Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 243
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ρεπόρτερ που θα ψάξει στη σακούλα/-ες με σκουπίδια που πέταξε/θα πετάξει ο Hal9000 θα σταλεί ή είναι προνόμιο μόνο της Μενεγάκεως;

Ελπίζω στο επόμενο επεισόδιο να δοθεί επιτέλους απάντηση σε αυτό το θεμελιώδους σημασίας ερώτημα.

• Super Moderators
Δημοσ.

Και οφείλω να παρατηρήσω επίσης πως με αφορμή το iphone5, "δραστηριοποιήθηκαν" ξαφνικά πολλοί ...ξεχασμένοι λογαριασμοί (για να μην αναφερθώ και στους φρεσκους).

Κοινώς, πολλά μεν τα πρόβατα αλλά και οι τσοπανηδες περισσεύουν! :P

post-40751-0-92448000-1348087530_thumb.jpg

• Like 2
Δημοσ.

Economy ντροπή τέτοιο event ήθελε first class.Αντε τυχεροί ινσομνιακοί αναγνώστες του UK ποιός στην χάρη σας θα έχετε την τιμή να γνωρίσετε απο κοντά εναν ζωντανό θρύλο του ελληνικού διαδικτύου βλέπω να διαδραματίζονται τέτοια στιγμιότυπα

http://www.youtube.com/watch?v=cqNDKC2AqfQ&feature=related

Δημοσ.

Πραγματικά λυπάμαι τρομερά που ενώ είμαι μία ώρα μακρυά αυτές τις μέρες έχω να βγάλω σε πέρας ένα τιτάνιο όγκο εργασίας και δε γίνεται να πάω να γνωρίσω τον hal9000, να βοηθήσω λιγουλάκι και να σπάσω πλάκα, γιατί ως γνωστόν αυτός που δε συμμετέχει έχει αυτή τη δυνατότητα. :-(

Και τέλος πάντων, είναι απολύτως θεμιτές οι απόψεις διαφωνίας όταν έχουν μία δόση ευγένειας και γίνονται καλόβουλα και κόσμια. Π.χ. "hal διαφωνώ μεν, καλό κουράγιο δε"

• Like 1
Δημοσ.

Σκοπός του ταξιδιού, που πραγματοποιείται με την ευγενική χορηγία του electroworld.gr, δεν είναι μόνο αυτή καθαυτή η απόκτηση του iPhone 5, αλλά και η προσπάθεια να σας μεταφέρουμε το κλίμα που επικρατεί έξω από το κατάστημα όλες αυτές τις μέρες της αναμονής: Πώς περνά κανείς την ώρα του στημένος επί τρεις μέρες σε μία ουρά; Πως ικανοποιεί τις βασικές του ανάγκες χωρίς να χάσει τη σειρά του; Αξίζει να κουβαλάς μαζί σου ταπεράκια ή μήπως είναι προτιμότερο να στηριχτείς αποκλειστικά στα αγγλικά delivery;

Ο βασικός στόχος αυτής της αποστολής δεν είναι τόσο το να πάρουμε στα χέρια μας το iPhone 5 (σε αυτή την περίπτωση δεν θα μπαίναμε στον κόπο του live blogging), όσο κυρίως το να αποκτήσουμε μια εικόνα από πρώτο χέρι για το κλίμα που επικρατεί στο διάστημα της αναμονής. Να δούμε ποιοί είναι τελικά όλοι αυτοί που πηγαίνουν (γιατί δεν μπορώ να φανταστώ ότι είναι όλοι τους απλά fanboys), γιατί το κάνουν, πώς περνούν τον χρόνο τους μέχρι να ανοίξουν οι πόρτες του καταστήματος αλλά ακόμη και πώς τους αντιμετωπίζουν οι περαστικοί.

Με όλο το σεβασμό, νομίζω ότι αυτά τα έκτροπα, γιατί στα δικά μου μάτια, το λιγότερο έκτροπα είναι, δεν αξίζουν διάδοσης, ειδικά από ένα site του κύρους του insomnia.

Τώρα, αν είναι για το χαβαλέ, πάει στο καλό.

• Like 1
Δημοσ.

Με όλο το σεβασμό, νομίζω ότι αυτά τα έκτροπα, γιατί στα δικά μου μάτια, το λιγότερο έκτροπα είναι, δεν αξίζουν διάδοσης, ειδικά από ένα site του κύρους του insomnia.

Τώρα, αν είναι για το χαβαλέ, πάει στο καλό.

Σπονσοραρισμενο και χαβαλες δεν πολυτεριάζουν σαν έννοιες!!

• Like 9
Δημοσ.

Ο hal κάνει ρεπορτάζ + ότι το insomnia.gr θα είναι από τα πρώτα site που θα δημοσιεύσουν review του iphone 5 για το ελληνικό κοινό. Συν την εμπειρία. Ένα αεροπλάνο μπορεί να σε τηλεμεταφέρει σε τρεις ώρες (η διάρκεια της πτήσης Αθήνα - Λονδίνο) σε άλλη πραγματικότητα.

Εγώ που μένω εκεί κοντά κάτι θα ξέρω

• Like 1
Δημοσ.

Ένα αεροπλάνο μπορεί να σε τηλεμεταφέρει σε τρεις ώρες (η διάρκεια της πτήσης Αθήνα - Λονδίνο) σε άλλη πραγματικότητα.

Εγώ που μένω εκεί κοντά κάτι θα ξέρω

σοβαρα μιλας ? :shock:

Δημοσ.

Κράτα γερά Hal

Περιμένουμε να μας μεταφέρεις το κλίμα που επικρατεί αυτές τις ήμερες στην Regent Street

Συγχαρητήρια στο insomnia!

• Like 1
Δημοσ.

χαχαχα....how american of you...εγω το γουστάρω το σκηνικο μπορει να μην παρω την συσκευη-μπορει κ ναι παλι- δεν εχω αποφασισει ακομα,- αλλα οπως και ναναι θα έχει πλάκα!φιλε hal περιμενουμε τα παντα με details,ποιος κατουρηθηκε,ποσοι λιποθυμησαν, μεχρι κ το τι χρωμα εσωρουχα φορανε οι πωλητριες...(οκ το τελευταιο μην το βγαλεις στην κεντρικη σελιδα,θα σου παρουν την χορηγια

:( )θα μπαινω να βλεπω updates!

• Like 2
Δημοσ.

Ε συμφωνώ, όπως και να το δεις είναι μια εμπειρία. Πρόσφατα βρέθηκα σε ποδοσφαιρικό αγώνα γιατί σχεδόν εξαναγκάστηκα και μου φάνηκε πολύ ενδιαφέρουσα η εμπειρία για τους εντελώς δικούς μου λόγους.

σοβαρα μιλας ? :shock:

ναι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...