Konstantin77 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Παιδιά επειδή ψήθηκα να το πάρω το εν λόγω λάπτοπ αξίζει τα χρήματα του; Εγώ προσωπικά το χρειάζομαι για καθημερινή χρήση (λόγω δουλειάς), σερφάρισμα και καμία ταινία. Θα μου κρατήσει δλδ κάποια χρόνια; έτσι φαίνεται, γενικά η samsung ειναι πιο αξιόπιστη από αλλες εταιρίες. Αλλά για αυτό ειναι και η εγγύηση... από εκέι και πέρα είναι καινούριο επεξεργαστής με 32nm ολοκλήρωση και έχει καλά σχόλια.
PETROS13 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Προσωπικά πιστεύω ότι για τα λεφτά του είναι καλή ευκαιρία. 6 gb ram είναι καλά για λαπτοπ. επεξεργαστής για τη χρήση που το θες φτάνει και περισσεύει και έχεις και μια συμπαθητική κάρτα γραφικών ενσωματωμένη!
katcos Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 όσοι το σκέφτεστε χτυπήστε το τώρα γιατί δε το βλέπω να κρατάει για πολύ ακόμα αυτή η τιμή Η τιμή στο amazon φαίνεται να είναι η ίδια χωρίς διακύμανση από τελος Ιουλιου http://uk.camelcamel...oduct_link_wtpl sorry εχει ειπωθεί ήδη...
Teisos Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Παρήγγειλα και εγώ ένα για μία φίλη που ήθελε να πάρει ένα λάπτοπ δώρο στην αδερφή της ( καταξοδεύτηκε lol). Αυτό με τον 1 χρόνο εγγύηση του amazon δεν ήξερα, και τα 2 συνολικά του λάπτοπ από Samsung. Ρε παιδιά, πού αναφέρονται οι εγγυήσεις στο amazon; katcos, μπήκε και νωρίτερα το λινκ από camel.
katcos Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 katcos, μπήκε και νωρίτερα το λινκ από camel. Ωπ δεν το πρόσεξα ....
tiniakos Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Να τονιστεί ότι δεν έχει Ελληνικό πληκτρολόγιο!!!
@topos Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Παντως (τουλαχιστων εγω μπερδευτικα αρχικα) ο συγκεκριμενος cpu δεν ειναι τετραπυρηνος οπως οι προηγουμενοι Α6. Βρισκετε αναμεσα σε Β950 κ Β960 απο αποψη αποδοσης. Αναρωτιεμαι εαν η ενσωματωμενη καρτα γραφικων ειναι καλυτερη απο την hd4000 των ivy bridge...? Y.Γ Ειναι τελικα μερικα κλικ χειροτερη απο την Hd4000.
DeKaLoUdiS Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 πριν 20 λεπτα ειχε ακομα την τιμη που εδωσε ο t.s αλλα απ οτι βλεπω αλλαξε :/
2koykoy Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Τυχεροί όσοι το παράγγειλαν παιδιά;; η λέτε να παίξει καμιά ανάλογη προσφορά με intel;;
sokelas Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Να βάλεις σωστά την διεύθυνση και τίποτα άλλο. Α επίσης πλήρωσε σε gbp όχι σε ευρώ, θα βγεί μερικά ευρώ φθηνότερα. αυτο γιατι γινεται? εχουν αλλη ισοτιμια αυτοι στο amazon μεταξυ gbp -euro?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα