Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 243
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μόνος του είναι :P

Μαλακία, αν είχε παρέα και άλλους θα γίνονταν τρελός τζερτζελές. Παίδεμα θα είναι tbh.

Μαλακία, αν είχε παρέα θα γίνονταν τρελός τζερτζελές. Παίδεμα θα είναι tbh.

Δημοσ.

Οντως το να εισαι μονος σου ειναι μεγαλη ταλαιπωρια,θα ηθελα ομως να δω το χαος που επικρατει εξω απο το μαγαζι.Αληθεια ποτε ανοιγουν οι πορτες ωστε να μπουν για να αγορασουν το iphone;

Παντως δεν μπορω να καταλαβω την πορωση που εχουν πολλα ατομα με ενα προιον το οποιο συμφωνα με την λογικη τους αξιζει να κατασκηνωσεις σε μια σειρα για καμποσες μερες.Ολα αυτα για ενα.....γκατζετ!!!!!(εξου και το σχολιο μου στην πρωτη σελιδα)

• Like 1
Δημοσ.

Κατάντια...

Κανονικά οι εταιρίες θα έπρεπε να ξημεροβραδιάζονται έξω απο το σπίτι μου,με την ελπίδα να πουλήσουν το προϊόν τους και όχι το αντίθετο.

Αφού κατάφερε η Apple και χώρεσε τα δύο (μην είναι και τρία) πόδια σε ένα παπούτσι...μπράβο της...

• Like 10
Δημοσ.
Κατάντια...

Κανονικά οι εταιρίες θα έπρεπε να ξημεροβραδιάζονται έξω απο το σπίτι μου' date='με την ελπίδα να πουλήσουν το προϊόν τους και όχι το αντίθετο.[/quote']

Στα @ρχιδια τους αν θα το αγορασεις εσυ το κινητο :P .

Sent from my iPhone using Insomnia

• Like 4
Δημοσ.

Ελπίζω να έχουν "τράτο",γιατί μέ την έλευση τους επόμενου (ή κάποιου επόμενου) μοντέλου θα "γράψουν" πολύ κόσμο.

Φοβού τα μηδενικά μετά την μονάδα...Τείνουν να αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο...

• Like 1
Δημοσ.

τραγικο το ολο θεματακι αλλα αμα υποσχεθει ο hal οτι θα παει για γερο τρολαρισμα και οτι μολις παρει το iphone στα χερια του θα το σπασει μπροστα στη εισοδο ως ενδειξη διαμαρτυρίας και φυσικα θα εχει φωτο απο την αντιδραση των fanboys τοτε ναι θα ασχοληθω :P

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...