Atakas Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 ειδα αυτο και μαλλον θα παω για την 650 ας ειναι πιο ακριβη εχει διαφορες σοβαρες κατ"εμενα http://snapsort.com/...-Canon-EOS-650D Σχετικά με την 650D η οθόνη αφής και ο DIGIC 5 είναι οι μόνες "σημαντικές" αλλαγές - δεν αξίζουν τη διαφορά τιμής imho Επίσης η Canon είναι μία από τις εταιρίες που έχει αναστείλει την παραγωγή σε αρκετά εργοστάσια λόγω των επεισοδίων Κίνα vs Ιαπωνία - αν συνεχιστεί η κατάσταση για καιρό πιστεύω θα κρατήσει ψηλά τις τιμές για περισσότερο καιρό από το συνιθισμένο Τους έχω στείλει email από χθές που ρωτάω για το θέμα της εγγύησης και περίπου πόσο διάστημα θα κάνουν για να στείλουν την μηχανή και απάντηση ακόμα δεν έχω λάβει. ΥΓ: Μάλλον θα περιμένω να πάρω την 650 αργότερα (μιλάμε για μηχανή που έχει ένα 3μηνο στην αγορά και η τιμής της είναι υψηλή προς το παρών). Εάν η 600D είναι ΟΚ από θέμα εγγύησης (δεν ξέρω αν η canon κάνει διαχωρισμό εγγυήσεων EU - US) καλύτερα να πάρεις αυτή + ένα φακό ακόμα Από την άλλη εάν η λήψη video 60fps, οι full manual ρυθμίσεις σε αυτό και η χρήση εξωτερικού mic δεν αποτελούν κύρια ασχολία σου (κοινώς εάν το 90%+ θα είναι φωτογραφίες) διάβασε λίγο για την D5100, υπερέχει σημαντικά στον τομέα αυτό. Δεν χάνεις τελείως τη δημιουργικότητα στο video - στη Nikon μπορείς να έχεις manual aperture, απλά απαιτεί μία παραπάνω διαδικασία. Επίσης, κατά πολλά reviews, ο kit 18-55 βγάζει καλύτερα αποτελέσματα στη Nikon (συγκριτικά με 600/650d και τον αντίστοιχο φακό), υπάρχει ο καταπληκτικός 35mm f1.8 σε φοβερή τιμή και έχει 2 χρόνια εγγύηση σαν εταιρία. Τέλος στο χέρι (μου) οι T/Rebel σειρές της canon φαίνονται να είναι λιγότερο ποιοτικές, το πλαστικό που χρησιμοποιούν είναι σκληρό και το νιώθεις φτηνό. Ανυπομονούσα να ανακοινωθεί η 650D πρίν το καλοκαίρι για να δώ πώς και τί.. Μόλις βγήκαν τα επίσημα στοιχεία πήρα τη Nikon (μπορείς να πάρεις μία καρτούλα SDHC μαζί και να πας σε ένα Media Markt που τις έχουν σε display να τραβήξεις μερικές δοκιμαστικές φωτογραφίες σε ίδιες ρυθμίσεις για να τις μελετήσεις)
akisk Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Σχετικά με την 650D η οθόνη αφής και ο DIGIC 5 είναι οι μόνες "σημαντικές" αλλαγές - δεν αξίζουν τη διαφορά τιμής imho Χμμ διαφωνώ. Έχει επίσης πολύ αναβαθμισμένο σύστημα AF (9 cross type points, ίδιο με της 60d) και 5fps burst rate (vs 3.7 της παλιάς). Δύο χαρακτηριστικά που ποτέ δεν περιμέναμε να δούμε σε Rebel.
Salvation81 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Παιδες εγω εχω μια παλια σχετικα Ε-410 της Olympus αλλα επειδη δεν βγαζει καλες φωτος οταν εχει εντονο φως ποια προτεινετε να παρω ? Nikon η Canon ?
Atakas Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Χμμ διαφωνώ. Έχει επίσης πολύ αναβαθμισμένο σύστημα AF (9 cross type points, ίδιο με της 60d) και 5fps burst rate (vs 3.7 της παλιάς). Δύο χαρακτηριστικά που ποτέ δεν περιμέναμε να δούμε σε Rebel. Επειδή συνήθως χρησιμοποιώ μόνο το κέντρο σαν focus point, με νοιάζει μόνο αυτό να είναι cross type Όσον αφορά το continuous drive, πάσχει σε buffer, οπότε τί να το κάνεις εάν έχει μικρή διάρκεια.. Sony Nex-5n είναι εξίσου καλή επιλογή εάν θες γρήγορο AF και 10fps burst αν θυμάμαι καλά..
anticlimatix Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Καλησπέρα, Τελικά την έχει παραλάβει κανείς ή όχι ακόμα, κι αν όχι, υπάρχει καμία ενημέρωση για το πότε θα παραδοθούν; Ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα