thesikaleon Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 όταν συνδέω το φλασάκι HUAWEI της wind ανοίγει αυτόματα το πρόγραμμα WIND MOBILE BROADBAND δεν μου ζητάει PIN και όταν πατάω Σύνδεση μου βγάζει το μήνυμα "Η συσκευή αποσυνδέθηκε ή δεν είναι διαθέσιμη" Οπότε δεν ΄μπορώ να κάνω τίποτα μέσ ααπό το πρόγραμμα για να συνδεθώ, αφού φαίνεται τα windows να έχουν αναλλάβει τη διαχείρηση της σύνδεσης. Μου εμφανίζεται στα δίκτυα που βλέπουν τα windows ενα δίκτυο με το όνομα "κλειδωμένο δίκτυο". Επιλέγω σύνδεση και μου ζητάει το pin. Στη συνέχεια ζητάει APN, γράφω gint.b-online.gr και συνδέομαι κανονικά. Με αυτό τον τρόπο έχω μεν internet αλλά παρακάμπτωντας το πρόγραμμα της wind με αποτέλεσμα να μην μπορώ να βλέπω τον όγκο δεδομένων στον μετρητή. έχω win 7 x64 και δεν έχω ιδέα πως προέκυψε το πρόβλημα κάποια ιδέα για να μπορώ να συνδέομαι κανονικά χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα της εταιρίας; ευχαριστώ για τον χρόνο σας
thesikaleon Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 συγνώμη για το spam, αλλά πρέπει να βρω λύση Απο την εταιρία δεν έχουν ιδέα
parsifal Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δοκίμασε την κλασσική λύση: 1. Απεγκατάσταση όλου του σχετικού λογισμικού της WIND/HUAWEI και των σχετικών οδηγών για προσαρμογείς δικτύου από τη Διαχείριση Συσκευών 2. Επανεκκίνηση 3. Επανεγκατάσταση του λογισμικού
thesikaleon Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 το έκανα πριν ποστάρω εδώ αλλά τίποτα η πλάκα είναι ότι λειτουργούσε κανονικά και μετά από ένα update των windows μου βγάζει το πρόβλημα από το google που έκανα μία αναζήτηση έχουν και άλλοι το ίδιο πρόβλημα σε win7 64 δυστυχώς πουθενά δεν βρήκα λύση
jim_p Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Χωρις να εχω ιδεα για το πως δουλευει η καθε εφαρμογη, να επισημανω πως οι εφαρμογες των εταιριων για το mobile internet βασιζονται ΟΛΕΣ σε καποιο .net framework για να παιξουν, οποτε δες αν ειχες καποιο update σε αυτο αυτες τις μερες και απεγκατεσστησε το, αν γινεται. Σαβουροbackends
Latency Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Μήπως δεν πλήρωσες κάναν λογαριασμό, ή έκανες αλλαγή στοιχείων και δεν έκανες επαλήθευση στα κεντρικά τους? το έχω πάθει με Vodafome, είχα ξεχάσει-αργήσει 20 μέρες και ξαξνικά πάταγα σύνδεση και μου έβγαζε ερρορ, ακόμα και φορματ έκανα ο μλκας, όταν μου λέει ο αδερφός μου "ρε, έχεις νετ?, τον λέω όχι, κάτι έχει.. ούτε εγώ λέει ... βασικά ξέχασα να πληρώσω λέει" λολ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα