guardianx71 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 To 12 GB λένα ότι είναι flash type ... λογικά αυτό σημαίνει ssd εκτός και αν κάνει και άλλη εξυπνάδα η $ony
kettlebell Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Μιλαμε για τον ορισμο της παραπληροφορησης Επρεπε λεει να "συμπιεστει" το συστημα και γι αυτο ανεβαζει θερμοκρασιες... τρολαρω εχεις δικιο,μπραβο μαγκα ωραιος! Καλημερα. Δεν ειμαι ουτε το παιζω μαγκας με το να αναφερομαι σε κατι γνωστο σε ολους. Ουτε σε ειρωνευτηκα. Απλα εξεφρασα μια διαφορετικη αποψη γιατι καλο ειναι να ξερουμε τι λεμε πριν γραψουμε κατι σε ενα φορουμ που το διαβαζουν αρκετοι και διαμορφωνουν αποψη. Αν το εξελαβες ως ειρωνια ζητω συγγνωμη. αλλα απο κει και περα εισαι εντελως λαθος, πιστεψε με. Δε ξερω τι κανετε εκει στο τεχνικο τμημα, αλλα το θεμα το YLOD και γενικα της υπερθερμανσης το ξερω καλα και γι αυτο εκφερω αποψη. Αν δε ξερω κατι δε μιλαω. Απλα πραγματα. Αλλα μη συγκρινεις τις σλιμ με τις φατ κονσολες οσον αφορα το θεμα αξιοπιστιας και υπερθερμανσης. Ενδεικτικα διαβασε εδω λιγο να καταλαβεις αν δε βαριεσαι και σε αφορα το θεμα μιας και εισαι τεχνικος γιατι εγω δεν ειμαι http://www.ps3forums...ults&pollid=178 http://www.ps3forums...read.php?t=7550 Αυτα τα ολιγα απο ελληνικο "απροσωπο" site που ειναι απλα χρηστες που εχουν προβλημα Για ξενα απροσωπα sites απλα βαριεμαι να τα παραθετω φιλε ενταξει οκ απλα θελω να καταληξω οτι το νεο σλιμ δεν ειναι κ οτι καλυτερο να πας να σκασεις 300 ευρω! εαν ηδη εχεις ps3 τοτε καλυτερα 300 ευρω να τα φας σε ταβερνα.ασε που τωρα που βγηκε αυτη η κοροιδια,θα πεσει η τιμη του slim,οποτε αν καποιος δεν εχει καθολου ps,καλυτερα να παει να παρει το παλιο καλο slim κ το ληγω εδω.
Vole Maulder Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 kettlebel, κούλαρε λίγο με τα "μάγκα μου" και το υφάκι. Είπες κάτι που τα στοιχεία το διαψεύδουν, το επισημάναμε και θίχτηκε η αυθεντία σου. Αυτό στο οποίο θες να καταλήξεις, που είναι λογικότατο, απέχει πολύ από το ότι τα slim ps3 υπερθερμαίνονται και χαλάνε πιο πολύ από τα fat και το επιχείρημα με το οποίο το στήριξες αυτό. Τέλος πάντων, πάμε παρακάτω.
naruto14 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 To 12 GB λένα ότι είναι flash type ... λογικά αυτό σημαίνει ssd εκτός και αν κάνει και άλλη εξυπνάδα η $ony Flash memory από όσο γνωρίζω δεν είναι αυτό. Είναι σαν τα 4GB του xbox 360. Αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος.
kettlebell Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 kettlebel, κούλαρε λίγο με τα "μάγκα μου" και το υφάκι. Είπες κάτι που τα στοιχεία το διαψεύδουν, το επισημάναμε και θίχτηκε η αυθεντία σου. Αυτό στο οποίο θες να καταλήξεις, που είναι λογικότατο, απέχει πολύ από το ότι τα slim ps3 υπερθερμαίνονται και χαλάνε πιο πολύ από τα fat και το επιχείρημα με το οποίο το στήριξες αυτό. Τέλος πάντων, πάμε παρακάτω. ωραια καλως,ετσι κ αλλιως κ γω ps3slim εχω!!!κ δεν ειχα τετοιο προβλημα,παντως δεν λεω ψεματα σχετικα με το τεχνικο τμημα αλλα whatever.παμε παρακατω...
guardianx71 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Flash memory από όσο γνωρίζω δεν είναι αυτό. Είναι σαν τα 4GB του xbox 360. Αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος. Καλά μπορει να είναι και έτσι. . Από τα sites που διαβάζω οι περισσότεροι λένε για ssd και έτσι δικαιολογούν την υψηλή του τιμή. Στο xbox αν δεν κάνω λάθος είναι εσωτερικά ένα pcb που δεν αφαιρήτε ετσι? Μπορείς σε αυτό να προσθέσεις δίσκο και να εξακολουθούν να λειτουργούν τα 4GB ή απενεργοποιούνται σαν το καινούριο ps3?
Vole Maulder Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Flash memory είναι οι SSD, αν δεν κάνω λάθος. Δεν είμαι σίγουρος τι παίζει με το νέο slim, αν δηλαδή κι αυτό με τον σκληρό έχει τέτοια μνήμη. Χλωμό το κόβω, αλλιώς, ίσως να ήταν ακόμα πιο ακριβό.
naruto14 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Flash memory είναι οι SSD, αν δεν κάνω λάθος. Δεν είμαι σίγουρος τι παίζει με το νέο slim, αν δηλαδή κι αυτό με τον σκληρό έχει τέτοια μνήμη. Χλωμό το κόβω, αλλιώς, ίσως να ήταν ακόμα πιο ακριβό. Είναι δυνατόν να άλλαξαν ένα από τα πιο σημαντικά μέρη μιας κονσόλας σε απλά ένα μεταγενέστερο μοντέλο? Δύσκολο το κόβω.
tool1983 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Για ποιο λογο να βαλουν SSD,ειτε ταχυτητα read 20mb ειτε 200mb,ιδια δε θα παιζει το παιχνιδι που ειναι αποθηκευμενο?
naruto14 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Για ποιο λογο να βαλουν SSD,ειτε ταχυτητα read 20mb ειτε 200mb,ιδια δε θα παιζει το παιχνιδι που ειναι αποθηκευμενο? Το Loading κλπ θα γίνονται πιο γρήγορα.
Vole Maulder Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Είναι δυνατόν να άλλαξαν ένα από τα πιο σημαντικά μέρη μιας κονσόλας σε απλά ένα μεταγενέστερο μοντέλο? Δύσκολο το κόβω. Ναι, γενικά, αυτό το σενάριο είναι πολύ απίθανο. Λογικά το 12άρι μοντέλο έχει flash 12gb απλώς. Για το loading μόνο να ανέβαζαν τόσο το κόστος δε νομίζω.
naruto14 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Ναι, γενικά, αυτό το σενάριο είναι πολύ απίθανο. Λογικά το 12άρι μοντέλο έχει flash 12gb απλώς. Για το loading μόνο να ανέβαζαν τόσο το κόστος δε νομίζω. Flash stick δεν λέμε και τα usb στικάκια? Δεν είναι SSD όμως. Αν κάνω κάπου λάθος ας με διορθώσει κάποιος. Δεν τα ξέρω πολύ καλά αυτά.
MetalGearFan Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Για ποιο λογο να βαλουν SSD για το Skyrim !
Vole Maulder Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Flash stick δεν λέμε και τα usb στικάκια? Δεν είναι SSD όμως. Αν κάνω κάπου λάθος ας με διορθώσει κάποιος. Δεν τα ξέρω πολύ καλά αυτά. Ιδια τεχνολογία είναι. Δες Site: εδώ λίγο στα πεταχτά για μια ιδέα.
MetalGearFan Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Διαφημιστικό στην Ιαπωνική τηλεόραση http://www.youtube.com/watch?v=_3oOO1b5N-E Γίνεται η Sony η καινούργια nintendo από άποψη hate που λαμβάνει ? Σε διάφορα sites που διάβασα σχόλια για την διαφήμιση οι περισσότεροι προέτρεξαν να την πουν "random", μη καταλαβαίνοντας πως είναι "biohazard 6" διαφήμιση, εξού και τα dislikes. Ότι ναναι ο καθένας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα