Atakas Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Ρωτήστε τί είδους εγγύηση έχει πρίν την πάρετε.. Εγώ προτίμησα μία D5100
crisimon Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 ειδα αυτο και μαλλον θα παω για την 650 ας ειναι πιο ακριβη εχει διαφορες σοβαρες κατ"εμενα http://snapsort.com/compare/Canon-600d-vs-Canon-EOS-650D
Salvation81 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Ενα ακομα απο τα "καταστηματα" που τα παραγγελνουν απο εξωτερικο....Με λιγα λογια το ποτε και ποσοι θα την παραλαβουν ειναι η ερωτηση.....
beez Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 το θεμα ειναι τι θα γινει αν χρειαστείς κάτι στη εγγύηση. θα σε καλύψει η ελληνική αντιπροσωποια η θα σφυρίζει αδιάφορα?
lallasgr Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Εννοείται ότι η εγγύηση δίνεται από την ελληνική αντιπροσωπία. Ένας Έλληνας δηλαδή που θα πάει στην Αγγλία ταξίδι και θα αγοράσει μια camera δεν θα έχει εγγύηση στην Ελλάδα?Η αντιπροσωπία δεν βλέπει από που την αγόρασες αλλά αν έχιε εγγύηση. Γιαυτό και σε μαγαζιά που πουλάνε φωτογραφικές σου λένε η εγγύηση δίνεται από την canon απευθείας. Όπως με όλα τα ηλεκτρονικά είδη.
tsoumi Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Εννοείται ότι η εγγύηση δίνεται από την ελληνική αντιπροσωπία. Ένας Έλληνας δηλαδή που θα πάει στην Αγγλία ταξίδι και θα αγοράσει μια camera δεν θα έχει εγγύηση στην Ελλάδα?Η αντιπροσωπία δεν βλέπει από που την αγόρασες αλλά αν έχιε εγγύηση. Γιαυτό και σε μαγαζιά που πουλάνε φωτογραφικές σου λένε η εγγύηση δίνεται από την canon απευθείας. Όπως με όλα τα ηλεκτρονικά είδη. Αν η μηχανη είναι παραεισαγωγής, δηλαδή οχι της ελληνικής αντιπροσωπείας , δεν θα αναγνωρίσουν την εγγυηση. Το πρώτο πράγμα που ελέγχουν είναι το serial number αν ειναι δικό τους. 1
runner69 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Εννοείται ότι η εγγύηση δίνεται από την ελληνική αντιπροσωπία. Ένας Έλληνας δηλαδή που θα πάει στην Αγγλία ταξίδι και θα αγοράσει μια camera δεν θα έχει εγγύηση στην Ελλάδα?Η αντιπροσωπία δεν βλέπει από που την αγόρασες αλλά αν έχιε εγγύηση. Γιαυτό και σε μαγαζιά που πουλάνε φωτογραφικές σου λένε η εγγύηση δίνεται από την canon απευθείας. Όπως με όλα τα ηλεκτρονικά είδη. Μην λετε αυτα τα "εννοειται" γιατι παιρνετε κοσμο στο λαιμο σας. Ρωτηστε πρωτα και ζητηστε γραπτως το τι γινεται με την εγγυηση. Αυτα που ερχονται και παιρνανε απο την ελληνικη αντιπροσωπεια της canon,την intersys, εχουν και ελληνικο manual μεσα. Τα παραεισαγωγης, δηλαδη Αμερικα κλπ., δεν δεχεται η intersys να τα επισκευασει και μπλεκεις. Για αυτο τα καταστηματα με παραεισαγωγη δινουν εγγυηση καταστηματος και οχι αντιπροσωπειας. 1
Vasilis 07 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Τους έχω στείλει email από χθές που ρωτάω για το θέμα της εγγύησης και περίπου πόσο διάστημα θα κάνουν για να στείλουν την μηχανή και απάντηση ακόμα δεν έχω λάβει. ΥΓ: Μάλλον θα περιμένω να πάρω την 650 αργότερα (μιλάμε για μηχανή που έχει ένα 3μηνο στην αγορά και η τιμής της είναι υψηλή προς το παρών).
lallasgr Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Μην λετε αυτα τα "εννοειται" γιατι παιρνετε κοσμο στο λαιμο σας. Ρωτηστε πρωτα και ζητηστε γραπτως το τι γινεται με την εγγυηση. Αυτα που ερχονται και παιρνανε απο την ελληνικη αντιπροσωπεια της canon,την intersys, εχουν και ελληνικο manual μεσα. Τα παραεισαγωγης, δηλαδη Αμερικα κλπ., δεν δεχεται η intersys να τα επισκευασει και μπλεκεις. Για αυτο τα καταστηματα με παραεισαγωγη δινουν εγγυηση καταστηματος και οχι αντιπροσωπειας. Βασικά επειδή έχω φέρει φωτογραφική από Αμερική και μετά από 4 χρόνια έβγαλε πρόβλημα στον αισθητήρα, την πήγα στη Sony και μου την επισκεύασε δωρεάν χωρίς καν να ασχοληθούν από που την έχω αγοράσει. Αυτή την εμπειρία είχα εγώ γιαυτό έγραψα αυτά που έγραψα. Τώρα αν στην canon δρουν διαφορετικά η αλήθεια είναι ότι δεν το ξέρω. Αλλά με αυτή τη λογική θα πρέπει να φοβόμαστε τα πάντα γύρω μας και ότι θα μας βάλουν από την εγγύηση για τον χ ψ λόγο. Τέλος πάντων. Η μηχανή αυτή θεωρείται από τις κορυφαίες με αποτελέσματα που δεν βγάζουν άλλες μηχανές. Η τιμή είναι τρομερή που δίνει το groupon. Όποιος θέλει την παίρνει, όποιος δεν θέλει ας δώσει 150ευρώ πάνω να την πάρει από Ελλάδα. Λογικά σε λίγες μέρες εγώ θα την έχω στα χέρια μου. Όταν έρθει θα κοιτάξω να ενημερώσω εδώ και να αναφέρω τα αποτελέσματα.
runner69 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Βασικά επειδή έχω φέρει φωτογραφική από Αμερική και μετά από 4 χρόνια έβγαλε πρόβλημα στον αισθητήρα, την πήγα στη Sony και μου την επισκεύασε δωρεάν χωρίς καν να ασχοληθούν από που την έχω αγοράσει. Αυτή την εμπειρία είχα εγώ γιαυτό έγραψα αυτά που έγραψα. Τώρα αν στην canon δρουν διαφορετικά η αλήθεια είναι ότι δεν το ξέρω. Αλλά με αυτή τη λογική θα πρέπει να φοβόμαστε τα πάντα γύρω μας και ότι θα μας βάλουν από την εγγύηση για τον χ ψ λόγο. Τέλος πάντων. Η μηχανή αυτή θεωρείται από τις κορυφαίες με αποτελέσματα που δεν βγάζουν άλλες μηχανές. Η τιμή είναι τρομερή που δίνει το groupon. Όποιος θέλει την παίρνει, όποιος δεν θέλει ας δώσει 150ευρώ πάνω να την πάρει από Ελλάδα. Λογικά σε λίγες μέρες εγώ θα την έχω στα χέρια μου. Όταν έρθει θα κοιτάξω να ενημερώσω εδώ και να αναφέρω τα αποτελέσματα. Υπηρχε φωτογραφικη που ειχε 4 χρονια εγγυηση ή το δεχτηκαν εκτος εγγυησης; Δεν εχω λογο να σε αμφισβητησω αν και μου φαινεται απιστευτο σαν γεγονος αυτο που λες. Ωστοσο το οτι δεχτηκε την δωρεαν επισκευη η σονυ δεν σημαινει οτι συμβαινει και με τους αλλους. Και κατι αλλο, υπηρχε γενικο προβλημα στο μοντελο με τον αισθητηρα και ειχε βγαλει καμια ανακοινωση η sony; Γιατι σε τετοιες περιπτωσεις τα πραγματα αλλαζουν και τοτε θα μπορουσες να το αντικαταστησεις ανα πασα στιγμη οσα χρονια και να εχουν περασει απο τη ληξη της εγγυησης και ενδεχομενως και ασχεττα απο που την ειχες παρει. Ειχε βγαλει σχετικη ανακοινωση η μαμα canon πριν καποια χρονια για τον αισθητηρα ορισμενων μοντελων.
Salvation81 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Η Intersys εχει θεμα με τις εγγυησεις οπως εχουν παρα πολλες αντιπροσωπειες οταν προκειται για προιον παραεισαγωγης αλλα συνηθως οταν πχ πηρες καμερα απο Αμερικη η απο Ασια και τους την πας για εγγυηση. Αν εχει Πανευρωπαικη εγγυηση δεν εχεις θεμα αν την αγορασες πχ απο Αγγλια. Περα απο αυτο ομως με 580ε την φερνει καποιος ανετα απο Γερμανια και προσωπικα αν την ηθελα θα το προτιμουσα απο το να πεσω θυμα καθυστερησεων οπως θα γινει με το 90% οσων την παρουν απο το Groupon (μακαρι να βγω λαθος αλλα το εχουμε δει 10000 φορες αυτο).
Vasilis 07 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Περα απο αυτο ομως με 580ε την φερνει καποιος ανετα απο Γερμανια και προσωπικα αν την ηθελα θα το προτιμουσα απο το να πεσω θυμα καθυστερησεων οπως θα γινει με το 90% οσων την παρουν απο το Groupon (μακαρι να βγω λαθος αλλα το εχουμε δει 10000 φορες αυτο). Ωραία αυτά που λές αλλά amazon.de που κοίταξα http://www.amazon.de/Canon-SLR-Digitalkamera-Megapixel-schwenkbares-Display/dp/B004MKNBJG/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1348298961&sr=8-1 με τα μεταφορικά βγαίνει 634,75 . Πού την έχεις βρεί 580 ?
Salvation81 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Μπορεις να την βρεις σε πληθωρα μαγαζιων μεσω idealo.de και αλλα πολλα.
Vasilis 07 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Και από idealo.de δεν νομίζω εδώ να ισχύει η εγγύηση
Salvation81 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Βασικα το idealo ειναι σαν το skroutz, δεν ειναι μαγαζι. Μια χαρα ισχυει παντως αν εχει πανευρωπαικη, μπορεις να ρωτησεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα