Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

[...]

γ) Εδώ γίνεται η μεγάλη παρεξήγηση. Δεν θεωρώ κανέναν που αγοράζει γενικά iphone a priori πρόβατο. Θεωρώ πρόβατο, ζώο και όλα τα άλλα όμορφα που ακούστηκαν, όποιον παίρνει 500 ευρώ μισθό το μήνα και πάει και τα δίνει για να αγοράσει ένα οποιοδήποτε γκάτζετ. Μα δικαίωμά του δεν είναι? Όχι, δεν είναι. Κάποτε πρέπει να τελειώνει αυτή η δικτατορία των ηλιθίων. Εφόσον δεν μπορούν να παρθούν ακόμα μέτρα για να τελειώσει, όσο έχει δικαίωμα αυτός να το κάνει, άλλο τόσο έχουν και οι υπόλοιποι να τον χαρακτηρίζουν.

Αυτά τα ολίγα.

Εξήγησέ μου σε παρακαλώ γιατί δεν είναι απόλυτο δικαίωμα της αυτοδιάθεσής του και της αυτοδιάθεσης των δικών του χρημάτων το πώς θα τα ξοδέψει. Αναγνωρίζουμε αυτοδιάθεση σε λαούς (που έχουν πολύ λιγότερη συνειδητή συνείδηση - ας μου συγχωρεθεί ο σολοϊκισμός) αλλά όχι στους μεμονωμένους ανθρώπους; Ποιό είναι το επόμενο βήμα, να τους πούμε τι θα διαβάζουν (για το καλό τους); Τι θα τρώνε (για το καλό τους);

• Like 5
  • Απαντ. 243
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

...

paredwse είμαστε οι πολίτες του Gotham και εσύ ο dark knight μας!

Because he's the hero Gotham deserves, but not the one it needs right now. So we'll hunt him. Because he can take it. Because he's not our hero. He's a silent guardian, a watchful protector. A dark knight.

(για να χαλαρώσουν λίγο τα πνεύματα :D)

Δημοσ.

Εξήγησέ μου σε παρακαλώ γιατί δεν είναι απόλυτο δικαίωμα της αυτοδιάθεσής του και της αυτοδιάθεσης των δικών του χρημάτων το πώς θα τα ξοδέψει. Αναγνωρίζουμε αυτοδιάθεση σε λαούς (που έχουν πολύ λιγότερη συνειδητή συνείδηση - ας μου συγχωρεθεί ο σολοϊκισμός) αλλά όχι στους μεμονωμένους ανθρώπους; Ποιό είναι το επόμενο βήμα, να τους πούμε τι θα διαβάζουν (για το καλό τους); Τι θα τρώνε (για το καλό τους);

Όλα ξεκινάνε από τον διαφορετικό ορισμό που -μαλλον- δίνουμε στην έννοια της ελευθερίας. Μια εκ των υστέρων απαγόρευση δεν θα λύσει τα προβλήματα πάντως, εδώ συμφωνώ. Το θέμα είναι πώς διαμορφώνεις έναν άνθρωπο - συνείδηση από την αρχή. Σχολείο, οικογένεια, ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον. Θέτεις αξίες που εξυψώνουν συνολικά το άτομο διαμέσου της κοινωνικής ευημερίας. Συνακόλουθα το ολοκληρώνουν. Για μένα δεν υπάρχουν απόλυτα ατομικά δικαιώματα και αν υπάρχουν δεν είναι σίγουρα αυτοσκοποί.

Offtopic όλα αυτά, αν τύχει συνεχίζουμε κάπου άλλου κάποια στιγμή τη συζήτηση.

Δημοσ.

Όλα ξεκινάνε από τον διαφορετικό ορισμό που -μαλλον- δίνουμε στην έννοια της ελευθερίας. Μια εκ των υστέρων απαγόρευση δεν θα λύσει τα προβλήματα πάντως' date=' εδώ συμφωνώ. Το θέμα είναι πώς διαμορφώνεις έναν άνθρωπο - συνείδηση από την αρχή. Σχολείο, οικογένεια, ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον. Θέτεις αξίες που εξυψώνουν συνολικά το άτομο διαμέσου της κοινωνικής ευημερίας. Συνακόλουθα το ολοκληρώνουν. Για μένα δεν υπάρχουν απόλυτα ατομικά δικαιώματα και αν υπάρχουν δεν είναι σίγουρα αυτοσκοποί.

Offtopic όλα αυτά, αν τύχει συνεχίζουμε κάπου άλλου κάποια στιγμή τη συζήτηση.[/quote']

Ο καθένας ξοδεύει χρήματα όπως του αρέσει είναι δικά του χρήματα άλλος τα ξοδεύει σε κινητά άλλος σε ποτό άλλος σε στοίχημα και παει λέγοντας. Συζητήση χωρίς νόημα είναι.

Sent from my iPad using Insomnia

• Like 1
Δημοσ.

Δεν εχουν ολοι ομως λογικη δυστηχως καποιοι ειναι θυματα απο τη φυση τους και παρασιρονται ευκολα εδω δυνουν το νεφρο τους ασε που υπαρχουν και ανηλικα το οποιο δεν το εχουμε θιξει ακομα που τα βλεπουν αυτα και λενε ουαου τη σουπερ κινητο και πρεπει ο πατερας να τα σκασει.
Δημοσ.

9:44 PM

Ο διπλανός μου που καθήσαμε μαζί στην ουρά πριν περίπου 2 ημέρες, απάντησε σε αγγελία από το craigslist και πληρώνεται 50 λίρες την ημέρα

Mήπως 50 λίρες την ώρα ή 500 λίρες τη μέρα; 50 λίρες τη μέρα είναι πολύ λίγο

hal εσύ είπες ότι είσαι 15ος στην ουρά; Από φαγητό και τουαλέτα πώς τα πας;

Δημοσ.

Νομίζω ότι έχουν μπερδευτεί τα πράγματα. Ας κάνω μια απόπειρα:

Έχουμε 3 υποκείμενα που δέχονται πυρά:

α) Τον HAL

β) Αυτούς που περιμένουν στην ουρά για να πάρουν πρώτοι το iphone (και οποιοδήπορε προϊόν θα συμπλήρωνα εγώ)

γ) Όλους όσους αγοράζουν iphone.

Πάμε ένα-ένα:

α) Ο HAL κάνει τη δουλειά του, το χόμπι του, όπως θέλετε πείτε το. Κάποιος μπορεί να κριτικάρει στη βάση του αν το θέμα το ίδιο είναι ενδιαφέρον ή όχι. Προσωπικά θεωρώ ότι παρουσιάζει τεράτιο ψυχοπαθολογικό ενδιαφέρον. Άλλωστε και ο ίδιος ο ΗAL έδωσε και τέοια διάσταση με την αποστροφή του λόγου του "ποιοί είναι επιτέλους αυτοί οι άβθρωποι"

β) Αν κάποιος θεωρεί φυσιολογική συμπεριφορά ή απλώς ακόμα μια άποψη όπως μονότονα και κουραστικά ακούγεται το να στήνεσαι σαν τον καρμίρη για να πάρεις ένα οποιοδήποτε κινητό, τότε πραγματικά λυπάμαι. Θα φροντίσω να επισημάνω τα αντίστοιχα ποστ ώστε να μην έχω ούτε διάλογο μαζί του, καθώς δεν τον θεωρώ με αμιγώς ανθρωπολογικά κριτήρια homo sapiens-sapiens.

γ) Εδώ γίνεται η μεγάλη παρεξήγηση. Δεν θεωρώ κανέναν που αγοράζει γενικά iphone a priori πρόβατο. Θεωρώ πρόβατο, ζώο και όλα τα άλλα όμορφα που ακούστηκαν, όποιον παίρνει 500 ευρώ μισθό το μήνα και πάει και τα δίνει για να αγοράσει ένα οποιοδήποτε γκάτζετ. Μα δικαίωμά του δεν είναι? Όχι, δεν είναι. Κάποτε πρέπει να τελειώνει αυτή η δικτατορία των ηλιθίων. Εφόσον δεν μπορούν να παρθούν ακόμα μέτρα για να τελειώσει, όσο έχει δικαίωμα αυτός να το κάνει, άλλο τόσο έχουν και οι υπόλοιποι να τον χαρακτηρίζουν.

Αυτά τα ολίγα.

Α) ο Hal κανει τη δουλια και δεν το κρινω τουλαχιστον εγω αν και δεν θα επρεπε γιατι δεν επιτρεπεται μια μεγαλη εταιρεια να μην εχει στειλει ενα κινητο για δοκιμη και θα πρεπει ο να τρεχει στην Αγγλια ο Hal δεν το κανει για αυτο αλλα για την εμπειρια βεβαια.

Β) κ Γ) συμφωνω

Δημοσ.

περισσοτερο ζωα ειναι αυτοι που καθονται και ασχολουντε με τους φαν . το εχω ξαναγραψει . αφηστε τους να νομιζουν οτι εχουν το καλυτερο κιντο , pc , λαπτοπ , tablet , Mp3 και δεν ξερω τι αλλο . με τον καιρο θα σβησουν . το αν ειναι πρωτοπορια το Iphone ή οχι το ξερουν πολυ καλυτερα απο ολους μας η εταιριες . αν ηταν πρωτοπορια ( οπως θεωρω οταν ξεκινησε) θα το αφηναν να πουλαει ετσι και οχι με marketing και να κυνηγανε ακομα και μαγαζι με λαχανικα .

• Like 1
Δημοσ.

ρε παιδια ξεκολληστε λιγο.τι σχεση εχουν ολα αυτα που λετε περι της καταστασης στην Ελλαδα κλπ κλπ κλπ....στο insomnia μπαινουμε για να διαβασουμε για νεα τεχνολογικα θεματα για κινητα, Pc, λειτουργικα, δυκτια και αλλα πολλα.οταν δηλαδη παρουσιαζουν τα παιδια ενα ssd δισκο ας πουμε που κανει 1000 ευρω ή και παραπανω ή οταν παρουσιαζουν πανακριβα κινητα γιατι μπαινετε να τα διαβασετε?δεν θα επρεπε σε περιοδο που ζουμε ετσι δεν ειναι???

το κακο σε αυτο που κανει το ινσομνια που ειναι?σκοπος τους ειναι να κανουν ρεπορταζ και να μας μεταφερουν τις ικανοτητες του Iphone5 και γιατι οχι να δουμε αυτο που λεγαμε για τα χαζοαμερικανακια που περιμεναν για το Iphone μερες...που ειναι το κακο σε αυτο το πραγμα?

το οτι εχουμε οικονομικη κριση και το εγραψα για χαβαλε στην πρωτη σελιδα δεν εχει να κανει με το εγχειρημα του hal και των παιδιων που εχουν το site. ψαξτε και κραξτε αυτους που μας κλεβουν καθε μερα ψαξτε και κραξτε αυτους που μας μειωνουν τους μισθους καθε μερα ή αυτους που δεν κοβουν αποδειξεις ή τα λαμογια μας της βουλης...εδω για να ενημερωθουμε μπαινουμε, οτι ενημερωση και αν ειναι αυτη.σε οποιον δεν αρεσει το προσπερναει....

• Like 2
Δημοσ.

Δεν εχουν ολοι ομως λογικη δυστηχως καποιοι ειναι θυματα απο τη φυση τους και παρασιρονται ευκολα εδω δυνουν το νεφρο τους ασε που υπαρχουν και ανηλικα το οποιο δεν το εχουμε θιξει ακομα που τα βλεπουν αυτα και λενε ουαου τη σουπερ κινητο και πρεπει ο πατερας να τα σκασει.

Δεν ειμαστε υπεθυνοι για τους απανταχου χαζους που θα ξοδεψουν λεφτα που δεν τους περισσευουν, για ενα lifestyle αντικειμενο.

Αν ειναι τοσο χαζοι που μετα δεν θα εχουν να φανε, τοτε κριμα. Δαρβινος.

Οποιος μπορει να τα σκασει και γουσταρει ας το κανει. Σε οποιον δεν αρεσει, ξυδι.

Σε ο,τι αφορα τον Hal θα ηθελα παρα πολυ να ειμαι στην θεση του. Τζαμπα ταξιδακι, χαβαλες με τα τυπακια εκει περα, κανα ταπερακι απο τον Τουφα και οπως και να'χει ειναι μια εμπειρια αυτο το πραγμα.

Προσωπικα πιο χαζους θεωρω αυτους που πληρωνουν κιολας για να πηδανε απο γεφυρες και αεροπλανα.

Οχι φιλε, τρεις μερες καμπινγκ στους δρομους του Λονδινου, ακομα και αν δεν κραταγα το κινητο μετα.

• Like 1
Δημοσ.

Mήπως 50 λίρες την ώρα ή 500 λίρες τη μέρα; 50 λίρες τη μέρα είναι πολύ λίγο

hal εσύ είπες ότι είσαι 15ος στην ουρά; Από φαγητό και τουαλέτα πώς τα πας;

50 λίρες την ημέρα' date=' τον ξαναρώτησα μόλις

Σχετικά με την ουρά, σήμερα την περισσότερη ώρα ήμουν σε καταστήματα και γύρναγα μόνο για να δω την καρέκλα και τη τσάντα μου στη θέση της. Μόλις περάσουν οι μπάρες δεν έχει αλλαγές (σκάντζες) και φαντάζομαι σε οδηγούν ανάγκη γκρουπάκι στο κατάστημα.

Σε ο,τι αφορα τον Hal θα ηθελα παρα πολυ να ειμαι στην θεση του. Τζαμπα ταξιδακι, χαβαλες με τα τυπακια εκει περα, κανα ταπερακι απο τον Τουφα και οπως και να'χει ειναι μια εμπειρια αυτο το πραγμα.

Προσωπικα πιο χαζους θεωρω αυτους που πληρωνουν κιολας για να πηδανε απο γεφυρες και αεροπλανα.

Οχι φιλε, τρεις μερες καμπινγκ στους δρομους του Λονδινου, ακομα και αν δεν κραταγα το κινητο μετα.

Καταγγέλω Toufa που θα έρθει ξημερώματα χωρίς ταπεράκι. Ενώ ο Thanocaster ήρθε εξοπλισμένος με μπύρες, cocacola και τσίπς :-)

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Γράφεις για moderators που επιδεικνύουν σε άλλα θέματα "προκλητική και εμπρηστική συμπεριφορά" - όταν το μήνυμά σου έχει κυρίως στόχο εμένα, υπονοείς εμμέσως πλην σαφώς ότι βρίσκομαι ανάμεσα σε αυτούς.

paredwse, απορώ γιατί εκπλήσσεσαι. Δεν είναι η πρώτη φορά που μαζεύεις αρνητικά σχόλια. Πάρε το απόφαση, σαν moderator δεν πρέπει να έχεις αυτή την προκλητική συμπεριφορά.

1. Είναι αστείο να διαβάζει κανείς θούριους για "χούντα" και για "λογοκρισία". Μάλλον ξεχνάμε ότι βρισκόμαστε σε έναν ιδιωτικό χώρο, όπου ο ιδιοκτήτης θέτει τους κανόνες του και οι φιλοξενούμενοι είμαστε υποχρεωμένοι να τους τηρούμε.

Σε γενικές γραμμές συμφωνώ μαζί σου για τα προσβλητικά σχόλια και καλά έκανες και τα έσβησες.

ΑΛΛΑ σε πολλά θέματα ΕΣΥ είσαι αυτό που είναι προσβλητικός. Επίσης ένα forum που είναι επιτυχημένο, βασίζεται στους χρήστες του. Όπως το πας όμως, με το κακό moderator που κάνεις, αρκετοί χρήστες θα φύγουν.

• Like 4
Δημοσ.

Οι ενισχυσεις στον Hal φαγανε ακυρο απο την αρχη τους! Με το που μπηκα στο ταξι για να παω εκει μου εστειλε sms και ειπε πως τα νεα μετρα στην ουρα ειναι πιο αυστηρα και ισως πηγαινα τσαμπα και τελικα ηρθα σπιτι.

Insomnia meetup london ισως πιο αργα για φαγητο αν ζει ο hal γιατι ειναι και μεγαλος ανθρωπος.

Δημοσ.

Θα μας τρελάνεις; Άνθρωποι που σήμερα περιμένουν 2 μέρες στην ουρά για ένα ρημαδόπραγμα, αύριο θα πουλήσουν το νεφρό τους, μεθαύριο το παιδί τους. Είναι αυτοδιάθεση αυτό; Αυτοί οι άνθρωποι πχ έχουν τα ίδια δικαιώματα με εμένα, ψηφίζουν και επηρεάζουν εμένα και τη ζωή μου;

Υ.Γ.

Προφανώς σε μια δημοκρατία και οι μωροί έχουν θέση, αλλά μην περιμένεις από εμένα τουλάχιστον να τους σεβαστώ. Δεν προτείνω εξόντωση, αφανισμό και άλλες αηδίες, αλλά τουλάχιστον θα τους κράζω μπας και συνετιστούν.

• Like 4
Δημοσ.

Είναι όντως τραγικό να περιμένει ο οποιοσδήποτε για μέρες έξω από το κατάστημα, έως και άρρωστο...Υπομονή υπεράνω πάντων, θα φανταζόμουνα τον εαυτό μου μόνο σε μια ουρά σίτισης σε δύσκολους καιρούς και ποτέ για ένα υλικό που δε με σώζει από το τέλος μου...

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...