Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θελω απο την αρχη νεο υπολογιστη κομπλε .

Ποσό που διαθέτουμε : 700

Χρήση υπολογιστή : games

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: Όχι

Θελω να εχει και SSD δισκο αν γίνεται

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? όχι δεν θέλω

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? όχι

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ? .Αθηνα Παγκράτι

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Από ένα καταστημα .

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα? Ναι

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο .οχι δεν θέλω

Σας Ευχαριστω

Δημοσ.

έχω μια Sony 19αρα δεν θυμάμαι αλλα στοιχεία να σου πω!!! μου έχεις γράψει 4 διαφορετικά PC!! πωσ να διαλέξω ποιο πρέπει να φτιάξω????

• Like 1
Δημοσ.

έχω μια Sony 19αρα δεν θυμάμαι αλλα στοιχεία να σου πω!!! μου έχεις γράψει 4 διαφορετικά PC!! πωσ να διαλέξω ποιο πρέπει να φτιάξω????

αν εννοεις αυτα ''PC1:Core i7 920, Foxconn BloodRage, Adata 6GB DDR3 1333, XFX 5870+SAP 5850 CF, Corsair Η50, Kingston SSD V series 64GB,2Xspinpoint f3 1T Raid0,Superflower SF-750P14HE, Coolermaster Cosmos S, Dell U2312HM PC2:C2D E8400, Mushkin 4GB DDR2 1000Mhz, Asus P5E, XFX ATI4350, TR Ultra 120, 1Xspinpoint f1 500GB, Enermax Modu82+ 525W, Xigmatek Asgard 2, Samsung T27A550PC3:Intel Celeron E3200, Asus P5G41-M LX, Mushkin 2GB DDR2 800Mhz, Artic Freezer 7 pro rev.2, WD 250GB, Chieftec 350Watt PC4:P4 1,5Ghz, 384 MB sdram, GB GA-8IDX3,WD 40GB, Innovator 400Watt'' ειναι η υπογραφη του...!!

Δημοσ.

μου έχεις γράψει 4 διαφορετικά PC!!

Χα χα χα.... :lol: :lol: :lol: Αυτα είναι τα δικά μου.. αν θελεις κανενα το συζητημε!! :P :P

Οσο για την οθόνη .. πρέπει να ξερουμε την μεγιστη αναλυση της ώστε να προτείνουμε την καταλληλη καρτα γραφικων!

Δημοσ.

φαντάσου οτι την εχω πάρει πριν κανα 3αρι χρονια!! θα την αλλαξω!!! κανε μου μια προταση χωρισ να σκευτεσαι την οθονη!! θα το βολεψω!!!

:((

Δημοσ.

Χα χα χα.... :lol: :lol: :lol: Αυτα είναι τα δικά μου.. αν θελεις κανενα το συζητημε!! :P :P

Οσο για την οθόνη .. πρέπει να ξερουμε την μεγιστη αναλυση της ώστε να προτείνουμε την καταλληλη καρτα γραφικων!

LOOOOOOOOL. Καλό κι αυτό!!! Απλά είσαι λίγο μακρυά ρε φίλε! Είσαι και "κρύος" και μπορεί να μην γουστάρει το παιδί!!!

Η ανάλυση θα είναι 1280. Δεν μπορεί να είναι κάτι άλλο

Αυτό είναι από MGManager Αθήνα. Από VS Θεσσαλονίκη ή Digital Master/Χανιά θα σου έρθει πιο φθηνά και με τα μεταφορικά μέσα:

post-71156-0-11903300-1348061470_thumb.png

Πάρε και από VS. Στο πάνω ξέχασα και το DVD-RW. Οπότε υπολόγισε άλλο ένα 17-20 ευρώ πάνω. Από VS θα έχεις 20-30 ευρώ μεταφορικά με courier.

post-71156-0-68683000-1348061997_thumb.png

Δημοσ.

Δε θα έχει διαφορά με το αν έπαιρνα έναν i5 από Intel? Στο πλαίσιο που είχα ρωτήσει δεν το συζητούσαν καν να βάλω AMD. Μόνο Intel πρότειναν για CPU

Δημοσ.

Ωχχχχχ. Είπες ακατάλληλη λέξη. Σε βλέπω για ban ακόμα δεν ξεκίνησες στο forum!

Νομίζω ότι εδώ ξέρουμε λίιιιιιιιιιιγοοοοοοοοο περισσότερα από τα τσακάλια του Πλαισίου :-D

Αν βάλεις I5+SSD με 700 ευρώ Budget θα βάλεις μετά για VGA την onboard του i5. Αν θες games, την VGA κοιτάς κι όχι την CPU. Υπάρχουν βέβαια πάντα οι φωστήρες του Πλαισίου που μπορούν να σε διαφωτίσουν καλύτερα ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...