jonhh Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Καλησπέρα! Ως τώρα δουλεύω με το 6. Εχει δουλέψει κανείς το 7 ? Θέλω να φτιάξω ένα site και λέω να το στήσω σε v7. Αξίζει (υπάρχουν αρκετά Modules, ειναι stable) εχει να προσφέρει κάτι περισσότερο απο το 6 ή ακόμα πάσχει...? Ευχαριστώ πολύ!
warlock9_0 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 καλύτερα να δεις τι modules θα χρειαστείς περίπου, να δεις αν υποστηρίζονται από το 7 και τότε να διαλέξεις εγώ προτείνω 6 ακόμα πάντως 2
raid_av Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 καλύτερα να δεις τι modules θα χρειαστείς περίπου, να δεις αν υποστηρίζονται από το 7 και τότε να διαλέξεις εγώ προτείνω 6 ακόμα πάντως Sorry για το offtopic αλλα λιωνω στα γελια με το avatar σου , το παλικαρι το ειχα πετυχει τοτε στο battery χαχαχαχαχαχαχα 2
mtsouk Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Κατά την γνώμη μου το 7 -- εξάλλου ετοιμάζεται και το 8, οπότε νομίζω ότι θα είναι πιο εύκολη η μετάβαση σε έκδοση 8 από την έκδοση 7 παρά από την έκδοση 6 (αν χρειαστεί φυσικά). φιλικά,
javment Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Εαν έχεις κάποιο module το οποίο το χρειάζεσαι αναγκαστηκα και το οποίο υποστηρίζεται μόνο στην έκδοση 6 τότε μείνε στο 6, αλλιώς δεν το συζητάω καν, έφυγες για 7!!! Επεξ/σία 30 Σεπτεμβρίου 2012 από javment
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα