Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 243
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τι γίνεται ρε παιδιά; Έχω αγωνία. Τελικά είναι καλό το αγγλικά delivery;

Δε δοκίμασα .... ακόμα. Starbucks μέχρι στιγμής

Το αγγλικό doner kebab τα σπάει. Ειδικά με garlic sauce και εκείνες τις πιπεριές τουρσί που βάζουν.... Ψςςςς...

ΤΡΕΛΑ.

noted

Δημοσ.

Το ενδιαφέρον του θέματος είναι η αντίδραση μερικών "προσβεβλημένων" μελών κυρίως ως προς τη χρονική περίοδο που γίνεται το συγκεκριμένο εγχείρημα.

Δηλαδή αν γινόταν σε περίοδο οικονομικής ευχέρειας τότε μπορεί να πήγαιναν και οι ίδιοι μια βόλτα από Λονδίνο υποθέτω...

Ο κομπλεξισμός για το οικονομικό status μερικών ξεπερνά ακόμα και το αρρωστημένο πάθος ενός Apple fan για ένα καινούργιο iphone.

Βασικά από άτομα σαν κι αυτά ξεκινάει η όλη νοοτροπία του "πήρα ακριβό κινητό άρα είμαι ανώτερος και μάγκας".

• Like 1
Δημοσ.

Επειδη εχουμε αγγιξει λιγο τα ορια της χουντας. Απο την στιγμη που το θεμα ειναι το event της apple και η πρωτοβουλια του insomnia. Oλοι εχουμε δικαιωμα να κανουμε κριτικη καλη και κακη. Δεν διαβαζεις ενα μπλογκ μονο γιατι συμφωνεις.

Οταν υπαρχει μια ειδηση και δυνατοτητα σχολιασμου απο τους χρηστες εχουμε δικαιωμα να γραφουμε και αρνητικες αποψεις αρκει να μην ξεπερναμε καποια ορια (π.χ. βρισιμο).

υ.γ.

Και μια απορια περι ευαισθησιας. Εγω εχω κραξει και την τιμη του Optimus G αλλα δεν ειδα αντιμετωπιση του στυλ "αν δεν σου αρεσει μην διαβαζεις."

Μονο σε οτι αφορα την apple γινετε αυτο....

υ.γ.2

το μονο που δεχομαι ειναι οτι αν θεωρεις μια πληροφορια αχρηστη μην την διαβαζεις. Οχι ομως να μην εχεις δικαωμα να κριτικαρεις αυτους που καθονται 3 μερες σαν αστεγοι για να παρουν ενα κινητο.

• Like 3
  • Super Moderators
Δημοσ.

Επειδη εχουμε αγγιξει λιγο τα ορια της χουντας. Απο την στιγμη που το θεμα ειναι το event της apple και η πρωτοβουλια του insomnia. Oλοι εχουμε δικαιωμα να κανουμε κριτικη καλη και κακη. Δεν διαβαζεις ενα μπλογκ μονο γιατι συμφωνεις.

Οταν υπαρχει μια ειδηση και δυνατοτητα σχολιασμου απο τους χρηστες εχουμε δικαιωμα να γραφουμε και αρνητικες αποψεις αρκει να μην ξεπερναμε καποια ορια (π.χ. βρισιμο).

υ.γ.

Και μια απορια περι ευαισθησιας. Εγω εχω κραξει και την τιμη του Optimus G αλλα δεν ειδα αντιμετωπιση του στυλ "αν δεν σου αρεσει μην διαβαζεις."

Μονο σε οτι αφορα την apple γινετε αυτο....

υ.γ.2

το μονο που δεχομαι ειναι οτι αν θεωρεις μια πληροφορια αχρηστη μην την διαβαζεις. Οχι ομως να μην εχεις δικαωμα να κριτικαρεις αυτους που καθονται 3 μερες σαν αστεγοι για να παρουν ενα κινητο.

Επειδή έχουμε λίγο μπερδέψει τις έννοιες και ίσως πρέπει να ξεκαθαριστούν μερικά πράγματα άπαξ και δια παντός:

1. Είναι αστείο να διαβάζει κανείς θούριους για "χούντα" και για "λογοκρισία". Μάλλον ξεχνάμε ότι βρισκόμαστε σε έναν ιδιωτικό χώρο, όπου ο ιδιοκτήτης θέτει τους κανόνες του και οι φιλοξενούμενοι είμαστε υποχρεωμένοι να τους τηρούμε. Συνεπώς τα περί "χούντας" και "δημοκρατίας" ανήκουν, στην καλύτερη περίπτωση, στα όρια της φαντασίας του καθενός. Όποιος δεν σέβεται τους κανόνες, θα πρέπει να περιμένει να υποστεί τις συνέπειες - είναι αξίωμα της δημοκρατίας...

2. Ουδείς απαγορεύει την κριτική - συμπεριλαμβανομένης φυσικά της αρνητικής. Αλλά οφείλουμε να τηρούμε και κάποια όρια ευπρέπειας και σεβασμού τόσο στον οικοδεσπότη όσο και στα υπόλοιπα μέλη. Όταν λοιπόν αρχίζουμε χαρακτηρισμούς για "πρόβατα", για "ζώα" ή για "χαμηλό IQ" (παραθέτω ένα ελάχιστο από μηνύματα που αφαιρέθηκαν), αναφερόμενοι σε ανθρώπους με τους οποίους διαφωνούμε στις επιλογές μιας συσκευής (tragic, πραγματικά...) τότε τα όρια της κριτικής έχουν ξεπεραστεί προ πολλού...

3. Είναι κρίμα να κατηγορείται το παρόν site για επιλεκτική ευαισθησία όταν στα threads που αφορούν σχεδόν οποιαδήποτε είδηση για την Apple συνωστίζονται διάφορα μέλη, ακόμη και με μηδενική παρουσία, προκειμένου να εκφράσουν με έντονο τρόπο τη διαφωνία τους για την εταιρεία, τις πρακτικές της, τα προϊόντα της και, φυσικά, τους άφρονες που την προτιμούν. Συνήθως μάλιστα γίνεται αντιληπτό από την ακατάσχετη μπουρδολογία ότι πρόκειται για μέλη που δεν έχουν την παραμικρή ιδέα για τα προϊόντα της εν λόγω εταιρείας αλλά προσχωρούν στην "ψαγμένη" άποψη ότι πρέπει να κατακρίνουν γιατί είναι της μόδας. Μία βόλτα στα πρόσφατα threads θα πείσει ακόμη και τον πλέον δύσπιστο για του λόγου το αληθές.

Όντως, μόνο σε ό,τι αφορά την Apple γίνεται αυτό...

Κατόπιν των ανωτέρω, φαντάζει τουλάχιστον υποκριτικό να διαρυγνύουν τα ιμάτιά τους οι όψιμοι υπερασπιστές της δημοκρατίας και της ελευθερίας του λόγου για τους κακούς moderators, το απαράδεκτο site κλπ κλπ κλπ. Σας διαβεβαιούμε λοιπόν ότι αυτά τα φαινόμενα θα παταχθούν και μάλιστα παραδειγματικά. Έκοντες άκοντες θα μάθουμε να σεβόμαστε την διαφορετική άποψη...

Οποιαδήποτε άλλη απορία ή άλλο σχόλιο αφορά τους Όρους Χρήσης παρακαλώ να υποβάλλεται μέσω pm είτε σε μέλος της Ομάδας Διαχείρισης είτε στον administrator καθώς η δημοσίευσή του δεν επιτρέπεται.

• Like 2
Δημοσ.

Επειδή έχουμε λίγο μπερδέψει τις έννοιες και ίσως πρέπει να ξεκαθαριστούν μερικά πράγματα άπαξ και δια παντός:

1. Είναι αστείο να διαβάζει κανείς θούριους για "χούντα" και για "λογοκρισία". Μάλλον ξεχνάμε ότι βρισκόμαστε σε έναν ιδιωτικό χώρο, όπου ο ιδιοκτήτης θέτει τους κανόνες του και οι φιλοξενούμενοι είμαστε υποχρεωμένοι να τους τηρούμε. Συνεπώς τα περί "χούντας" και "δημοκρατίας" ανήκουν, στην καλύτερη περίπτωση, στα όρια της φαντασίας του καθενός. Όποιος δεν σέβεται τους κανόνες, θα πρέπει να περιμένει να υποστεί τις συνέπειες - είναι αξίωμα της δημοκρατίας...

2. Ουδείς απαγορεύει την κριτική - συμπεριλαμβανομένης φυσικά της αρνητικής. Αλλά οφείλουμε να τηρούμε και κάποια όρια ευπρέπειας και σεβασμού τόσο στον οικοδεσπότη όσο και στα υπόλοιπα μέλη. Όταν λοιπόν αρχίζουμε χαρακτηρισμούς για "πρόβατα", για "ζώα" ή για "χαμηλό IQ" (παραθέτω ένα ελάχιστο από μηνύματα που αφαιρέθηκαν), αναφερόμενοι σε ανθρώπους με τους οποίους διαφωνούμε στις επιλογές μιας συσκευής (tragic, πραγματικά...) τότε τα όρια της κριτικής έχουν ξεπεραστεί προ πολλού...

3. Είναι κρίμα να κατηγορείται το παρόν site για επιλεκτική ευαισθησία όταν στα threads που αφορούν σχεδόν οποιαδήποτε είδηση για την Apple συνωστίζονται διάφορα μέλη, ακόμη και με μηδενική παρουσία, προκειμένου να εκφράσουν με έντονο τρόπο τη διαφωνία τους για την εταιρεία, τις πρακτικές της, τα προϊόντα της και, φυσικά, τους άφρονες που την προτιμούν. Συνήθως μάλιστα γίνεται αντιληπτό από την ακατάσχετη μπουρδολογία ότι πρόκειται για μέλη που δεν έχουν την παραμικρή ιδέα για τα προϊόντα της εν λόγω εταιρείας αλλά προσχωρούν στην "ψαγμένη" άποψη ότι πρέπει να κατακρίνουν γιατί είναι της μόδας. Μία βόλτα στα πρόσφατα threads θα πείσει ακόμη και τον πλέον δύσπιστο για του λόγου το αληθές.

Όντως, μόνο σε ό,τι αφορά την Apple γίνεται αυτό...

Κατόπιν των ανωτέρω, φαντάζει τουλάχιστον υποκριτικό να διαρυγνύουν τα ιμάτιά τους οι όψιμοι υπερασπιστές της δημοκρατίας και της ελευθερίας του λόγου για τους κακούς moderators, το απαράδεκτο site κλπ κλπ κλπ. Σας διαβεβαιούμε λοιπόν ότι αυτά τα φαινόμενα θα παταχθούν και μάλιστα παραδειγματικά. Έκοντες άκοντες θα μάθουμε να σεβόμαστε την διαφορετική άποψη...

Οποιαδήποτε άλλη απορία ή άλλο σχόλιο αφορά τους Όρους Χρήσης παρακαλώ να υποβάλλεται μέσω pm είτε σε μέλος της Ομάδας Διαχείρισης είτε στον administrator καθώς η δημοσίευσή του δεν επιτρέπεται.

1&3) Η Πλακα ειναι οτι εγω αναφερομουν σε χρηστες και οχι στο σαιτ ή για καποιο συγκεκριμενο ποστ μου.

ΔΕΝ Ανεφερα κατι για το σαϊτ αλλα για σχολια του στυλ

"Παρακαλώ να αποκλειστούν από τo thread του hands-on που θα ακολουθήσει όλοι όσοι κράζουν. Ευχαριστώ."

Επι προσωπικου αν μιλας για μενα συγκεκριμενα:

Οσον αφορα την κριτικη εχω κριτικαρει και την Samsung και την LG και παντα με επιχειρηματα.

Εγω οταν ριχνω το επιπεδο ειναι γιατι το εχουν ριξει αλλοι πρωτα με προσωπικους χαρακτηρισμους....

Αλλωστε καυστικο χιουμορακι υπαρχει εκατεροθεν και δεν νομιζω οτι ειναι χειροτερο απο το να κανει προσωπικους χαρακτηρισμους.

Edit: επισης τον χαρακτηρισμο ζωα δεν θυμαμαι να τον εγραψα ποτε αλλα αν το εκανα τοτε ηταν λαθος μου. Οσον αφορα το προβατα ειναι εκφραση για αυτους που ακολουθουν τυφλα (ανεξαρτητως τι ειναι αυτο) και ο ορος iSheep ειναι παγκοσμιως αποδεκτος στα thread.

http://en.wikipedia.org/wiki/ISheep

Δημοσ.

η συζητηση περι προβατων παντως ταιριαζει σε αυτο το θεμα περισσοτερο απο καθε αλλο που εχω συναντησει στο internet

• Like 1
Δημοσ.

7:48 AM

Η ουρά έχει επεκταθεί μόνο κατά 1 άτομο ενώ η θέα της το πρωί είναι πιο αποκρουστική...:

imagejpg-2183731_p9.jpg

7:58 AM

Συνολικά μέχρι στιγμής από τα 15 άτομα στην ουρά, μόνο έναν μπορώ να χαρακτηρίσω apple fan:

gay-parade.tra_630jpg.jpg

χεχε

• Like 3
Δημοσ.

τραγικο το ολο θεματακι αλλα αμα υποσχεθει ο hal οτι θα παει για γερο τρολαρισμα και οτι μολις παρει το iphone στα χερια του θα το σπασει μπροστα στη εισοδο ως ενδειξη διαμαρτυρίας και φυσικα θα εχει φωτο απο την αντιδραση των fanboys τοτε ναι θα ασχοληθω :P

Πωωωω ρε φίλε, φοβερή ιδέα! Όλα τα κανάλια και τα μπλόγκ θέμα θα τον έχουν μετά! Χαχαχαχα.

Φαντάζεσαι με το που το παίρνει στα χέρια του.... "Ρε τι παλιοκινητό είναι αυτό που μου δώσατε ρε, για αυτό περίμενα τόση ώρα; Και το πετάει και το κάνει χίλια κομμάτια!!!"

Δημοσ.

7:48 AM

χεχε

Εγραψες φίλε, και φοβερή ιδέα για παιχνίδι :-D

1:40 PM Οι ετοιμασίες στον εξωτερικό χώρο που βρισκόμαστε αναμένεται να ξεκινήσουν σύντομα

Vacant_sheep_enclosures_at_Lairg._-_geograph.org.uk_-_418087.jpg

4:15 PM H ουρά μεγαλώνει συνεχώς και αισίως έφτασε τα 60 άτομα

37100.jpg

• Like 15
Δημοσ.

Εγω παντως απο αυτο το thread καταλαβα οτι οι οροι χρησης του φορουμ θα προσαρμοζονται αναλογα με τα γουστα του Paredwse και το τι τον ενοχλει και τι οχι...

Επισης απο οτι καταλαβα προστεθηκε πλεον καινουριος ορος οτι ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η οποιαδηποτε αρνητικη κριτικη στα προιοντα και στους οπαδους της Apple κατι που και εγω βρισκω απολυτα δημοκρατικο...

Υ.Γ

Για να πουμε και κατι σοβαρο...προφανως ειναι μια ολοκληρη κινηση που εγινε απο το Insomnia με χορηγια του electroworld και με σκοπο τη διαφημιση του iphone 5 αλλα και τη προβολη του σαιτ με ενα απο τα πρωτα reviews που θα γινουν παγκοσμιως...κατι ΑΠΟΛΥΤΑ ΘΕΜΙΤΟ.

Ειναι κατι που κανει εδω και πολυ καιρο το myphone.gr με ακριβως τον ιδιο τροπο και δεν αποτελει πρωτοτυπια...

• Like 7
Δημοσ.

Πωωωω ρε φίλε, φοβερή ιδέα! Όλα τα κανάλια και τα μπλόγκ θέμα θα τον έχουν μετά! Χαχαχαχα.

Φαντάζεσαι με το που το παίρνει στα χέρια του.... "Ρε τι παλιοκινητό είναι αυτό που μου δώσατε ρε, για αυτό περίμενα τόση ώρα; Και το πετάει και το κάνει χίλια κομμάτια!!!"

Για να φάει μήνυση από την apple ο άνθρωπος;θα είσαι ο ηθικός αυτουργός...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...