Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πολύ σωστός ο Hal. Καμία κοινότητα δεν το έχει κάνει αυτό και ήμουν περίεργος να δω τη συμβαίνει εκεί (δεν το λέω ειρωνικά)

• Απαντ. 243
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έχει ξεφύγει το θέμα εντελώς όμως...Δεν συνεχίζω άλλο γιατί θα ξεφύγω και εγώ περαιτέρω και δεν θέλω... ευχαριστώ όλους για την ευχάριστη κουβέντα μέχρι τώρα είτε διαφωνώ μαζί τους είτε όχι.... απλά αγνοώ πλέον τα κείμενα όσων χαρακτηρίζουν, όσους δεν συμφωνούν με την άποψη τους... θεωρώ ότι δεν αξίζει καν η αντιπαράθεση μαζί τους... και ισχύει το ίδιο και εδώ για την σφίγγα την μύγα και τα όποια άλλα έντομα...

Hal περιμένουμε με αγωνία το review σου.. Είναι πραγματικά για εμένα αξιοθαύμαστο που κάνεις όλη αυτό το πράγμα για όποιον λόγο και αν κρίνεις ότι πρέπει να το κάνεις... Καλό κουράγιο.

• Like 4
Δημοσ.

Αυτό το παλαιό σοβαρό μέλος μια χαρα τα λέει γιατί έχει συμβεί το ίδιο και σε μένα. ΣΥΓΝΩΜΗ άλλη αυτή είναι η αλήθεια.

• Like 1
Δημοσ.

[...]

Ώπα. Εάν σβήστηκαν μηνύματα πριν την τοποθέτησή σου, για τα οποία έγινε η τοποθέτησή σου, και δεν είχες ως βασικό στόχο συγκεκριμένα μηνύματα (δε θυμάμαι από ποιον, μην με βάλεις να ψάξω, θυμάμαι μια-δυο συζητήσεις σου) τα οποία υπάρχουν νομίζω ακόμα, και τα οποία συνάδουν μια χαρά με τους όρους χρήσης, σίγουρα τα δεδομένα αλλάζουν. Η προσωπική μου ένσταση paredwse αφορά τον τρόπο που αντιμετωπίζεις τα μέλη σε διάφορες πυροσβεστικές τοποθετήσεις σου. Σίγουρα, ακόμα και αν υπήρξαν κάποια πολύ άσχημα μηνύματα (τα οποία όμως σβήστηκαν), η τοποθέτησή σου έναντι όλων των χρηστών, η οποία συνοψίζεται στο "αν δεν σας αρέσει, το κουβαδάκι σας και σ' άλλη παραλία", προσωπικά τη θεωρώ υπέρ το δέον αυταρχική. Θα μου πεις, δεν ξέρεις ποια ήταν τα άλλα μηνύματα τα οποία σβήστηκαν, και θα σου πω, έχεις δίκιο, δεν ξέρω, και πιθανόν να έκρινα χωρίς να ξέρω.

Από κει και πέρα, δεν διστάζω να δηλώσω ότι, πέρα από θέματα στα οποία χρειάστηκε να σβήσεις μηνύματα, έχεις μια συγκεκριμένη ευθιξία όσον αφορά μηνύματα που καταφέρονται στην Apple - αυτό paredwse δεν είμαι ο μόνος που το έχει πει, δε μπορεί όλοι να έχουν άδικο, ή όλοι να είναι trolls. Είμαστε σ' αυτό το φόρουμ πάρα πολλά χρόνια και εκτιμώ την παρουσία σου. Ένας λόγος παραπάνω να καταδείξω ένα σημείο στο οποίο ως διαχειριστής δεν είσαι αμερόληπτος. Ειλικρινά δεν έχω τον χρόνο να ψάξω συγκεκριμένα παραδείγματα, μα αυτή είναι η αίσθηση που έχω αποκομίσει, και λέω ό,τι λέω με κάθε καλή διάθεση (και νομίζω γνωρίζεις ότι δεν είμαι Apple hater).

Δεν υπάρχει λόγος να γινόμαστε δραματικοί, και ίσως αν γνώριζα ότι υπήρξαν χειρότερα μηνύματα που σβήστηκαν, το ποστ μου να ήταν μικρότερο και λιγότερο έντονο. Σταματώ εδώ το offtopic, η γνώμη μου ontopic παραμένει η ίδια.

• Like 3
  • Super Moderators
Δημοσ.

Αυτό το παλαιό σοβαρό μέλος μια χαρα τα λέει γιατί έχει συμβεί το ίδιο και σε μένα. ΣΥΓΝΩΜΗ άλλη αυτή είναι η αλήθεια.

Επειδή επιμένεις, σου θυμίζω τι έγραψες, απευθυνόμενος σε άλλο μέλος εδώ, στις 17.09.2012 στις 01:54 PM:

Είσαι ηλίθιος .... Το γέλιο μόνο στην συσκευή iPhone το βλέπω.

Προφανώς μέσα στα πλαίσια των στοιχειωδών κανόνων συμπεριφοράς και χρήσης και της ελευθερίας του λόγου που επικαλείται το παλαιό και σοβαρό μέλος...

Δημοσ.

Τι; Σου έσβησαν και σένα υβριστικά και προσβλητικά μηνύματα;... Οκ, πήρα απάντηση.

Δημοσ.

Να πω και εγώ την γνώμη μου λοιπόν όσοι δεν χρησιμοποιούν smartphone σήμερα και μάλιστα apple η samsung που είναι και τα πιο εξελιγμένοι είναι αγγράματοι, ημιμαθείς , ασχετοι, βλάκες και ηλίθιοι... Αν αυτό μπορεί να θεωρηθεί γνώμη και ελευθερία λόγου τότε τι να πω ίσως θα πρέπει η ελευθερία λόγου να αρχίσει να περιορίζεται γενικα....

Επίσης πριν με κράξεις για να έχει αξία το κράξιμο σου πήγαινε σε αυτούς που στήνονται στις ουρές και πεινάνε κλπ κλπ ,που τους χρησιμοποιείς ως άλλοθι για να εκφράσεις τις απόλυτες απόψεις σου, από αύριο και δώσε τους κάτι να περάσουν , να φάνε και δεν χρειάζεται να ξανά αγοράσεις τίποτα που θες... οι άλλοι πεινάνε εσύ θα αγοράζεις νέα πράγματα που θες. Αν σε δούμε μέσα σε μαγαζί αύριο να ψωνίζεις θα πρέπει να φας κράξιμο σύμφωνα με τα λεγόμενα σου. Και όχι μόνο εσύ όλοι από αύριο το πρωί κράξτε όσους ψωνίζουν οτιδήποτε ο κόσμος πεινάει... Όλοι μαζί μπορούμε.... να τους κράξουμε.. ολε..

Δεν κατακρινω οταν καποιος αγοραζει κατι ανθρωπινο ειναι αλλα υπαρχουν και καποια ορια προσωπικη γνωμη.

Για μενα ειναι κολημενοι ολοι οσοι περιμουν στην ουρα για δυο μερες για ενα κινητο, σκοτωνονται για την αγαπημενη τους ομαδα 'η κατεβαινουν με σημαιακια του αγαπημενου τους κομματος.

Αλλο fan της τεχνολογιας και αλλο θυμα.

Οσο για το αν βοηθαω τους αλλους νομιζω οτι πλεον ολοι μας βοηθαμε γνωστους και φιλους οσο μπορουμμε λογο της καταστασης.

• Like 2
  • Super Moderators
Δημοσ.

Ώπα. Εάν σβήστηκαν μηνύματα πριν την τοποθέτησή σου, για τα οποία έγινε η τοποθέτησή σου, και δεν είχες ως βασικό στόχο συγκεκριμένα μηνύματα (δε θυμάμαι από ποιον, μην με βάλεις να ψάξω, θυμάμαι μια-δυο συζητήσεις σου) τα οποία υπάρχουν νομίζω ακόμα, και τα οποία συνάδουν μια χαρά με τους όρους χρήσης, σίγουρα τα δεδομένα αλλάζουν. Η προσωπική μου ένσταση paredwse αφορά τον τρόπο που αντιμετωπίζεις τα μέλη σε διάφορες πυροσβεστικές τοποθετήσεις σου. Σίγουρα, ακόμα και αν υπήρξαν κάποια πολύ άσχημα μηνύματα (τα οποία όμως σβήστηκαν), η τοποθέτησή σου έναντι όλων των χρηστών, η οποία συνοψίζεται στο "αν δεν σας αρέσει, το κουβαδάκι σας και σ' άλλη παραλία", προσωπικά τη θεωρώ υπέρ το δέον αυταρχική. Θα μου πεις, δεν ξέρεις ποια ήταν τα άλλα μηνύματα τα οποία σβήστηκαν, και θα σου πω, έχεις δίκιο, δεν ξέρω, και πιθανόν να έκρινα χωρίς να ξέρω.

Από κει και πέρα, δεν διστάζω να δηλώσω ότι, πέρα από θέματα στα οποία χρειάστηκε να σβήσεις μηνύματα, έχεις μια συγκεκριμένη ευθιξία όσον αφορά μηνύματα που καταφέρονται στην Apple - αυτό paredwse δεν είμαι ο μόνος που το έχει πει, δε μπορεί όλοι να έχουν άδικο, ή όλοι να είναι trolls. Είμαστε σ' αυτό το φόρουμ πάρα πολλά χρόνια και εκτιμώ την παρουσία σου. Ένας λόγος παραπάνω να καταδείξω ένα σημείο στο οποίο ως διαχειριστής δεν είσαι αμερόληπτος. Ειλικρινά δεν έχω τον χρόνο να ψάξω συγκεκριμένα παραδείγματα, μα αυτή είναι η αίσθηση που έχω αποκομίσει, και λέω ό,τι λέω με κάθε καλή διάθεση (και νομίζω γνωρίζεις ότι δεν είμαι Apple hater).

Δεν υπάρχει λόγος να γινόμαστε δραματικοί, και ίσως αν γνώριζα ότι υπήρξαν χειρότερα μηνύματα που σβήστηκαν, το ποστ μου να ήταν μικρότερο και λιγότερο έντονο. Σταματώ εδώ το offtopic, η γνώμη μου ontopic παραμένει η ίδια.

Όντως, δεν υπάρχει λόγος να γινόμαστε δραματικοί - άλλωστε δεν έγραψα εγώ για ζοφερό και οργουελιανό forum. Λυπάμαι, με προσέβαλες δημοσίως, αποκαλώντας με αγενή χωρίς, προφανώς, να έχεις την παραμικρή ιδέα για το τι έχει προηγηθεί τόσο στο παρόν θέμα όσο και σε άλλα, αντίστοιχα. Γράφεις για moderators που επιδεικνύουν σε άλλα θέματα "προκλητική και εμπρηστική συμπεριφορά" - όταν το μήνυμά σου έχει κυρίως στόχο εμένα, υπονοείς εμμέσως πλην σαφώς ότι βρίσκομαι ανάμεσα σε αυτούς. Υπό άλλες συνθήκες θα σε παρακαλούσα να μου δείξεις σε ποιό θέμα επέδειξα συμπεριφορά όπως αυτή που περιγράφεις - δεν το κάνω γιατί δεν έχει, πλέον, σημασία (τουλάχιστον για εμένα, όση αξία κι αν έχει αυτό).

Το πλέον, για εμένα, ανούσιο είναι να "διαβεβαιώσεις" ότι δεν είσαι Apple hater. Λες και θα είχα πρόβλημα με αυτό. Αν έκανες τον κόπο να μπεις σε διάφορα θέματα (πρόσφατα και παλαιότερα) που αναφέρονται στη συγκεκριμένη εταιρεία, θα έβλεπες πολλούς Apple haters και τα μηνύματά τους άθικτα. Ίσως να αναρωτιόσουν πού έγκειται η "πυροσβεστική", όπως την ονόμασες, παρέμβασή μου (θα σου απαντούσα "στα υβριστικά και στα εμπρηστικά μηνύματα). Ίσως πάλι να μην αναρωτιόσουν, όπως προφανώς δεν αναρωτήθηκες πριν δημοσιεύσεις το προηγούμενό σου μήνυμα.

Τέλος πάντων. Βιάστηκες να κρίνεις χωρίς να έχεις το παραμικρό στοιχείο - ή έστω να αναρωτηθείς αν υφίσταται (ένα pm θα σου έλυνε τις απορίες). Και βιάστηκες να με κρίνεις επί προσωπικού.

Σε ευχαριστώ, τίποτε άλλο. Και κρίμα...

Δημοσ.

Τόσοι φασαρία για το τίποτα. Επειδή καποια άτομα περιμένουν σε μια ουρά και κάνουν το κέφι τους εσείς εδώ καθεστε και τρωγεστε σαν τα κοκκορια. Λες και εμείς είμαστε τέλειοι και δεν έχουμε πάθη και κοληματα.

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Τόσοι φασαρία για το τίποτα. Επειδή καποια άτομα περιμένουν σε μια ουρά και κάνουν το κέφι τους εσείς εδώ καθεστε και τρωγεστε σαν τα κοκκορια. Λες και εμείς είμαστε τέλειοι και δεν έχουμε πάθη και κοληματα.

Δεν ειναι ολα τα παθη καλα βλεπε τζογος για ολα υπαρχει ενα μετρο.
Δημοσ.
Δεν ειναι ολα τα παθη καλα βλεπε τζογος για ολα υπαρχει ενα μετρο.

Μαγκιά του το τι θα κάνει ο άλλος και δικαιώματα του δεν έχουμε δικαίωμα να κραζουμε λες και είμαστε καλύτερη. Αλλωστε όλο αυτό που κάνετε μόνο νόημα δεν έχει και δεν αποσκοπη σε κάτι χρήσιμο. Καλύτερα να κατηγορησουμε τους χούλιγκαν που τα σπάνε και βάζουν φωτιές αυτοί είναι πρόβλημα και επικίνδυνοι και όχι 50 άτομα έξω από ένα μαγαζί.

Δημοσ.

Το καλύτερο είναι ότι ενώ η κάθε πλευρά προσπαθεί να πείσει την άλλη ότι έχει δίκιο ή τέλος πάντων απλά ότι έχει κάθε δικαίωμα να λέει αυτό που είπε, το αποτέλεσμα είναι ότι η κάθε πλευρά φανατίζεται περισσότερο και προσπαθεί να πείσει την άλλη ότι δεν εχεί δικαιώμα να λέει αυτά που είπε κτλ. Ελπίζω να βγάλατε νόημα :-D

Αν το σκεφτείτε αυτό γίνεται και τίποτε άλλο. Εκ του αποτελέσματος δηλαδή δεν υπάρχει κανένα νόημα που (για άλλη μια φορά) έγινε αυτή η κουβέντα και είχε το ίδιο αποτέλεσμα όπως τόσες φορές.

Η γνώμη μου είναι ότι δεν αξίζει να αναλώνονται ανθρώπινες σχέσεις σε τέτοια ασήμαντα ζητήματα. Δεν έχει νόημα. Εκ του αποτελέσματος (που είναι το ίδιο για πολλοστή φορά) μιλάω πάντα.

Δημοσ.

Νομίζω ότι έχουν μπερδευτεί τα πράγματα. Ας κάνω μια απόπειρα:

Έχουμε 3 υποκείμενα που δέχονται πυρά:

α) Τον HAL

β) Αυτούς που περιμένουν στην ουρά για να πάρουν πρώτοι το iphone (και οποιοδήπορε προϊόν θα συμπλήρωνα εγώ)

γ) Όλους όσους αγοράζουν iphone.

Πάμε ένα-ένα:

α) Ο HAL κάνει τη δουλειά του, το χόμπι του, όπως θέλετε πείτε το. Κάποιος μπορεί να κριτικάρει στη βάση του αν το θέμα το ίδιο είναι ενδιαφέρον ή όχι. Προσωπικά θεωρώ ότι παρουσιάζει τεράτιο ψυχοπαθολογικό ενδιαφέρον. Άλλωστε και ο ίδιος ο ΗAL έδωσε και τέοια διάσταση με την αποστροφή του λόγου του "ποιοί είναι επιτέλους αυτοί οι άβθρωποι"

β) Αν κάποιος θεωρεί φυσιολογική συμπεριφορά ή απλώς ακόμα μια άποψη όπως μονότονα και κουραστικά ακούγεται το να στήνεσαι σαν τον καρμίρη για να πάρεις ένα οποιοδήποτε κινητό, τότε πραγματικά λυπάμαι. Θα φροντίσω να επισημάνω τα αντίστοιχα ποστ ώστε να μην έχω ούτε διάλογο μαζί του, καθώς δεν τον θεωρώ με αμιγώς ανθρωπολογικά κριτήρια homo sapiens-sapiens.

γ) Εδώ γίνεται η μεγάλη παρεξήγηση. Δεν θεωρώ κανέναν που αγοράζει γενικά iphone a priori πρόβατο. Θεωρώ πρόβατο, ζώο και όλα τα άλλα όμορφα που ακούστηκαν, όποιον παίρνει 500 ευρώ μισθό το μήνα και πάει και τα δίνει για να αγοράσει ένα οποιοδήποτε γκάτζετ. Μα δικαίωμά του δεν είναι? Όχι, δεν είναι. Κάποτε πρέπει να τελειώνει αυτή η δικτατορία των ηλιθίων. Εφόσον δεν μπορούν να παρθούν ακόμα μέτρα για να τελειώσει, όσο έχει δικαίωμα αυτός να το κάνει, άλλο τόσο έχουν και οι υπόλοιποι να τον χαρακτηρίζουν.

Αυτά τα ολίγα.

• Like 8
Δημοσ.

Δεν εχω διαβασει τι εχει υποθει στις 2-3 τελευταιες σελιδες,οποτε παραμενω στα σχολια του hal που μας ενημερωνει για το τι γινεται εκει περα.

ΣΥΓΝΩΜΗ ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΛΑ;

5000 λιρες για την πρωτη θεση;;;;

Αγγελια με πληρωμη 50 λιρες την ημερα για να του κρατησουν θεση;;;;

Ρε παιδια ΕΝΑΣ,ΕΝΑΣ δεν μπορει να βρεθει να παει εκει περα ζωσμενος με καμια 30αρια κιλα δυναμιτη να τους τιναξει ολους στον αερα να ησυχασουμε;;;;Ας το κανει για αυτην την γ@μημενη κοινωνια που καθε μερα παει απο το κακο στο χειροτερο.Μιλαμε για την πληρη εξαθλιωση πραγματικα.Να περιμενεις στην ουρα παει στο δι@ολο καταπινεις.Αλλα το να πληρωνεις 5000 λιρες για κατι που κανει 700 ευρω.........ε τοτε εισαι για κανονικη εκτελεση!!!!!

Εδω δεν μιλαμε απλα μια "αγαπη" για ενα τεχνολογικο gadget,εδω μιλαμε για τα ορια της ΠΑΡΑΝΟΙΑΣ και της ΞΕΦΤΙΛΑΣ......Δυστηχως μετα απο αυτο,το πρωτο ποστ μου στην αρχικη σελιδα παιρνει σαρκα και οστα και φωναζει:"I DON'T WANT TO LIVE ON THIS PLANET ANY MORE"

Καμια επιθεση προς τους appleακηδες,γουσταρετε ενα προιον και καλα κανεται και το αγοραζετε,αλλα το τι γινεται εκει περα και μας τα μεταφερει ο hal,πιστευω δειχνει οτι καπου στο μακρινο παρελθον εγινε ενα τεραστιο λαθος και κακως η ανθρωποτητα επιβιωσε μεχρι σημερα.................... -_-

• Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...