Προς το περιεχόμενο

Samsung 355V5C 15.6-inch Laptop (AMD A6 4400M 2.7GHz, 6GB RAM, 500GB HDD) - 355€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απο ότι μπορω να καταλάβω το λάπτοπ δεν εχει εγγύηση, έτσι; Δεν γράφει κάτι στην περιγραφή.

Sent from my iPhone using Insomnia

• Απαντ. 218
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Απο ότι μπορω να καταλάβω το λάπτοπ δεν εχει εγγύηση, έτσι; Δεν γράφει κάτι στην περιγραφή.

Sent from my iPhone using Insomnia

Η αμαζον δίνει ένα έτος εγγύηση η ίδια σε όλα τα ηλεκτρονικά και μετά έχεις άλλο ένα από την samsung

Δημοσ.

Δηλαδή φίλε μου αν πάθει κάτι θα πρέπει να σταλεί στο εξωτερικό ή και από κάποια αντιπροσωπεία εδώ στην Ελλάδα;

Δημοσ.

Δηλαδή φίλε μου αν πάθει κάτι θα πρέπει να σταλεί στο εξωτερικό ή και από κάποια αντιπροσωπεία εδώ στην Ελλάδα;

και στην Ελλάδα,η Samsung το δέχεται.Βέβαια μπορείς να πάρεις τηλέφωνο να το επιβεβαιώσεις. :)

Δημοσ.

Και στην Ελλάδα, απλά αν θες μπορείς να το πας μέσω αμαζον (όχι να το στείλεις στην Αγγλία, απλά να ενημερώσουν αυτοί την αντιπροσωπεία) για να γίνει η δουλειά σου πιο γρήγορα.

Δημοσ.

Επειδή είναι η πρώτη φορα που θα παραγγείλω απο αμαζον, υπαρχει κατι που πρεπει να προσεξω;

Να βάλεις σωστά την διεύθυνση και τίποτα άλλο. Α επίσης πλήρωσε σε gbp όχι σε ευρώ, θα βγεί μερικά ευρώ φθηνότερα.

Δημοσ.

Όχι δεν παίζει ρόλο, τι να την κάνεις την αντικαταβολή; Μην σε κλέψει η αμαζον; Είναι 1000 φορές πιο αξιόπιστη από το κάθε κατάστημα στην Ελλάδα. Αν έχεις πρόβλημα, στην παραγγελία, στην παράδοση, με το προιόν, ανοίγεις το chat και λύνονται όλα σε 1 λεπτό.

https://www.amazon.com/gp/help/contact-us/general-questions.html?ie=UTF8&skip=true

αν έχεις απορίες άνοιξε ένα chat και μίλα, απαντούν άμεσα στα πάντα.

• Like 1
Δημοσ.

Όχι βέβαια, είναι μέσα στην ΕΕ. Δεν θα έχεις καμία πρόσθετη χρέωση εκτός από την αλλαγή του ΦΠΑ από Αγγλικό σε Ελληνικό (μικρή διαφορά)

(3%+ στην τιμή προ φόρου)

Δημοσ.

Παιδιά επειδή ψήθηκα να το πάρω το εν λόγω λάπτοπ αξίζει τα χρήματα του; Εγώ προσωπικά το χρειάζομαι για καθημερινή χρήση (λόγω δουλειάς), σερφάρισμα και καμία ταινία. Θα μου κρατήσει δλδ κάποια χρόνια;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...