kistos Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Απο ότι μπορω να καταλάβω το λάπτοπ δεν εχει εγγύηση, έτσι; Δεν γράφει κάτι στην περιγραφή. Sent from my iPhone using Insomnia
fylatos Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Απο ότι μπορω να καταλάβω το λάπτοπ δεν εχει εγγύηση, έτσι; Δεν γράφει κάτι στην περιγραφή. Sent from my iPhone using Insomnia Η αμαζον δίνει ένα έτος εγγύηση η ίδια σε όλα τα ηλεκτρονικά και μετά έχεις άλλο ένα από την samsung
kistos Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Δηλαδή φίλε μου αν πάθει κάτι θα πρέπει να σταλεί στο εξωτερικό ή και από κάποια αντιπροσωπεία εδώ στην Ελλάδα;
PETROS13 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Δηλαδή φίλε μου αν πάθει κάτι θα πρέπει να σταλεί στο εξωτερικό ή και από κάποια αντιπροσωπεία εδώ στην Ελλάδα; και στην Ελλάδα,η Samsung το δέχεται.Βέβαια μπορείς να πάρεις τηλέφωνο να το επιβεβαιώσεις.
fylatos Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Και στην Ελλάδα, απλά αν θες μπορείς να το πας μέσω αμαζον (όχι να το στείλεις στην Αγγλία, απλά να ενημερώσουν αυτοί την αντιπροσωπεία) για να γίνει η δουλειά σου πιο γρήγορα.
Stavmitsos Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Επειδή είναι η πρώτη φορα που θα παραγγείλω απο αμαζον, υπαρχει κατι που πρεπει να προσεξω;
fylatos Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Επειδή είναι η πρώτη φορα που θα παραγγείλω απο αμαζον, υπαρχει κατι που πρεπει να προσεξω; Να βάλεις σωστά την διεύθυνση και τίποτα άλλο. Α επίσης πλήρωσε σε gbp όχι σε ευρώ, θα βγεί μερικά ευρώ φθηνότερα.
Stavmitsos Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Αντικαταβολή δεν παίζει να υποθέσω; α, και είμαι Σαμο, παίζει κανένα ρόλο;
fylatos Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Όχι δεν παίζει ρόλο, τι να την κάνεις την αντικαταβολή; Μην σε κλέψει η αμαζον; Είναι 1000 φορές πιο αξιόπιστη από το κάθε κατάστημα στην Ελλάδα. Αν έχεις πρόβλημα, στην παραγγελία, στην παράδοση, με το προιόν, ανοίγεις το chat και λύνονται όλα σε 1 λεπτό. https://www.amazon.com/gp/help/contact-us/general-questions.html?ie=UTF8&skip=true αν έχεις απορίες άνοιξε ένα chat και μίλα, απαντούν άμεσα στα πάντα. 1
fylatos Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Ναι, απλά τους ενημερώνεις για το ΑΦΜ σου.
Stavmitsos Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Lol! Κάτι τελευταίο. Με τελωνείο θα έχω κανένα θέμα;
fylatos Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Όχι βέβαια, είναι μέσα στην ΕΕ. Δεν θα έχεις καμία πρόσθετη χρέωση εκτός από την αλλαγή του ΦΠΑ από Αγγλικό σε Ελληνικό (μικρή διαφορά) (3%+ στην τιμή προ φόρου)
kistos Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Παιδιά επειδή ψήθηκα να το πάρω το εν λόγω λάπτοπ αξίζει τα χρήματα του; Εγώ προσωπικά το χρειάζομαι για καθημερινή χρήση (λόγω δουλειάς), σερφάρισμα και καμία ταινία. Θα μου κρατήσει δλδ κάποια χρόνια;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα