Members gsarig Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Members Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Το πρωί της Παρασκευής ξεκινά η πολυαναμενόμενη διάθεση του iPhone 5 και ήδη έξω από τα επιλεγμένα καταστήματα της Apple ανά τον κόσμο έχουν σχηματιστεί ουρές από ανθρώπους που θέλουν να είναι οι πρώτοι που θα το αποκτήσουν. Ένας από αυτούς θα είναι και ο δικός μας Hal9000, που βάζει στο δισάκι του όλα τα απαραίτητα (σκηνή, υπνόσακο, λάπτοπ, κινητό, φορτιστές, το τυχερό αρκουδάκι του κλπ) και ετοιμάζεται, για πρώτη φορά στη ζωή του, να κατασκηνώσει έξω από το κατάστημα της Apple στο Λονδίνο.Σκοπός του ταξιδιού, που πραγματοποιείται με την ευγενική χορηγία του electroworld.gr, δεν είναι μόνο αυτή καθαυτή η απόκτηση του iPhone 5, αλλά και η προσπάθεια να σας μεταφέρουμε το κλίμα που επικρατεί έξω από το κατάστημα όλες αυτές τις μέρες της αναμονής: Πώς περνά κανείς την ώρα του στημένος επί τρεις μέρες σε μία ουρά; Πως ικανοποιεί τις βασικές του ανάγκες χωρίς να χάσει τη σειρά του; Αξίζει να κουβαλάς μαζί σου ταπεράκια ή μήπως είναι προτιμότερο να στηριχτείς αποκλειστικά στα αγγλικά delivery; Απάντηση σε όλα αυτά και σε ακόμη περισσότερα ερωτήματα θα επιχειρήσουμε να σας δώσουμε μέσω ενός μαραθώνιου live blogging, όπου ο Hal9000 θα μας περιγράφει συνεχώς τις εμπειρίες του μέχρι να πιάσει επιτέλους στα χέρια του την πολυπόθητη συσκευή. Εσείς, από την πλευρά σας, μπορείτε ελεύθερα να σχολιάζετε την κατάντια του. Site: http://www.insomnia.gr/liveblog/28-london-calling-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%AC-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF-iphone-5/%27%5DLiveblog:'>Liveblog: στην ουρά για το iPhone 5
halill Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Καλη φαση πιστευω θα εχουμε πολυ γελιο προσοχη στιην ουρα και τα (τρενακια) καλη επιτυχια στον φιλο 6
Bigi444444 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Πείτε μου ότι δεν τη διάβασα τη 2η παράγραφο, όχι πείτε μου....!!! 15
Δημοφιλής ανάρτηση stm00192 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Αρχίζει και μου θυμίζει κεντρικό δελτίο του star το insomnia.... 39
firewalker Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Αστείο (και ηλίθιο) μου φαίνεται να περιμένει κάποιος με τις μέρες έξω από ένα μαγαζί για ένα gadget. Έβλεπα ένα ρεπορτάζ στις ειδήσεις για αυτό. Από την Δευτέρα έχουν πιάσει θέση. 17
Δημοφιλής ανάρτηση nemesiskp Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 40
mikegad Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 κρίμα...ελπίζω να μην το ξανακάνετε ποτέ 16
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Αν υπήρχε πλήκτρο "Δεν μου αρέσει καθόλου!" θα μάζευε πάρα πολλά αυτή η ανάρτηση!!! Απλά τραγικό.
mescaline Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Πώς περνά κανείς την ώρα του στημένος επί τρεις μέρες σε μία ουρά; χμμμμμμ 7
kuzko21 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Αξίζει να κουβαλάς μαζί σου ταπεράκια ή μήπως είναι προτιμότερο να στηριχτείς αποκλειστικά στα αγγλικά delivery; definitely NOT. 1
kirileman Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Α ρε hal survivorman. Sent from my GT-I9100 using Insomnia 1
Members gsarig Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Members Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Δε νομίζω να διαφωνεί κανείς (ούτε και ο ίδιος ο Hal9000 από όσο ξέρω) ότι το να στήνεται κανείς σε μια ουρά επί 3 ή και περισσότερες μέρες για να αγοράσει πρώτος ένα κινητό είναι αστείο (με την κακή έννοια) φαινόμενο. Ο βασικός στόχος αυτής της αποστολής δεν είναι τόσο το να πάρουμε στα χέρια μας το iPhone 5 (σε αυτή την περίπτωση δεν θα μπαίναμε στον κόπο του live blogging), όσο κυρίως το να αποκτήσουμε μια εικόνα από πρώτο χέρι για το κλίμα που επικρατεί στο διάστημα της αναμονής. Να δούμε ποιοί είναι τελικά όλοι αυτοί που πηγαίνουν (γιατί δεν μπορώ να φανταστώ ότι είναι όλοι τους απλά fanboys), γιατί το κάνουν, πώς περνούν τον χρόνο τους μέχρι να ανοίξουν οι πόρτες του καταστήματος αλλά ακόμη και πώς τους αντιμετωπίζουν οι περαστικοί. 9
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα