MetalGearFan Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Release Of The “New PS3″ Causes 138% Sale Increase According to initial reports, sales of the PS3 jumped 138% last week after the release of the newly styled but decidely retro-looking “new” PS3. The new PS3, with its top-loading design and deep ridges, had some speculating that Sony weren’t quite on the ball. We disagreed, and think it’s lovely. It looks like you all agree, too, as nearly 40% of PS3 sales were the new model. http://www.thesixthaxis.com/2012/10/01/release-of-the-new-ps3-causes-138-percent-sale-increase/ Και bundles από την Ιαπωνία για Yakuza 5 & Fist of the North Star.
naruto14 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Μιλάμε τα DS3 είναι πανέμορφα! Κρίμα που είναι μόνο για ιαπωνία.
Tilemaxx Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Το μαύρο DS είναι σαν να το έχουν κουτσουλήσει σπουργίτια. Δεν μου κάνει εντύπωση που δεν το βγάζουν εκτός Ιαπωνίας... 3
naruto14 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Το μαύρο DS είναι σαν να το έχουν κουτσουλήσει σπουργίτια. Δεν μου κάνει εντύπωση που δεν το βγάζουν εκτός Ιαπωνίας... Ναι αλλά το χρυσό είναι κουκλί! θα το θελα και εγω παντως
Vole Maulder Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Σε αυτό τουλάχιστον θα μπορεί να κολλήσει και κανένα αυτοκόλλητο. Στο Slim δε μένει τίποτα πάνω με την επιφάνεια που έχει (προβλήματα που έχω κι εγώ όμως...)
naruto14 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Σε αυτό τουλάχιστον θα μπορεί να κολλήσει και κανένα αυτοκόλλητο. Στο Slim δε μένει τίποτα πάνω με την επιφάνεια που έχει (προβλήματα που έχω κι εγώ όμως...) Από όσο ξέρω υπάρχουν σχετικά covers για να καλύψεις το ps3 slim και το DS3. Εκτός αν εννοείς για δικά σου αυτοκόλλητα...
Vole Maulder Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Κοίτα, υπάρχουν διάφορα στο ebay, κι όχι μόνο, που στο 360 και σε όποια άλλη επίπεδη επιφάνεια κολλάνε μια χαρά. Δε θέλω να του βάλω "ολόσωμο". Τα αυτοκόλλητα του Witcher, ας πούμε, δε μένουν πάνω. Στο DS δεν υπάρχει πρόβλημα, επειδή δεν είναι η επιφάνεια όπως της κονσόλας.
JohnVani18 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Ναι αλλά το χρυσό είναι κουκλί! θα το θελα και εγω παντως Πουλούσαν για μια περίοδο χρυσά DS3 στα 50€, δεν ξέρω αν υπάρχουν ακόμα μιας και ηταν συλλεκτικά.
Vole Maulder Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Βλέπω κάτι κιτρινιάρικα στο ebay από Hong Kong. No pun intended, είναι όντως κιτρινωπά.
cortaN@ Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 To Super Slim σαν τι σου μοιάζει? Μου θυμίζει Atari 2600...! Από αυτή την άποψη άντε παλεύεται, αλλά για high end συσκευή (εντάξει κάποτε high end) και blu-ray player, ΔΕΝ...Δεν μπαίνει σε σαλόνι με την καμία ρε παιδί μου. Ποιο πολύ σε παιδικό δωμάτιο με lego τουβλάκια και γκρι μοκέτα μπορώ να το φανταστώ. Πάντως απορώ εκεί στη sony τι πίνουν στο design τμήμα ρε παιδί μου. Γενικά στη Sony κάθε πέρσι και καλύτερα στο design. Μην απορήσετε αν δείτε κανένα νέο Extra Super Slim ps3 σε κανά δύο χρονάκια χωρίς καν καπάκι. Σκεφτείτε θα μοιάζει με μεγάλη πεταλιέρα για ενισχυτή, χαχαχαχά. 1
vtser Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 ¨οπως πάντα ενω στην αρχή δεν ξετρελάθηκα όσο περνάει ο καιρός το συνηθίζω και μαρεσει... θα πέσει η τιμή του λογικά το καλοκαιρι ενω πιστευω οτι αυτό θα είναι το μοτέλο που θα τρέχει παράλληλα με το PS4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα