Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια πριν ποσταρω εδω εψαξα αρκετα στο google και δε βρηκα κατι.και αρχιζω και πιστευω οτι μπορει να ειμαι απο τους μονους που εχουνε το εξης προβλημα.

στο pc μεσα εκτος απο τον ssd του συστηματος εχω και 4-5 hdds για backup.

επειδη χρησιμοποιω το pc αρκετες ωρες εχω ενεργοποιησει εδω και αρκετους μηνες την συγκεκριμενη επιλογη στα power options "turn off hard disk after".οντως δουλευε πολυ καλα και συγκεκριμενα ακουγα τα τσαφ των δισκων.

εδω και μερικες εβδομαδες ομως παρατηρησα οτι οι δισκοι δεν κλεινουνε.δεν εχω καμια εφαρμογη που να τους δεσμευει και μου εχει κανει τρομερη εντυπωση.οσες φορες και να πατησω apply στην επιλογη δειχνει οτι ειναι ενεργη στα 5 λεπτα ας πουμε που το εχω βαλει αλλα δεν κανει τιποτα.

παιζει κανενα ρολο που εχω ολους τους δισκους σε achi mode?

ας απαντησει καποιος ειδικος παρακαλω.

ευχαριστω

(παρακαλω ενας moderator ας μετακινησει το post στην ενοτητα των windows γιατι εκανα λαθος.ευχαριστω)

Δημοσ.

ποια windows εχεις?

εχω την αισθηση οτι κατι παιζεται με τα windows αν ειναι τα 7αρια μου το εκανε και εμενα και κατι μου εκανε το antivirus σκαναρε συνεχεια για καποιο λογο

Δημοσ.

ποια windows εχεις?

εχω την αισθηση οτι κατι παιζεται με τα windows αν ειναι τα 7αρια μου το εκανε και εμενα και κατι μου εκανε το antivirus σκαναρε συνεχεια για καποιο λογο

windows 7 64 bit. δεν ειναι το antivirus γιατι το εχω κλειστο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...