Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 243
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πρωτη φορα ακουω οτι αμα αγορασεις μια συσκευη και τη καταστρεψεις κινδυνευεις με μηνυση απο τη κατασκευαστρια εταιρια...

Προφανώς ειρωνικά το πα.(βλέπε apple και μηνύσεις)

Αλλα παίζει και να γινεται πια.Ποτέ δεν ξέρεις.

Δημοσ.

ΔΕΝ Ανεφερα κατι για το σαϊτ αλλα για σχολια του στυλ

"Παρακαλώ να αποκλειστούν από τo thread του hands-on που θα ακολουθήσει όλοι όσοι κράζουν. Ευχαριστώ."

Και γω αναφερόμουν σε εκείνους που έκραξαν τον Hal (άρα και το φόρουμ) επειδή ταξίδεψε στο Λονδίνο για να κάνει τη δουλειά του. Άνετα "κουμπώνει" εδώ ο χαρακτηρισμός "πρόβατο" (και πολλοί ακόμα) σε όσους δεν αντιλαμβάνονται τη διαφορά αυτού από το "στήνομαι σα νούμερο σε μια ουρά 3 μέρες για μια ηλεκτρονική συσκευή". Ομοίως και για εκείνους που χρειάζονται να δουν emoticon για να αντιληφθούν το χιούμορ (την προσπάθεια, έστω) σε μια τόσο μικρή πρόταση! :-)

http://el.wikipedia....rg/wiki/Χιούμορ

Δημοσ.

Και γω αναφερόμουν σε εκείνους που έκραξαν τον Hal (άρα και το φόρουμ) επειδή ταξίδεψε στο Λονδίνο για να κάνει τη δουλειά του. Άνετα "κουμπώνει" εδώ ο χαρακτηρισμός "πρόβατο" (και πολλοί ακόμα) σε όσους δεν αντιλαμβάνονται τη διαφορά αυτού από το "στήνομαι σα νούμερο σε μια ουρά 3 μέρες για μια ηλεκτρονική συσκευή". Ομοίως και για εκείνους που χρειάζονται να δουν emoticon για να αντιληφθούν το χιούμορ (την προσπάθεια, έστω) σε μια τόσο μικρή πρόταση! :-)

http://el.wikipedia....rg/wiki/Χιούμορ

Φιλαρακι και εσυ αν καταλαβαινες θα αντιλαμβανοσουν οτι δεν ηθελα να το κανω προσωπικο με σενα αλλα να δειξω το υφος τον σχολιων. Για αυτο ουτε στο αρχικο μνμ ουτε στο τελευταιο δεν εγινε αναφορα στο ονομα σου.....

Απλα εχει καταντησει αηδια οποτε λεμε κατι αρνητικο για την apple να γινετε "πεσιμο¨. Αν παρατηρησεις τα ποστ μου στο παρελθον εχω πει και για την samsung κακα λογια και για την LG και για το Linux ενω εχω γραψει οτι αν η Microsoft προσπαθησει να κανει με το surface οτι η apple με το iPad (δλδ να βγαζει HW και SW) θα αποτυχει λογω της εμπειριας της apple σε αυτο.

Μονο οποτε γραφετε κατι για την apple γινετε ο κακος χαμος.

υ.γ. .Ημουν και αυτος που μολις χτες οταν οι fan της apple δεν εβρισκαν καποιο επιχειρημα γιατι να παρει κανεις iPhone εγραψα οτι για το Design, ποιοτητα και Support. Φυσικα και εγραψα και γιατι δεν θα επαιρνα iPhone.

υ.γ.2 Δεν λεω οτι οι αποψεις μου ειναι σωστες αλλα οτι εχω δικαιωμα να τις λεω χωρις καθε 3 και λιγο να χαρακτηριζουν εμενα και οχι τα λεγομενα μου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω να γράψω καιρό εδώ λόγω έλλειψης ελεύθερου χρόνου. Ωστόσο παρακολουθώ το φόρουμ τακτικά. Αυτά που διαβάζω σ' αυτό το τόπικ όμως με έχουν ενοχλήσει αρκετά ώστε να προσπαθήσω να κάνω ένα σχόλιο.

Η παρέμβαση του paredwse, η οποία απ' ό,τι έχω καταλάβει συνιστά και γραμμή της διεύθυνσης στο θέμα, είναι τουλάχιστον αγενής. Απέναντι στους χρήστες που - ναι - φιλοξενούνται σε αυτόν τον χώρο. Ο οποίος προφανώς έχει κανόνες και όρους χρήσης, αλλά δεν είδα κάπου να καταπατούνται - και ειλικρινά, θα ήθελα μια παράθεση παραδειγμάτων που ξεστράτισαν από τους όρους αυτούς, που υπάρχουν στιγμές που είναι ελαστικοί και υπάρχουν φορές που είναι το ύψιστο αγαθό γραμμένο σε πέτρα. Αλλά τέλος πάντων.

Προφανώς είμαστε εδώ φιλοξενούμενοι, και αν δεν μας αρέσει πάμε αλλού. Αλλά δεν είμαστε εμείς αυτοί που έχουμε ανοίξει το σπίτι μας, δεχόμαστε δημόσια επισκέπτες, προσπαθούμε να κάνουμε αυτόν τον χώρο ελκυστικό και να προσελκύσουμε το ενδιαφέρον και τη συμμετοχή της κοινότητας. Το insomnia είναι απλά μια στέγη, οτιδήποτε βρίσκεται από κάτω το έχουν διαθέσει οι χρήστες του, ξοδεύοντας χρόνο και ενέργεια εδώ. Δεν είδα καμία βάρβαρη καταπάτηση των (στοιχειωδών, όπως νόμιζα) κανόνων συμπεριφοράς και χρήσης, ώστε να υπάρξει μια τόσο αυταρχική, άσχημη και αγενής αντίδραση από την πλευρά της διαχείρισης. Οι χρήστες σας είναι το insomnia. Όταν αυτό αρχίζετε να το ξεχνάτε χάριν κάποιας προσωπικής προτίμησης ή - γιατί όχι; - fanboyισμού, νομίζω θα αρχίσετε να τους χάνετε. Και χωρίς αυτούς το insomnia δεν θα έχει ούτε την δυναμική ούτε τα έσοδα (έστω για την συντήρησή του) που έχει τώρα.

Και αν δει κάποιος μόνο αυτό το θέμα, θα θεωρήσει ότι οι moderators του insomnia είναι πολύ αυστηροί γενικά. Όμως, προσθέστε και μένα στην ομάδα χρηστών που έχουν παρατηρήσει την ίδια συμπεριφορά κάποιων - δηλωμένων προτιμήσεων - moderators σε θέματα που αφορούν συγκεκριμένα την Apple! Από πότε κάποιος δεν μπορεί να γράψει τη γνώμη του στο δημόσιο φόρουμ σας, όταν αφορά την αγαπημένη σας εταιρεία; Γιατί δεν παρουσιάζετε την ίδια ευθιξία σε άλλα θέματα, άλλων εταιρειών, παρά μπορεί να επιδείξετε εσείς τότε προκλητική και εμπρηστική συμπεριφορά;

Για να αναφερθώ στο θέμα, προσωπικά με ξένισε η πρωτοβουλία - το θεωρώ λυπηρό και αξιοθρήνητο για έναν άνθρωπο να πάει να στήνεται σε μια ουρά για μέρες για να πάρει ένα πανάκριβο είδος πολυτελείας κάποιες μέρες νωρίτερα, και προφανώς δεν μου φαίνεται καθόλου ενδιαφέρον σαν θέμα. Επίσης η προβολή του θεωρώ ότι πιο πολύ εντάσσεται σε αυτό το ακαταμάχητο αυτοτροφοδοτούμενο marketing που έχει καταφέρει η εν λόγω εταιρεία - δεν πιστεύω ότι ο HAL ή το insomnia πληρώνεται από την Apple για προβολή (αλίμονο). Κατανοώ ωστόσο το διακύβευμα, τη χορηγία, το hands-on (αν και ο ίδιος ο HAL δήλωσε ότι δεν είναι ο κύριος σκοπός), και γι' αυτό δε θα έμπαινα στον κόπο να γράψω καν στο θέμα. Όμως, το θέμα είναι δημόσιο και η κριτική τελευταία φορά που έλεγξα τους όρους χρήσης, επιτρέπεται. Σε αντίστοιχα θέματα στον Κινηματογράφο δεν είδα κάποιον moderator να απαιτεί τα αρνητικά σχόλια για ένα επεισόδιο ή μια σειρά να λείπουν, καθώς τότε θα έπρεπε να έχουμε για κάθε θέμα δύο υποθέματα: ένα με θετικές γνώμες και τραλαλό τραλαλά και ένα με αρνητικές, γκρίνια, μιζέρια και κανένα απολύτως νόημα. Και προφανώς χωρίς σκέψη, χωρίς ανταλλαγή απόψεων. Στεγνό, Οργουελικό και ζοφερό. Εφόσον αυτό είναι ένα φόρουμ συζητήσεων, διάολε, οι δύο πλευρές θα έπρεπε να μπορούν η μία να ακούει την άλλη με σεβασμό, όταν οι γνώμες εκφέρονται με κόσμιο τρόπο - που είναι η περίπτωση της πλειοψηφίας των σχολίων που στοχοποιούνται από τον paredwse εδώ.

Κλείνοντας να πω ότι η παρέμβαση στις πρώτες σελίδες του gsarig είναι ένα υπόδειγμα αμερόληπτης συμμετοχής moderator στο θέμα - και από τέτοιες δημοσιεύσεις είναι λογικό που ο gsarig χαίρει και της αντίστοιχης εκτίμησης εδώ. Αν η θέση της διεύθυνσης παραμένει ότι η γνώμη των χρηστών δεν μας ενδιαφέρει, θα ήθελα να το ξέρω. Ναι ο σπιτονοικοκύρης βάζει τους κανόνες αλλά δεν έχει το δικαίωμα να περιφρονεί κατ' αυτόν τον τρόπο τη γνώμη (ή ακόμα, και την απαγόρευση εκφοράς της) των φιλοξενούμενων που δίνουν ζωή στο σπίτι του.

Και φυσικά, για να τελειώνω, ο καθένας έχει το δικαίωμα να κρίνει ένα θέμα τέτοιο, που περιγράφει ένα κατ' εξοχήν κοινωνικό φαινόμενο, με κοινωνικά κριτήρια - γιατί τα άτομα που στήνονται στην ουρά επί μέρες για το iphone, εάν δεν είναι για επαγγελματικούς λόγους (review site, π.χ.), αποτελούν ένα κοινωνικό παράδοξο, για έναν παραπάνω λόγο τη σήμερον ημέρα, ενώ και το θέμα καθεαυτό δεν είναι καν τεχνολογικό: το iphone είναι απλά μια αφορμή, τι τεχνολογική συζήτηση δηλαδή μπορεί να προκύψει στο εν λόγω θέμα; Το ίδιο το θέμα ένα κοινωνικό πείραμα δεν είναι; Τι σχόλια δηλαδή περιμένατε;

Επεξ/σία από konnak
  • Like 19
Δημοσ.

Μια χαρα τα λες φιλε αλλα τα δακτυλα σου χαλας...ο συγκεκριμενος super moderator εχει δωσει και αλλες φορες δειγματα γραφης και ημουν απολυτα σιγουρος οτι θα αντιδρουσε με τον τροπο που αντεδρασε.

Εγω πλεον δεν χαλιεμαι και απλα το διασκεδαζω...

• Like 5
Δημοσ.

Δεν είναι καθόλου παράδοξο. Το όλο θέμα εμένα μου θυμίζει την παιδική συμπεριφορά (κυριολεκτικά όχι υποτιμητικά). Όπως και τα παιδιά είναι πολύ πιο πιθανό να κάνουν κάτι αν τους το απαγορεύεις συνέχεια και θέλουν να διεκδικήσουν την ανεξαρτησία τους μέσω της άρνησης της γονικής παρατήρησης, έτσι και πολλοί fans παλιμπαιδίζουν ενάντια στις κραυγές των haters ακόμα και αν ενδόμυχα συμφωνούν με ένα μέρος της κριτικής.

Αυτό ή απλά πάντα ήθελαν να γίνουν beta tester.

Δημοσ.

υ.γ.2 Δεν λεω οτι οι αποψεις μου ειναι σωστες αλλα οτι εχω δικαιωμα να τις λεω χωρις καθε 3 και λιγο να χαρακτηριζουν εμενα και οχι τα λεγομενα μου.

Είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα, λένε στο χωριό μου. Διεκδικείς το δικαίωμα να λες ό, τι θες χωρίς να σε χαρακτηρίζουν, αλλά αρνείσαι το δικαίωμα κάποιου να αγοράζει συγκεκριμένα προιόντα χωρίς να χαρακτηρίζεται αρνητικά (πρόβατο, θύμα, κλπ), πόσο μάλλον όταν δηλώνει δημόσια ότι του αρέσουν, κιόλας. Στην πυρά!!!!

Έχουμε να κάνουμε με ένα επικίνδυνο φαινόμενο του οποίου την εξάπλωση και την επικινδυνότητα είχα διαπιστώσει (και πολλοί άλλοι, φαντάζομαι) προ καιρού. Προφανώς και αυτό οφείλεται στην κρίση, τη γενικότερη κρίση.

Απλα εχει καταντησει αηδια οποτε ανοίγει κάποιος θέμα για την apple να γινετε "πεσιμο¨

fixed

• Like 1
Δημοσ.

Είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα, λένε στο χωριό μου. Διεκδικείς το δικαίωμα να λες ό, τι θες χωρίς να σε χαρακτηρίζουν, αλλά αρνείσαι το δικαίωμα κάποιου να αγοράζει συγκεκριμένα προιόντα χωρίς να χαρακτηρίζεται αρνητικά (πρόβατο, θύμα, κλπ), πόσο μάλλον όταν δηλώνει δημόσια ότι του αρέσουν, κι όλας. Στην πυρά!!!!

Έχουμε να κάνουμε με ένα επικίνδυνο φαινόμενο του οποίου την εξάπλωση και την επικινδυνότητα είχα διαπιστώσει (και πολλοί άλλοι, φαντάζομαι) προ καιρού. Προφανώς και αυτό οφείλεται στην κρίση, τη γενικότερη κρίση.

fixed

1) οπως εξηγησα και πριν ο χαρακτηρισμος προβατο αφορα συγκεκριμενη ομαδα που ακολουθει τυφλα κατι

2) Τον χαρακτηρισμο δεν τον δινω προσωπικα σε καποιον αλλα αναφερομαι γενικα συνηθως στην κατηγορια αυτων των καταναλωτων. Εξαιρεση αποτελει οταν ο συνομιλητης κατεβαζει το επιπεδο αυτος με προσωπικες αναφορες.

3) Φιλε μου εγω δεν αρνουμαι καποιον να αγορασει μια συσκευη apple αν του αρεσει. Εγω μιλαω για τις βαρυγδουπες εκφρασεις του στυλ εχει τη καλυτερη οθονη που δεν ισχυουν και λενε ψεμματα. Επισης αν διαβασεις και σε ποστ για MS υπαρχουν παντα haters και μαλιστα παρα πολλοι δεν ειναι linuxαδες αλλα Mac. Αυτο που γινετε εδω δεν γινεται εκει με εξαιρεση ελαχιστους....

Edit: και οπως εχω πει στο παρελθον παψτε να συμπεριφερεστε λες και ειστε μετοχοι των εταιριων.

• Like 1
Δημοσ.

1) οπως εξηγησα και πριν ο χαρακτηρισμος προβατο αφορα συγκεκριμενη ομαδα που ακολουθει τυφλα κατι

2) Τον χαρακτηρισμο δεν τον δινω προσωπικα σε καποιον αλλα αναφερομαι γενικα συνηθως στην κατηγορια αυτων των καταναλωτων. Εξαιρεση αποτελει οταν ο συνομιλητης κατεβαζει το επιπεδο αυτος με προσωπικες αναφορες.

3) Φιλε μου εγω δεν αρνουμαι καποιον να αγορασει μια συσκευη apple αν του αρεσει. Εγω μιλαω για τις βαρυγδουπες εκφρασεις του στυλ εχει τη καλυτερη οθονη που δεν ισχυουν και λενε ψεμματα. Επισης αν διαβασεις και σε ποστ για MS υπαρχουν παντα haters και μαλιστα παρα πολλοι δεν ειναι linuxαδες αλλα Mac. Αυτο που γινετε εδω δεν γινεται εκει με εξαιρεση ελαχιστους....

1) Πώς κρίνεις πότε κάποιος ακολουθεί τυφλά οτιδήποτε και πότε όχι; Η περίπτωση να έχει επενδύσει (οικονομικά, σε χρόνο κλπ) σε ένα ολόκληρο "οικοσύστημα" με τέτοιο τρόπο ώστε να έχει προσαρμόσει τη δουλειά, τη διασκέδαση και τη ζωή του σε αυτό, δεν περνάει από το μυαλό μας, έτσι;

2) Το ενδεχόμενο να συζητάμε χωρίς τη χρήση χαρακτηρισμών, δεν περνάει ούτε αυτό από το μυαλό μας, έτσι;

3) Έχεις δίκιο, η προσωπική άποψη κάποιου, αν δε μας βρίσκει σύμφωνους (εσένα, εμένα, οποιονδήποτε), δικαιολογεί αυτομάτως βαρύτατους προσωπικούς χαρακτηρισμούς και χλεύη. Πόσο μάλλον αν είναι αντικειμενικά και κατά γενική ομολογία λανθασμένη!!! Λιθοβολισμός!

Δημοσ.

1) Πώς κρίνεις πότε κάποιος ακολουθεί τυφλά οτιδήποτε και πότε όχι; Η περίπτωση να έχει επενδύσει (οικονομικά, σε χρόνο κλπ) σε ένα ολόκληρο "οικοσύστημα" με τέτοιο τρόπο ώστε να έχει προσαρμόσει τη δουλειά, τη διασκέδαση και τη ζωή του σε αυτό, δεν περνάει από το μυαλό μας, έτσι;

2) Το ενδεχόμενο να συζητάμε χωρίς τη χρήση χαρακτηρισμών, δεν περνάει ούτε αυτό από το μυαλό μας, έτσι;

3) Έχεις δίκιο, η προσωπική άποψη κάποιου, αν δε μας βρίσκει σύμφωνους (εσένα, εμένα, οποιονδήποτε), δικαιολογεί αυτομάτως βαρύτατους προσωπικούς χαρακτηρισμούς και χλεύη.

Ρε φιλε μαλλον δεν εχει νοημα αυτη η κουβεντα...

1) Οταν λες προβατα ενοεις αυτους που δεν το κανουν για συγκεκριμενο λογο. Μην μου πεις οτι σε hitech προϊοντα δεν ισχυει αυτο....

2) Χαρακτηρισμοι υπαρχουν εκατερωθεν και δεν ειναι προσωπικοι. Οταν μιλαμε για ατομα που περιμενουν 3 μερες σαν αστεγοι στο πεζοδρομιο για μια συσκευη πως θα τους πεις.... Και μην μου πεις οτι ολοι αυτοι πανε σαν τον Hal για δουλεια!!!

σημ. "Για τον Hal ουσιαστικα τα σχολια (τα οποια δεν ηταν απο εμενα) αφορουσαν οτι δεν ειναι τεχνολογικη ειδηση η συμπεριφορα των fans."

3) Εδω ειναι ακυρο το σχολιο σου. Εγω ποτε ειπα κατι τετοιο;;;; εγω ειπα οτι αν με χαρακτηρισουν προσωπικα ανταπαντω με το ιδιο υφος!!! ποσο πιο μασημενο το θες για να το καταλαβεις;;;

Μηπως εσκεμενα αλαζεις τα λεγομενα μου για να προκαλεσεις εντυπωσεις;;;;

edit: Μαλλον θα πρεπει να σταματησουμε να εκθετουμε της αποψεις μας βαση επιχειρηματων για την apple γιατι αποτελουν "βαρυτατους χαρακτηρισμους". Μαλλον καποιοι πρεπει να θυμιθουν οτι δεν τους βαφτησε ο παπας Apple για να τo παιρνουν προσωπικα :)

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα,

διαβάζω από την αρχή του την συγκεκριμένη ανάρτηση και τα σχόλια και θα ήθελα να αναφέρω τα εξής. Νομίζω ότι η όποια αντίδραση των διαχειριστών του Insomnia προέκυψε από μηνύματα τα οποία περιείχαν χαρακτηρισμούς οι οποίο μπορεί να θίγουν κάποιους ανθρώπους και οι οποίοι όπως αναφέρθηκε σε προηγούμενο post διαγράφηκαν στα πλαίσια των όρων του forum και όχι επειδή κάποιοι έκαναν κριτική για αυτό ς. Για αυτό άλλωστε και τα μηνύματα που ανήκουν στη δεύτερη κατηγορία συνεχίζουν και είναι δημοσιευμένα. Βεβαίως και όλοι έχουμε το δικαίωμα να πιστεύουμε ότι θέλουμε πχ ότι όσοι κάθονται στην ουρά έξω από applestore είναι πρόβατα, ζώα, μ@μ@κες κλπ κλπ αλλά είναι πολύ διαφορετικό το απλά να το πιστεύουμε από το να το διατυμπανίζουμε δημόσια θίγοντας τους. Στην προκειμένη περίπτωση οι άνθρωποι αυτοί δεν κάνουν κανένα κακό σε κανένα συνάνθρωπο τους ούτε ότι κάνουν το κάνουν εις βάρος των άλλων. Γουστάρουν να είναι εκεί , θέλουν να χάσουν το χρόνο τους περιμένοντας , θέλουν ίσως να βρουν κάποιον να αγοράσει την θέση τους για 1000 δολάρια (αν έχει να τα δώσει δικαίωμα του είναι να το κάνει και αυτός) θέλουν να πάρουν πρώτοι την συσκευή ή θέλουν να βγουν σε ένα τηλεοπτικό κανάλι λέγοντας την ιστορία τους κλπ. Είναι δικαίωμα τους το οποίο δεν περιορίζει την δική μου ελευθερία μπορεί να μην μου αρέσει σαν εικόνα οκ… μέχρι εκεί το να βγαίνω και να τους λέω άχρηστους βλάκες ή οτιδήποτε άλλο απλά είναι αστείο. Στην τελική περί ορέξεως κολοκυθόπιτα… Αν όμως δημόσια επιτρέπεται ο καθένας να μπορεί να με χαρακτηρίζει , θίγοντας τελικά την προσωπικότητα μου, επειδή διαφωνεί μαζί μου ή με την λογική μου και τις όποιες ενέργειες μου.. τότε μπορώ να το κάνω και εγώ και να χαρακτηρίζω και εγώ ως «ζώα» όλους αυτούς που πριν μερικές μέρες περίμεναν 2 ώρες έξω από το ΟΑΚΑ για να δουν του RHCP (ήμουν και εγώ μέσα σε αυτά τα ζώα) , όλους αυτούς που πάνε στο γήπεδο να δουν τον Ολυμπιακό , ΑΕΚ , Παναθηναϊκό, (ήμουν και εγώ κάποτε ένα από αυτά τα ζώα) , όλους αυτούς που θα πάνε αύριο στο ΟΑΚΑ στην συναυλία για τον μεγάλο μας μουσικοσυνθέτη περιμένοντας άλλες δυο ώρες (σε αυτά τα ζώα δεν θα είμαι) και πολλά άλλα παρόμοια πράγματα. Αν λοιπόν κάποιοι από αυτούς που εύκολα και γενικά χαρακτηρίζουν δεν ανήκουν σε κάποια από τις παραπάνω κατηγορίες ας μου στείλουν pm να τους αναφέρω και μερικές κατηγορίες ακόμα.

Όσο για το άλλο περί κρίσης κλπ δεν θέλω καν να το σχολιάσω…. Αρκεί μια βόλτα το Σάββατο το βράδυ από την Ιερά οδό και την παραλιακή.

Επομένως χαίρομαι να διαβάζω κριτικές καλές και κακές. Με κάποιες από αυτές και από τις δύο πλευρές συμφωνώ και με κάποιες άλλες μπορεί να διαφωνώ και μπορώ να το εκφράσω. Δεν μπορώ όμως να λέω αδέλφια όσους συμφωνώ και βλάκες όσους δεν συμφωνώ. Αν δε το κάνω καλώς θα πρέπει ένα mod να με βάλει στην θέση μου.

Στο δια ταύτα τώρα δεν θα πήγαινα να στηθώ στην ουρά για το iphone λόγω έλλειψης χρόνου και λόγω νοοτροπίας , χαίρομαι που υπάρχουν άνθρωποι που το κάνουν γενικά όποτε αυτοί κρίνουν ότι πρέπει να το κάνουν, είτε για ένα προϊόν είτε για μία συναυλία , πολλές φορές τους ζηλεύω άλλες φορές μπορεί να τους λυπάμαι ,και άλλες μπορεί να προσπαθώ να το κάνω και εγώ με δυσκολία και τέλος ΝΑΙ είμαι ένα από τα «ζώα» που θα ήθελα αύριο το πρωί να έχω το νέο Iphone στα χέρια μου. Sorry αν αυτό ενοχλεί κάποιους αλλά ναι το θέλω και με την πρώτη ευκαιρία θα το πάρω ανεξάρτητα κρίσης, φιλοσοφίας, κόστους, χρησιμότητας και να για μένα είναι το καλήτερο samrtphone ever για εμένα αυτό πιστεύω, δικαίωμα μου. Όποιος δεν συμφωνεί δικαίωμα του ασ μου το πεί δέχομαι την γνώμη του με χαρά.. μέχρι εκεί … και όπως προείπα περί ορέξεως κολοκυθόπιτα …..

Υ.Γ. Παρακαλώ να με banarei ο paredwse διότι πάνω από μία φορές χαρακτήρισα τον εαυτό μου ζώο. Ευχαριστώ

• Like 7
Δημοσ.

Εγω αν ημουν Apple με τοσα κοροιδα θα ελεγα αν θελεις πρωτος να αποκτησεις το iPhone 5 γυνει μελος το "iPhone premium" και θα το έχεις από τους πρώτους στο σπίτι σου ΜΟΝΟ με 2000 ευρω :mrgreen:

Θα εκανε καλη μπαζα :P

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...