Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγω παντως αν ηταν να πουλησω για 2000 δολλαρια την θεση μου και ειχα την υπομονη και την αναγκη να το κανω θα πηγαινα ενα μηνα πριν να παρω την πρωτη θεση!!!στην ουσια πολλοι πανε για να πουλησουν την θεση τους

• Like 2
  • Απαντ. 243
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγω παντως αν ηταν να πουλησω για 2000 δολλαρια την θεση μου και ειχα την υπομονη και την αναγκη να το κανω θα πηγαινα ενα μηνα πριν να παρω την πρωτη θεση!!!στην ουσια πολλοι πανε για να πουλησουν την θεση τους

-Τι δουλειά κάνεις;

-Πουλάω τη θέση μου στην ουρά για το νέο iphone. :P

• Like 3
Δημοσ.

Μαλακία, αν είχε παρέα και άλλους θα γίνονταν τρελός τζερτζελές. Παίδεμα θα είναι tbh.

Αυτό ήταν το αρχικό σχέδιο αλλά δυστυχώς δεν έκατσε. Όποιος ντόπιος insomniac ας προσέλθει να τα πούμε γιατί i feel alone. Περιμένω toufa αύριο.

Οντως το να εισαι μονος σου ειναι μεγαλη ταλαιπωρια,θα ηθελα ομως να δω το χαος που επικρατει εξω απο το μαγαζι.Αληθεια ποτε ανοιγουν οι πορτες ωστε να μπουν για να αγορασουν το iphone;

Παντως δεν μπορω να καταλαβω την πορωση που εχουν πολλα ατομα με ενα προιον το οποιο συμφωνα με την λογικη τους αξιζει να κατασκηνωσεις σε μια σειρα για καμποσες μερες.Ολα αυτα για ενα.....γκατζετ!!!!!(εξου και το σχολιο μου στην πρωτη σελιδα)

Αν εξαιρέσεις τους πρώτους που το κάνουν καθαρά για δημοσιότητα και λεφτά, έχω μιλήσει και με κάτι άλλα παιδιά που είναι η δεύτερη φορά που έρχονται. Τους έκανα ακριβώς αυτή την ερώτηση και έχω λάβει διάφορες απαντήσεις όπως πχ "δεν έχω κάτι να κάνω στο σπίτι". Θα ανέβει σχετικό βίντεο μέσα στην ημέρα με περισσότερα.

Δημοσ.

Πάντως ρε συ hal... πάνω εκεί που θα έλεγε κανείς ότι έχει και τα καλά της αυτή η δουλειά (ταξίδια κτλ) κάθετε αυτό το ταξίδι και αυτή η αναμονή και δεν ξέρει τι να πει. Καλό; Κακό; :D

Ενδιαφέρον θα έχει πάντως από πολλές σκοπιές... πραγματικά είναι απορίας άξιο πού και πώς πάνε τουαλέτα αυτοί (και ο περιπτεράς), τι φάση παίζει σε τέτοιες ουρές κτλ.

Δημοσ.

Hal9000 mate περιμένουμε νέα.

Επίσης φαντάζομαι τί "παραγελίες" σου έχουν δώσει τίποτα γνωστοί να τους φέρεις από UK. Για παράδειγμα, "φιλαράκι είδα ένα μπάνικο κουτί στο Overclockers.co. Μπορείς να μου κάνεις κουμάντο;"

Όπως και να'χει, καλό κουράγιο στη ουρά.

Δημοσ.

Πάντως ρε συ hal... πάνω εκεί που θα έλεγε κανείς ότι έχει και τα καλά της αυτή η δουλειά (ταξίδια κτλ) κάθετε αυτό το ταξίδι και αυτή η αναμονή και δεν ξέρει τι να πει. Καλό; Κακό; :D

Ενδιαφέρον θα έχει πάντως από πολλές σκοπιές... πραγματικά είναι απορίας άξιο πού και πώς πάνε τουαλέτα αυτοί (και ο περιπτεράς), τι φάση παίζει σε τέτοιες ουρές κτλ.

Δεν εχει app για το κατουρημα;;; iToilet;;;;; :P

Αυτα τα event οπως και αντιστοιχα που εχουν κανει αλλοι θεωρω οτι προσβαλουν την αξιοπρεπεια αυτου που περιμενει 1 εβδομαδα για να σκασει ενα καρο λεφτα λες και μετα απο 15 μερες δεν θα το βρε σε καποιο καταστημα αν του ειναι τοσο απαραιτητο.....

Edit: προφανως και δεν μιλαω για τον HAL.

Δημοσ.

Δεν εχει app για το κατουρημα;;; iToilet;;;;; :P

Αυτα τα event οπως και αντιστοιχα που εχουν κανει αλλοι θεωρω οτι προσβαλουν την αξιοπρεπεια αυτου που περιμενει 1 εβδομαδα για να σκασει ενα καρο λεφτα λες και μετα απο 15 μερες δεν θα το βρε σε καποιο καταστημα αν του ειναι τοσο απαραιτητο.....

Edit: προφανως και δεν μιλαω για τον HAL.

Shut up and take my money!!!:P

Δημοσ.

Αν μου τα πλήρωνε και εμένα το ElectroWorld

+Αν μπορούσα να λείψω για ένα 3ήμερο

+Αν ήταν σίγουρο ότι θα το πάρω.

Χαλαρά πήγαινα. αλλιώς πρέπει να είσαι πολύ ζώο για να το παίξεις 3 μέρες άστεγος. για ένα γαμωτηλέφωνο που μπορείς να το πάρεις και μετά απο 3μήνες.

Δημοσ.

χαχαχαχαχα Την στιγμή που φτάνεις εκεί, λες: GO AWAY! I'm Greek! Και θα πας πρώτος στην σειρά. Θα σε αφήσουν να περάσεις. (Θα σκέπτονται, για να είναι Έλληνας, και να έχει λεφτά για iPhone 5 μάλλον είναι της Μαφίας :P)

χαχαχαχαχα πλάκα κανω :) Περιμένω να δω φωτογραφίες :)

• Like 5
Δημοσ.

Προς τα ζωαδια του forum. Ξέρω θα σας σοκαρω αλλά προκειμένου να γίνει review της παπαριας που παει να παρει ο Hal πριν από το launch στην Ελλάδα κάποιος θα πρέπει να πεταχτεί μέχρι το Λονδίνο.

Sent from my iPhone using Insomnia

• Like 3
Δημοσ.

χαχαχαχαχα Την στιγμή που φτάνεις εκεί, λες: GO AWAY! I'm Greek! Και θα πας πρώτος στην σειρά. Θα σε αφήσουν να περάσεις. (Θα σκέπτονται, για να είναι Έλληνας, και να έχει λεφτά για iPhone 5 μάλλον είναι της Μαφίας :P)

χαχαχαχαχα πλάκα κανω :) Περιμένω να δω φωτογραφίες :)

Μπορει να τους πει ειμαι ελληνας πολιτικος για να σιγουρεψει οτι θα θεωρηθει μαφιοζος :P

• Like 4
Δημοσ.

H Ανθροπωτητα οδευει προς πληρη αποχαυνωση ....δεν εχουν γκομενα ?,σπιτια,δουλειες,υποχρεωσεις?...Μονο για την belouchi θα περιμενα τοσες ωρες...για τιποτα αλλο..ποσο μαλλον για ενα κινητο...

HAL...προσπαθησε να φτιαξεις ενα προφιλ του μεσου χαρακτηρα που περιμενειε κει στην ουρα...αχω απορια

• Like 1
Δημοσ.

Προς τα ζωαδια του forum. Ξέρω θα σας σοκαρω αλλά προκειμένου να γίνει review της παπαριας που παει να παρει ο Hal πριν από το launch στην Ελλάδα κάποιος θα πρέπει να πεταχτεί μέχρι το Λονδίνο.

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...