villa.romas Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Δεν γινόταν να μου δώσει τις 2χρωμίες με χαρακτηριστικά 8x? πφφφ... Λατρεύω το Μπλε 8S αλλά να πάω από 4.7" σε 4" είναι βαρύ :/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Δε ξέρω πως θα τα βγάλει πέρα η apple με όλα αυτά τα WP κινητά? Γιατί το "smooth" και το "just work",μολις τους τελείωσε και αυτό! Γιατί τέτοιο (οφτόπικ) ζόρι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Γιατί τέτοιο (οφτόπικ) ζόρι; Μια φυσιολογικη και ανθρωπινη απορια! Να μη τη κανω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marios32 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Μια αναθεματισμένη κάμερα δεν μπορούνε να βάλουνε μπροστά ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Timonkaipumpa Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Μια φυσιολογικη και ανθρωπινη απορια! Να μη τη κανω? Ε.. φυσικά και είναι φυσιολογικό και ανθρώπινο να βλέπεις παντού συσχετίσεις με την apple... όπως κάνανε τόσοι που ποστάρανε πριν από εσένα σε αυτό το θέμα Ωραία φάση πρέπει να είναι τα tiles... Αλλά προβληματίζομαι με όλη αυτή την άμεση και ψιλό χύμα πρόσβαση σε παραμετροποίηση που δίνει η MS. Όχι ότι είναι κακό, αλλά μέχρι τώρα, και μιλώντας κατά βάση με προσωπική εμπειρία, δεν την είχε κάνει να δουλεύει εντελώς απροβλημάτιστα. Πάντως, είναι μία νέα πρόταση στην αγορά. Να δούμε και την τιμή του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
c4lex Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Δε ξέρω πως θα τα βγάλει πέρα η apple με όλα αυτά τα WP κινητά? Γιατί το "smooth" και το "just work",μολις τους τελείωσε και αυτό! Πιθανότατα θα δώσει και στους 3 αγοραστές των WP κινητών από ένα δεκάρικο, για να αγοράσουν ένα αξιοπρεπές τηλέφωνο. :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
moses Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 αλλη μια φωτογραφια του HTC... ουπς,σορυ,ειναι του Lumia 920 Βασικά το lumia 920 δεν θα βγει σε αυτό το μπλε χρωμα που είναι φοβερό όπως του 800 μεγάλη πατάτα νομίζω για τη nokia. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Βασικά το lumia 920 δεν θα βγει σε αυτό το μπλε χρωμα που είναι φοβερό όπως του 800 μεγάλη πατάτα νομίζω για τη nokia. Και όμως στο τελευταίο βίντεο για το red bull app κάνει σε ένα split second την εμφάνιση του ένα cyan lumia 920.... κάτι σαν teaser Site: PHOTOS & VIDEO: The Windows Phone 8X and 8S by HTC από το windows phone blog Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
privateer Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 @wpcentral: HTC 8X steps up to the plate: First camera images and video sample http://t.co/AFBTmHiA #windowsphone 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα