andrikakis Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Πολύ όμορφη! Αλλά όντως δεν λειτουργεί στον opera mini..
Ven0m Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Απιθανη η mobile εκδοση, μολις εκανα απεγκατασταση την εφαρμογη για android. Συνχαρητιρια πολυ καλη δουλεια
TheAccountant Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 το κακο ειναι πως και απο ταμπλέτα να μπεις, σε βγάζει σε mobile skin ενω θα μπορουσε να παίξει ανετα η πληρης εκδοση του Site. Καλο θα ηταν το κουμπι ΠΛΗΡΗ ΕΚΔΟΣΗ να παει πανω ψηλα για να μην σκρολαρουμε συνεχως και φυσικα κανα cookie να θυμαται τις προτιμησεις μας....
thomasG4 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Εμένα στο Galaxy Ace με Android 2.3.6 με όλους τους browsers που δοκίμασα(dolphin,opera,skyfire και built-in android) με πετάει έξω όταν τελειώσει η φόρτωση της σελίδας...
kostasfalcon Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 ουτε με safari ουτε με dophin ανοιγει η mobile version...
souz Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Πως γίνετε ακριβώς; Δεν βλέπω κάτι διαφορετικό εγω Sent from my iPad using Insomnia
cinemusic Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Το Insomnia γιατι δεν το βρισκω στο tapatalk;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 αν δεν κάνω λάθος δεν υποστηρίζεται...
ioannouandrew Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Στο application στο Iphone σταμάτησε να μου δείχνει notifications για τα νέα θέματα του forum. Έχει κάποιος το ίδιο πρόβλημα ή ξέρει πως να το λύσω?
kinitos Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 παιδια τι να κανουμε το νεο μοτιβο αφου δεν μπαινει με android το λεμε τοσο καιρο και τελικα απλα αλλαξε το στιλ και παρεμινε το προβλημα. και μην πει κανεις παλι εμενα δουλευει.οντως σε καποια ατομα δουλευει αλλα πρεπει σε ολα να δουλευει. και εγω εχω σταματησει να μπαινω απο κινητο γιατι απλα δεν ΜΠΑΙΝΕΙ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕ....
ektor7 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Βασικότερες ελλείψεις: Refresh. Επιλογή για να πας στη πρώτη σελίδα του θέματος. Επιλογή,για αγγελίες και wiki! Καλα δε το δοκιμάσετε πριν να το βγάλετε? Απιθανη η mobile εκδοση, μολις εκανα απεγκατασταση την εφαρμογη για android. Συνχαρητιρια πολυ καλη δουλεια Ξαναβαλτην γιατί ακόμη έχει αρκετές ελλείψεις η m.version και ίσως να χρειαστείς την εφαρμογή!
Hal9000 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Πολύ όμορφη! Αλλά όντως δεν λειτουργεί στον opera mini.. Κάνε ένα κόπο και πήγαινε στο http://whatsmyuseragent.com.'>http://whatsmyuseragent.com. Κάνε ένα copy paste εδώ τα αποτελέσματα που σου βγάζει ουτε με safari ουτε με dophin ανοιγει η mobile version... Με safari iphone δουλεύει κανονικά. Για dolphin ένα copy paste και συ από το http://whatsmyuseragent.com για να το υποστηρίξουμε παιδια τι να κανουμε το νεο μοτιβο αφου δεν μπαινει με android το λεμε τοσο καιρο και τελικα απλα αλλαξε το στιλ και παρεμινε το προβλημα. και μην πει κανεις παλι εμενα δουλευει.οντως σε καποια ατομα δουλευει αλλα πρεπει σε ολα να δουλευει. και εγω εχω σταματησει να μπαινω απο κινητο γιατι απλα δεν ΜΠΑΙΝΕΙ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕ.... Το "όλα" στο android δεν είναι και το πιο εύκολο. Αλλά επειδή δεν γράφεις με τι μπαίνεις, πες μου με τι εφαρμογή συνδέεσαι Βασικότερες ελλείψεις: Refresh. Επιλογή για να πας στη πρώτη σελίδα του θέματος. Επιλογή,για αγγελίες και wiki! Καλα δε το δοκιμάσετε πριν να το βγάλετε? Φυσικά και τη δοκιμάσαμε. Αυτά που αναφέρεις είναι ελλείψεις και μερικές (όπως οι αγγελίες) θα υποστηριχτούν στο μέλλον.
ektor7 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Αφαίρεσε και το refresh από τη λίστα,γιατί το κανείς από τον browser! Μένει μόνο να μπορείς να μπεις στην πρώτη σελίδα του θέματος και αν γίνεται να διαλέγεις σε ποια σελίδα του θέματος να μπεις! Ότι είναι εξαιρετική δουλεια,το ανάφερα πιο πριν!Και ισχύει!
sakisbm Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Εγώ δεν μπορώ να μπω στην mobile. Symbian 5th και Opera mobile 12. Το user agent είναι στο mobile. Ούτε απ τον στοκ δεν μπαίνει! Κάντε κάτι παιδιά!
sakissalonika Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Προσπαθω να κανω την αναβαθμιση πατωντας το λινκ για androi απο το Nexus που εχω, και δεν κανει τιποτα. Παραμενει στην προηγουμενη εκδοση. Καποια βοηθεια σε αυτο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα