parsifal Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Γράψε στο topic που είναι αφιερωμένο στο Insomnia app για Android, αν θέλεις. Εδώ είσαι εκτός θέματος, δυστυχώς... :/
Physics_Rulez Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Hal, βγάζει: Opera/9.80 Android 2.3.7 Linux Opera Mobi/ADR-1207201819 U en Presto/2.10.254 Version/12.00 Από τότε που άλλαξε το site, ο opera δε διαβάζει τη mobile έκδοση. Πατάω στο link και μου ξαναφορτώνει την desktop σελίδα. Επίσης, αν ανοίγατε την πρόσβαση στο tapatalk θα ήταν η κίνηση της χρονιάς. Swyped από το Optimus 2X με τη χρήση του καταραμένου Insomnia App
Sp1.r0s Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2012 παιδιά μπαίνω απο galaxy y duos και η mobile έκδοση κρασάρει σε stock browser και dolphin,ενώ απο x8 μπαίνει κανονικά. Παίζει τίποτα?
Jimakos666x Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2012 Απλά τέλειο μου λύσατε τα χέρια...Ένα μεγάλο Ευχαριστώ.Αναμένουμε την εφαρμογή για windows mobile
parsifal Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Καλησπέρα, ποστάρω από Opera Mobile σε Gingerbread. Πρώτες εντυπώσεις: πολύ όμορφο το νέο skin, χωρίς μάλιστα να είναι βαρύ! Δε μου άρεσε: η έλλειψη δυνατότητας για προσθήκη/αφαίρεση συνδρομής σε θέμα. Επίσης, στα buttons που αλλάζουμε σελίδα θα περίμενα να υπάρχει οπτική διαφοροποίηση στο κουμπάκι της τρέχουσας σελίδας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα