tritonas00 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Αστείο (και ηλίθιο) μου φαίνεται να περιμένει κάποιος με τις μέρες έξω από ένα μαγαζί για ένα gadget. Το αυτο. 1
Str Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 1ον. Καλή ιδέα και ενδιαφέρουσα, δεν είχα ξαναδιαβάσει κάτι αντίστοιχο (δεν λέω ότι πρωτοπορείτε, ότι δεν είχε πέσει στην αντίληψή μου λέω) 2ον. Κάντε κάτι με το blog γιατί κάνει auto-refresh κάθε 3 δευτερόλεπτα και ΔΕΝ με βγάζει στο σημείο που ήμανε και διάβαζα... είναι ΤΕΡΜΑ σπαστικό και άμα μεγαλώσει και λίγο το blog θα γίνει άχρηστο (chrome player here...) 3ον. Το τηλέφωνο που θα πάρετε, κάντε μια κλήρωση και για τα μέλη και δώστε το... νομίζω καλός τρόπος να κλείσει το event θα είναι... 4
Chemical Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 To οτι υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν να αγοράσουν πρωτοι ενα νεο τεχνολογικο προϊον, δεν ειναι απαράιτητα κακο. Εγω προσωπικά δεν θα το έκανα. Πάντως πάντα θα υπάρχουν τετοια άτομα που θέλουν να ζουν στο bleeding edge της τεχνολογίας, πάντα υπηρχαν κ πάντα θα υπάρχουν ασχέτως αν αφορα ενα τηλέφωνο. Καλή η ιδέα για το coverage του event, μπράβο στο insomnia που δεν αρκειται σε λιγοτερα απο αυτο.
renesys32 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Μη κρίνετε τον HAL, απλά ειδήσεις μεταδίδει ο άνθρωπος, Αφήστε τις συζητήσεις για τα κοινωνικά προβλήματα, Όπως και στην τηλεόραση, αλλάχτε κανάλι(φόρουμ). Πάντως πρέπει να είναι μεγάλο ζόρι να ξεροσταλιάζεις χωρίς φραπέ και σουβλάκι. Με τις χαζομάρες που έχει εκεί για φαγητό και καφέ, του αξίζει βραβείο. Best wishes from Thessaloniki HAL. 1
kirileman Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Παρακαλώ να αποκλειστούν από τo thread του hands-on που θα ακολουθήσει όλοι όσοι κράζουν. Ευχαριστώ. 3
Cr1tical Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 "Καλημέρα από το ψυχρό Λονδίνο" Λυπάμαι πολύ που θα το πω άλλα το insomnia έπεσε στην υπόληψη μου μετά από όοολο αυτό το σκηνικό! 2
Skylined Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Αυτή η γυναίκα με το σακίδιο της Samsung έχει ωραία γυμνασμένα πόδια και γλουτούς. Μήπως είναι βαλτή; 1
NT1G Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 "Καλημέρα από το ψυχρό Λονδίνο" Λυπάμαι πολύ που θα το πω άλλα το insomnia έπεσε στην υπόληψη μου μετά από όοολο αυτό το σκηνικό! Μην τα λες έτσι, τα διαβάζει ο HAL και κλαίει εκεί στην ουρά που περιμένει μέσα στο κρύο.
Cr1tical Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Γιατί να αποκλειστούμε ρε παιδιά; Θα πρέπει όλοι να συμφωνούμε με τις απόψεις σας; Ο καθένας λέει τη γνώμη του ελεύθερα και στην τελική δεν βρίσαμε και δεν προσβάλαμε κανέναν... Όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται! 2
iignatios Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Μην τα λες έτσι, τα διαβάζει ο HAL και κλαίει εκεί στην ουρά που περιμένει μέσα στο κρύο. συγνωμη που δεν συμφωνουμε μαζι σου κ εχουμε αλλη γνωμη για το θεμα NT1G .... δεν θα ξανασυμβει..οσο για τον hal τι εισαι δικηγοροσ του?τον εκθετεισ νομιζω με αυτα που λεσ. 1
Δεινόσαυρος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Υπάρχει έστω και ένας άνθρωπος εδώ μέσα που πιστεύει ότι αυτό που βλέπουμε δεν είναι κατάντια? Και δεν μιλάω για τον Hal, αυτός τη δουλειά του κάνει. Μιλάω για τους ταλαίπωρους που περιμένουν στην ουρά. 4
Hal9000 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Υπάρχει έστω και ένας άνθρωπος εδώ μέσα που πιστεύει ότι αυτό που βλέπουμε δεν είναι κατάντια? Και δεν μιλάω για τον Hal, αυτός τη δουλειά του κάνει. Μιλάω για τους ταλαίπωρους που περιμένουν στην ουρά. Διαφωνώ
KotZer Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Το εισητήριο γιατί είναι fast lane ? 3 μέρες θα κάθεσαι στην άλλη ουρά δεν μπορούσες να περιμένεις και στο αεροδρόμιο λίγο ? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα