυτή μάλλον είναι και η διαφορά μας) δεν βγαίνω γενικά να το φωνάζω δεξιά και αριστερά γιατί απλά θίγω τους άλλους... Σε αυτό είναι η όλη μου διαφωνία... ΘΕΛΩ ΤΟ IPHONE - ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΧΩ ΤΟ IPHONE - ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΟ IPHONE δεν είμαι ούτε θύμα ούτε πρόβατο ούτε τίποτα από αυτά που μπορείς να πιστεύεις επειδή θέλω κάτι που δεν θες εσύ ή κάποιοι άλλοι ή επειδή κάνω κάτι που δεν θα έκανες εσύ οι κάποιοι άλλοι. Και για να σε προστατέψω από κάποιους άλλους ούτε εσύ είσαι κορόιδο , θύμα , κλπ κλπ επειδή γουστάρεις να σκας 400αρια το χρόνο σε διαρκείας για να πηγαίνεις κάθε Κυριακή να βλέπεις 11 τύπους με κόκκινες φανέλες και άλλους 11 με άλλο χρώμα να κλωτσάνε ένα τόπι... 6
firewalker Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Take apart θα γίνει μετά την παρουσίαση; Drop tests, water resist test;
Gtr34 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Μου κάνει εντύπωση το πόσο οργανωμένοι είναι ακόμα και στις ουρές στο Ελλάντα θα είχε πέσει το ξύλο της αρκούδας
renesys32 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Πάντως πρέπει να κάνουμε μήνυση όλοι μαζί στην Apple. Θα μπορούσε να έχει αρκετό στοκ, ώστε να μη υπάρχουν τέτοιες ουρές και ευτράπελα, αμάν με το χαζό μαζικό marketing, γιατί την φασαρία αυτή επίτηδες την κάνει. Μήνυση λοιπόν γιατί στερεί από τον Hal καφέ και σουβλάκι, καρντάσι υπομονή, πιθανόν να έχεις το κινητάκι ήδη ανά χείρας.
celarg Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Αν κάθεσαι τόση ώρα σε ουρά για να πάρεις ένα κινητό δε νομίζω ότι έχεις όρεξη για καβγάδες
IcemanGr71 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Tragic .... Καρατραγικό..... που φτάνει ο άνθρωπος ... Άλλος στην ουρά για ένα πιάτο φαί και άλλος για ένα τηλέφωνο.... 1
Timonkaipumpa Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Αν κάθεσαι τόση ώρα σε ουρά για να πάρεις ένα κινητό δε νομίζω ότι έχεις όρεξη για καβγάδες Και μην ξεχνάμε ότι το "κάνω ουρά" είναι το αγαπημένο σπορ των Άγλλων. Κάνουν ουρά για τα πάντα! Hal, περίπου πόσο κόσμο υπολογίζεις να είναι στην ουρά; Τελικά, πουλιούνται οι πρώτες θέσεις; Εάν ναι, πόσο; Μπορείς να καταλάβεις τι ποσοστό του κόσμου έχει έρθει από άλλες χώρες και τι έμενε ήδη Αγγλία από όσους είναι στην ουρά; Tragic .... Καρατραγικό..... που φτάνει ο άνθρωπος ... Άλλος στην ουρά για ένα πιάτο φαί και άλλος για ένα τηλέφωνο.... χε.. που να δεις όταν γίνεται πόλεμος, παιδιά πεθαίνουν από AIDS, παιδιά πεθαίνουν από πείνα και άλλοι πίνουν καφέ αμέριμνοι, βγαίνουν βόλτα και τρώνε σουβλάκια, πετάνε φαγητό ή δεν μπορούν εάν δεν αγοράσουν επώνυμο ρούχο, κινητό τηλέφωνο, τηλεόραση κτλ. Ή.... όταν παιδιά πεθαίνουν από έλλειψη καθαρού νερού και κάποιοι το σπαταλάνε για να καθαρίσουν την τουαλέτα τους. Τι σου κάνει αυτή η Apple βρε παιδί μου. 2
Muchacho Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Ενα σωικος κλεφτης δεν μπορει να βρεθει να κανει μια απαλλωτριωση την νυχτα στις σκηνες τους σε ολα αυτα τα fanboys .Αφου το χρημα ρεει πανω τους... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα