Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα σε ολους,

θα ηθελα να ρωτησω αν ειναι καλη η παρακατω συνθεση:

Case: Corsair Carbide 400R

Mobo: Asrock Z77 Extreme4 Socket 1155

CPU: Intel Core i5 3570K Ivy Bridge

RAM: Corsair Vengeance DDR3 8GB (2x4GB) Non ECC CL9 1600MHz

GPU: Gigabyte HD7950 3GB DDR5

SSD: OCZ Agility III 120GB Sata III

Optical: Sony DVD+-RW 7280S Dual Layer Sata Black Bulk

Οθονη: Dell U2312HM LED LCD Full HD IPS Panel

PSU: Corsair TX550M

το τροφοδοτικο ειναι ενταξει;; Το χρειαζομαι για δυνατο gaming, και κανα Adobe PS,DW.

Και αργοτερα θα κανω και λιγο OC.

Δημοσ.

Άψογος είσαι αλλά αφού έφτασες ως εδώ, πάρε καλύτερα το tx 650. Περίπου ίδια τιμή έχει. Με τα καλώδια θα το βολέψεις, έχει καλές επιλογές το 400r. Μνήμες πάρε τις χαμηλές για να μην έχεις θέμα με καμιά ψύκτρα.

Δημοσ.

Κοιτα, επειδη ειμαι νεος στο στησιμο θα προτιμουσα το TX550M γιατι ειναι modular και θα μου ερθει πιο ευκολο το cable management. Στο visionstudio εχει μονο το TX650 V2 και οχι το TX650M...

Δημοσ.

Δεν είναι modular, είναι semi modular και μόνο τα sata καλώδια κουμπώνουν. Μια χαρά θα τα καταφέρεις με το κουτί που έχεις. Μην πας στο 550 με 7950 πάνω και προοπτική overclocking. Δεν σου λέω ότι δεν φτάνει, αλλά θα το ζορίσεις παραπάνω χωρίς κανένα λόγο. Έτσι κι αλλιώς, μια φορά θα το κάνεις το cable management, όχι συνέχεια.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν και δεν το θέλω :P , θα υπερθεματίσω στην Σαύρα από πάνω. Μόνο 2 καλώδια κουμπώνουν στο ΤΧ-Μ. Ψιλομούφα δηλαδή. Πάνε στο 650αρη να έχεις λίγο αέρα. Κακό δεν θα κάνεις

Αν θες modular θα πρέπει να δώσεις λίγα παραπάνω και να πας εδώ:

Enermax Power Supply 620W ATX 24 pin Liberty ECO Lot6 ELT620AWT-ECO II

Antec Power Supply 620W ATX 24 pin High Current Gamer HCG-620M

CoolerMaster Power Supply 620W ATX 24 pin Silent Pro M2 RS-620-SPM2

Lepa Power Supply 650W ATX 24 pin G650-MAS

Στα έβαλα με την σειρά που τα θεωρώ εγώ καλύτερα. Όλα όμως είναι καλά/καλύτερα του TX-650. Τα 2 τελευταία είναι και στην τιμή του 550Μ

Το τελευταίο (και πιο φθηνό), είναι ολοκαίνουριο, το φτιάχνει η CWT (top δηλαδή) και έχει GOLD Certification! Review από το 850αρι (το μόνο που βγήκε προς το παρόν γιατί είπαμε είναι καινούριο). Για τους ίδιους λόγους το έβαλα και τελευταίο (νέο και δεν το ξέρουμε καλά ακόμα αλλά η LEPA μόνο προς το καλύτερο πάει από την μέρα που μπήκε στην αγορά) αλλά κάλλιστα θα μπορούσε να είναι και πρώτο στην λίστα λόγω VFM. Ακούγονται μόνο καλά λόγια στα στέκια των ψαγμένων γιαυτήν την σειρά ;)

Επεξ/σία από ninos30
Δημοσ.

Επειδη το παραγγειλα, μηπως ξερετε αν μπορω να τους ενημερωσω να αλλαξουν το τροφοδοτικο με αλλο; Η αγορα εγινε απο το visionstudio

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Terry Τα γυρνάει όλα στην CWT σιγά-σιγά. Όπως και η Corsair (μόνο τα ΑΧ έχει κρατήσει στην Seasonic η οποία συνεργάζεται πλέον με την XFX...)

Την ώρα του παραπάνω Post το LEPΑ είχε 93 ευρώ. Το απόγευμα έγινε 103 (κάποιος διαβάζει Insomnia...). Πλέον το Antec είναι καλύτερη περίπτωση στα 109 ευρώ και 5 χρόνια εγγύηση (και Seasonic)

• Like 1
Δημοσ.

οκ τους εστειλα μηνυμα, για το Antec το οποιο ειδα review και μου αρεσε. αναμενω απαντηση αυριο, αλλα λογικα θα τους παρω και τηλ αυριο πρωι πρωι.

Ευχαριστω πολυ παιδες :)

Δημοσ.

Για ένα budget-PC δεν είναι κακή περίπτωση. Θα το έχω στα υπ' όψιν.

Καλύτερα όμως να μην κοιτάξει προς τα εκεί ο φίλος. Το PC του αξίζει κάτι καλύτερο ;)

@Dino

2 έχει. Το άλλο είναι μαζί με την πλεξούδα. Έχει 1x6 PCIeX και 1x6+2PCiE

http://www.sharkoon.com/sites/default/files/ddblock/nid-2085/images/datasheet_en_17385.pdf

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...