geioannou Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Και πολυ καλη μνημη.... και σε ποιο πεδιο του βαζω τον επεξεργαστη που θελω να μου τεσταρει ! εψαξα αλλα δεν το βρίσκω !
billstamaniac Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 ερωτηση εχοντς επιλεξει ως τροπο αποστολης super saver τι σημανει αυτο μου στελενει ειδοποιηση τα ΕΛΤΑ κ παω κ το παιρνω απο το ταχυδρομειο ή έρχεται με courier σπιτι ;;
PETROS13 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 ερωτηση εχοντς επιλεξει ως τροπο αποστολης super saver τι σημανει αυτο μου στελενει ειδοποιηση τα ΕΛΤΑ κ παω κ το παιρνω απο το ταχυδρομειο ή έρχεται με courier σπιτι ;; εξαρτάται με τον τρόπο που θα το στείλει. αν στείλει με Royal Mail ή Deutch post dhl ή οτιδήποτε χωρίς tracking number θα σου έρθει ειδοποίηση από ταχυδρομείο εκτός αν ήταν μικρό δεματάκι που θα ερχόταν κανονικά. αν υπάρχει tracking number τότε θα σου έρθει κανονικά στο σπίτι
Teisos Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Αποστάλθηκε, αναμένεται 26 του μηνός να έχει φτάσει!
Πέτρος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Κι από εδώ τα ίδια, και μάλιστα με DHL, οπότε το περιμένω σπίτι! edit: Έφτασε, σε μια ημέρα! Απλή λιτή και απέριττη συσκευασία, με μόνο το recovery media μεσα κι ένα manual. Να σημειωθεί πως έχει τον αγγλικό τύπο καλωδίου πρίζας, χρειάζεται είτε αντάπτορα είτε καλώδιο - μικρό το κακό. Άνοιξε, λειτούργησε (αθόρυβα) και ήδη ρυθμίζεται στα μέτρα μου. Πλαστικό, παντού, σχετικά καλής ποιότητας πιστεύω, αλλά για βαριά χρήση δεν ενδείκνυται. Το πληκτρολόγιο είναι πολύ άνετο σε μέγεθος και διάταξη, αλλά το touchpad είναι λίγο "δυσκίνητο". Εμφανισιακά, αρκετά κομψό (περί ορέξεως βέβαια...), εμένα με ικανοποιεί. Τις ευχαριστίες μου και πάλι στον topic starter. Επεξ/σία 25 Σεπτεμβρίου 2012 από Πέτρος
geioannou Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 μπορεις να αναφερεις τι γινεται με την εγγύηση μιας και εχεις μπει στην διαδιακασια ?
billstamaniac Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Κι από εδώ τα ίδια, και μάλιστα με DHL, οπότε το περιμένω σπίτι! edit: Έφτασε, σε μια ημέρα! Απλή λιτή και απέριττη συσκευασία, με μόνο το recovery media μεσα κι ένα manual. Να σημειωθεί πως έχει τον αγγλικό τύπο καλωδίου πρίζας, χρειάζεται είτε αντάπτορα είτε καλώδιο - μικρό το κακό. Άνοιξε, λειτούργησε (αθόρυβα) και ήδη ρυθμίζεται στα μέτρα μου. Πλαστικό, παντού, σχετικά καλής ποιότητας πιστεύω, αλλά για βαριά χρήση δεν ενδείκνυται. Το πληκτρολόγιο είναι πολύ άνετο σε μέγεθος και διάταξη, αλλά το touchpad είναι λίγο "δυσκίνητο". Εμφανισιακά, αρκετά κομψό (περί ορέξεως βέβαια...), εμένα με ικανοποιεί. Τις ευχαριστίες μου και πάλι στον topic starter. αν μπορεις οταν το ψαχουλεψεις κανε μας ενα mini - review κ με καμια φωτο αν υπαρχει η δυνατοτητα τα αξιζει δηλ τα λεφτα του ;;
Moderators matrixxx Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Κι από εδώ τα ίδια, και μάλιστα με DHL, οπότε το περιμένω σπίτι! edit: Έφτασε, σε μια ημέρα! DHL αποκλειεται να ηταν, UPS ηταν. Σας τα ειχα πει τα ευχαριστα απο νωρις νωρις. Μεγειες! Αν φυγει απο Αγγλια θα σας ερθει με UPS 99.99% (σε 2 μερες, 1+1)
terry308 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Με ups έρχεται όντως .. όπως ήρθε και σε εμένα το xfx τροφοδοτικό μου
petrossss Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 279 λιρες τωρα....ακυρο παταω να το παρω και δεν το βγαζει...
Πέτρος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Με DHL ήρθε. Όσο για λεπτομέρειες, δύσκολα θα προλάβω σύντομα. Κάποιες φώτο, ίσως το Σ/Κ αν δε δουλεύω. Επεξ/σία 26 Σεπτεμβρίου 2012 από Πέτρος
terry308 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Εμένα το τροφοδοτικό xfx 450 ξεκίνησε από Αγγλία , πήγε Γερμανία , Αθήνα και μετά ήρθε Βέροια
gr234567 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Με DHL ήρθε. αυτή είναι ταχύτητα και επαγγελματισμός, ούτε μια μέρα από αγγλία!! καλορίζικο γείτονα!
snakes Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Εάν το παραγγείλω σήμερα σε ποια τιμή θα το πάρω γιατί έχω μπερδευτεί λίγο... Επίσης, ποιοι είναι οι τρόποι πληρωμής. Δεν έχω αγοράσει τίποτα από το εξωτερικό και δεν ξέρω πως δουλεύει το όλο ''σύστημα'' αν υπάρχει κάποιος που το έχει πάρει και συνεπώς γνωρίζει, ας απαντήσει!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα