kettlebell Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Το ότι ανεβάζει θερμοκρασία το slim πώς το εξακρίβωσες και σε σχέση με τι; Και γιατί με αυτό θα είναι χειρότερα; δουλευα σε μεγαλο καταστημα με video games τηλεορασεις υπολογιστες κτλ κτλ κ στο τεχνικο τμημα ειχε γινει ενας ψιλοπανικος με πολλα σλιμ να εχουν προβλημα θερμοκρασιας (ανεβαζε ευκολα).χωρις να κουραζω,για να γινει σλιμ επρεπε να συμπιεστει το ολο συστημα του μεσα με αποτελεσμα να ζεσταινεται πιο γρηγορα απο το παλιο (το μεγαλο).φαντασου τωρα τι θα γινεται μ'αυτο που ειναι πιο μαζεμενο απ'το σλιμ.αποψη μου παντα!
mtzs Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 ............. με αποτελεσμα να ζεσταινεται πιο γρηγορα απο το παλιο (το μεγαλο).φαντασου τωρα τι θα γινεται μ'αυτο που ειναι πιο μαζεμενο απ'το σλιμ.αποψη μου παντα! Γι αυτο ολα τα YLOD που το 90% εξ αυτων ειναι απο υπερθερμανση τα παθαινουν οι ΦΑΤ κονσολες; ( οι παλιες μεγαλες που λες εσυ) Για κανε και μια βολτα στα μεγαλα PS3 sites του εξωτερικου να διαβασεις τη πικρη αληθεια. Τα προβληματα υπερθερμανσης του σλιμ ΠΣ3 ειναι < 3% σε σχεση με το > 50% των ΦΑΤ Οσο για την τιμη.... ακομη ενα μεγαλο FAIL. ειδικα η 12GB flash κονσολα επρεπε να εχει κατω απο 180 για launch price εδω κατα καιρους βλεπουμε συχνα το 160GB μοντελο στα 199 ενω πιο σπανια εχει παιξει και η 320 σε αυτη τη τιμη. περαν αυτου το ΠΣ3 γερασε πια και κακα τα ψεματα θα συγκρινεται με το WiiU πλεον, οποτε πρεπει να βαλουν μια πιο δελεαστικη τιμη
Vole Maulder Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Για την τιμή δεν έχω να προσθέσω τίποτα, είναι πράγματι πολύ υψηλή. Για τα περί υπερθέρμανσης με καλύπτει σε μεγάλο βαθμό ο mtzs. Ωστόσο, πάλι δεν είπε πώς το εξακρίβωσες. Ακούμπησες το πλαστικό, ξέρω 'γώ; Εβαλες το χέρι σου από πίσω; Και τι απέδειξε αυτό; Η "συμπίεση" στην οποία αναφέρεσαι δε λειτουργεί ακριβώς έτσι όπως νομίζεις, ούτε από μόνη της σημαίνει κάτι για το σύστημα ψύξης της κονσόλας και τη θερμότητα που αποβάλλει. Τέλος πάντων, δε θα κάτσουμε να το αναλύσουμε τώρα εις βάθος. Τα στοιχεία λένε τα αντίθετα από αυτά που υποστηρίζεις. Αν σε ενδιαφέρει να δεις γιατί κάνεις λάθος ρίξε μια ματιά, πέρα από τα νούμερα, στο wikipedia περί processor die και power consumption. Αρκετό θα είναι. Απλώς έχε υπόψη πως το να ακουμπάς το PS3 και να το νιώθεις ζεστό δε ζημαίνει ότι υπερθερμαίνεται.
cortaN@ Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Το συρτό καπάκι είναι μέγιστη γυφτιά, φθήνια, και προχειρότητα για να μειωθεί το κόστος. Συμφωνώ απόλυτα με T1lemaxx. Και η τιμή που ζητούν δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. 229 Ευρώ για 12GB Flash? Από τα 160GB ....? Σχεδιαστικά το Slim PS3 δε μου αρέσει ιδιαίτερα - έως καθόλου - , μου θυμίζει τοστιέρα και ποιοτικά το θεωρώ κατώτερο από το PS3 Fat. Αλλά αν το συγκρίνει κάποιος με το Super Slim, δείχνει πολύ ανώτερο... Η άποψή μου? Δεν υπάρχει λόγος να αγοράσει κάποιος το super slim στην τιμή που αξιώνει η Sony. Αν έκανε 150 ευρώ το συζητούσαμε, τώρα δεν υπάρχει λόγος από τη στιγμή που υπάρχει το Slim 160GB.
naruto14 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Συμφωνώ απόλυτα με T1lemaxx. Και η τιμή που ζητούν δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. 229 Ευρώ για 12GB Flash? Από τα 160GB ....? Σχεδιαστικά το Slim PS3 δε μου αρέσει ιδιαίτερα - έως καθόλου - , μου θυμίζει τοστιέρα και ποιοτικά το θεωρώ κατώτερο από το PS3 Fat. Αλλά αν το συγκρίνει κάποιος με το Super Slim, δείχνει πολύ ανώτερο... Η άποψή μου? Δεν υπάρχει λόγος να αγοράσει κάποιος το super slim στην τιμή που αξιώνει η Sony. Αν έκανε 150 ευρώ το συζητούσαμε, τώρα δεν υπάρχει λόγος από τη στιγμή που υπά ρχει το Slim 160GB. To Super Slim σαν τι σου μοιάζει?
Vole Maulder Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Το ένα σαν τοστιέρα, το άλλο σαν να έχει πατικωθεί από τοστιέρα. Πεινασμένοι τα σχεδιάζουν εκεί στη Σώνει; Αν όχι 150, πάντως σίγουρα κάτω από το 360 το περίμενα σε τιμή. Ακρότητα αυτό που έκαναν, τουλάχιστον.
kettlebell Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Γι αυτο ολα τα YLOD που το 90% εξ αυτων ειναι απο υπερθερμανση τα παθαινουν οι ΦΑΤ κονσολες; ( οι παλιες μεγαλες που λες εσυ) Για κανε και μια βολτα στα μεγαλα PS3 sites του εξωτερικου να διαβασεις τη πικρη αληθεια. Τα προβληματα υπερθερμανσης του σλιμ ΠΣ3 ειναι < 3% σε σχεση με το > 50% των ΦΑΤ Οσο για την τιμη.... ακομη ενα μεγαλο FAIL. ειδικα η 12GB flash κονσολα επρεπε να εχει κατω απο 180 για launch price εδω κατα καιρους βλεπουμε συχνα το 160GB μοντελο στα 199 ενω πιο σπανια εχει παιξει και η 320 σε αυτη τη τιμη. περαν αυτου το ΠΣ3 γερασε πια και κακα τα ψεματα θα συγκρινεται με το WiiU πλεον, οποτε πρεπει να βαλουν μια πιο δελεαστικη τιμη μαγκα εγω σου μιλησα για τεχνικο τμημα ομως κ οχι για απροσωπο site.σου μιλησα χειροπιαστα,το πιασες? κ κοψ'την ειρωνεια
Federer Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 δουλευα σε μεγαλο καταστημα με video games τηλεορασεις υπολογιστες κτλ κτλ κ στο τεχνικο τμημα ειχε γινει ενας ψιλοπανικος με πολλα σλιμ να εχουν προβλημα θερμοκρασιας (ανεβαζε ευκολα).χωρις να κουραζω,για να γινει σλιμ επρεπε να συμπιεστει το ολο συστημα του μεσα με αποτελεσμα να ζεσταινεται πιο γρηγορα απο το παλιο (το μεγαλο).φαντασου τωρα τι θα γινεται μ'αυτο που ειναι πιο μαζεμενο απ'το σλιμ.αποψη μου παντα! Μιλαμε για τον ορισμο της παραπληροφορησης Επρεπε λεει να "συμπιεστει" το συστημα και γι αυτο ανεβαζει θερμοκρασιες...
mtzs Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 μαγκα εγω σου μιλησα για τεχνικο τμημα ομως κ οχι για απροσωπο site.σου μιλησα χειροπιαστα,το πιασες? κ κοψ'την ειρωνεια Καλημερα. Δεν ειμαι ουτε το παιζω μαγκας με το να αναφερομαι σε κατι γνωστο σε ολους. Ουτε σε ειρωνευτηκα. Απλα εξεφρασα μια διαφορετικη αποψη γιατι καλο ειναι να ξερουμε τι λεμε πριν γραψουμε κατι σε ενα φορουμ που το διαβαζουν αρκετοι και διαμορφωνουν αποψη. Αν το εξελαβες ως ειρωνια ζητω συγγνωμη. αλλα απο κει και περα εισαι εντελως λαθος, πιστεψε με. Δε ξερω τι κανετε εκει στο τεχνικο τμημα, αλλα το θεμα το YLOD και γενικα της υπερθερμανσης το ξερω καλα και γι αυτο εκφερω αποψη. Αν δε ξερω κατι δε μιλαω. Απλα πραγματα. Αλλα μη συγκρινεις τις σλιμ με τις φατ κονσολες οσον αφορα το θεμα αξιοπιστιας και υπερθερμανσης. Ενδεικτικα διαβασε εδω λιγο να καταλαβεις αν δε βαριεσαι και σε αφορα το θεμα μιας και εισαι τεχνικος γιατι εγω δεν ειμαι http://www.ps3forums...ults&pollid=178 http://www.ps3forums...read.php?t=7550 Αυτα τα ολιγα απο ελληνικο "απροσωπο" site που ειναι απλα χρηστες που εχουν προβλημα Για ξενα απροσωπα sites απλα βαριεμαι να τα παραθετω
argi73 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Εγώ το μόνο θετικό που βλέπω, είναι ότι ο τρόπος φορτώματος του blue ray που πλέον δεν είναι slot in, ίσως μας δώσει κανένα νέο hack...όπως το swap magic στο PS2 slim...
naruto14 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Κάποιοι νομίζουν πως οι fat κονσόλες είναι πολύ πιο ανθεκτικές από τις slim. Αυτό ίσχυε για το PS2. Στα PS3 και Xbox 360 οι slim κονσόλες έχουν περισσότερη αντοχή από τις fat.
konpat Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Το slim που έχω πάντως 2 χρόνια τώρα δεν έπαθε τίποτα και κάποιες μέρες ήταν ανοιχτό για πάνω από 24 ωρες (παιχνίδι και κατεύασμα ντέμο) και δεν είχε κανένα πρόβλημα.
guardianx71 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Το μόνο θετικό που βλέπω σε αυτό είναι ότι (απότι κατάλαβα τουλάχιστον) το τροφοδοτικό είναι εξωτερικό και όχι ενσωματωμένο και έτσι θα είναι πιο κρύο. Εντω μεταξύ ο SSD με τον sata1 controller που έχει τί ταχύτητα θα πιάνει?
Vole Maulder Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Ασε, και τα πρώτα 360 καλύτερα ήταν, μετά συμπιέστηκαν κι αυτά και τα πήρε η κάτω βόλτα.
naruto14 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Έχει ρε παιδιά η νέα κονσόλα SSD? Γιατί πολύ το ακούω αυτό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα