Stavmitsos Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Καλησπερίζω την κοινότητα! Λοιπόν, είμαι έτοιμος να παραγγείλω μια νέα σύνθεση για την κοπέλα μου με την ευκαιρία της νέας σχολικής χρονιάς.Θέλουμε οθόνη + κουτί στα 600€. Ειδικά προγράμματα κτλπ δεν έχουμε, τον θέλουμε απλά αστέρι στις καθημερινές δουλείες! Θέλω λοιπόν τη γνώμη σας για τις 2 παρακάτω συνθέσεις, και βασικά να μου πείτε ποιος επεξεργαστής θεωρείται καλύτερος για την δουλεια που τον θέλουμε. Να προσθέσω ότι στις τιμές προσθέτουμε 16% ΦΠΑ λόγω αγοράς με τιμολόγιο στη Σάμο. (ΦΠΑ παραμεθωριου) Δηλαδή, η amd βγαίνει 577, ενώ η intel 613. Για να γλυτώσω κανένα ταλιράκι ακόμα μήπως να πήγαινα σε Β75 socket? Απαραίτητο το sata 3. Ευχαριστώ πολύ!
ninos30 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Τα γνωστά. Γιαυτά που θέλετε να κάνετε και οι 2 σας καλύπτουν. Ο Fusion έχει καλύτερη VGA για ένα ελαφρύ gaming. Αν πας εκεί πάρε τον 3850 και όχι τον 3870k. Ίδια APU έχουν και δεν έχει νόημα το OCing σε τέτοιες CPU
Stavmitsos Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Σαν σύνθεση γενικότερα, είναι εντάξει;
terry308 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Τα γνωστά. Γιαυτά που θέλετε να κάνετε και οι 2 σας καλύπτουν. Ο Fusion έχει καλύτερη VGA για ένα ελαφρύ gaming. Αν πας εκεί πάρε τον 3850 και όχι τον 3870k. Ίδια APU έχουν και δεν έχει νόημα το OCing σε τέτοιες CPU Η κάρτα γραφικών τους ανεβαίνει , ο 3870Κ είναι αστέρι (δες υπογραφή)
Stavmitsos Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Οπότε να προχωρήσω με την intel + http://www.mgmanager.gr/asus_p8b75m_le_s1155_ddr_usb_0_uatx_0mibia0g0eay0dz/el/pid/7541/ ?
ninos30 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Σου απάντησα στο άλλο post. Ως συνθέσεις είναι εντάξει. Αν πας τελικά με Intel, δεν θα έχεις VGA για gaming (ελαφρύ). Εκτός αν σκοπεύεις να βάλεις αυτόνομη αργότερα To ξέρω Terry ότι μαζί με τον CPU κλοκάρεις και την APU, Αλλά δεν ξέρω αν έχει νόημα να το κάνεις αυτό στην 6550. Εσύ βέβαια τον έχεις και ξέρεις καλύτερα.
Stavmitsos Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Δε με ενδιαφερει το gaming. Πολυ ελαφρια πραγματα θελουμε. Αργοτερα αν χρειαστει προσθετω. Ευχαριστω πολυ λοιπον!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα